Мини Пинчер
Публикувано: 20 November 2008 - 04:39 PM
Публикувано: 20 November 2008 - 07:25 PM
Цитат
Публикувано: 20 November 2008 - 11:01 PM
Бебо Тони пристигна жив при нас -както abaka каза -пътувал е при шофьора. но този път на шофьора му е било скучно защото Тони само спал. тъй като е тръгнал към 19 часа и се е пребрал посред нощите тук в Пловдив!
Само че като го пребрахме в къщи. от радост место от суматохата покрай него да се стъписа ни нацелува и напишка. което на нашия татко хич не му хареса :o а и здраво хапе -на малчо му пусна кръвчица. Абе точна противоположност на нашия Майки!
Публикувано: 20 November 2008 - 11:19 PM
Цитат
Бебо Тони пристигна жив при нас -както abaka каза -пътувал е при шофьора. но този път на шофьора му е било скучно защото Тони само спал. тъй като е тръгнал към 19 часа и се е пребрал посред нощите тук в Пловдив!
Само че като го пребрахме в къщи. от радост место от суматохата покрай него да се стъписа ни нацелува и напишка. което на нашия татко хич не му хареса :o а и здраво хапе -на малчо му пусна кръвчица. Абе точна противоположност на нашия Майки!
Не се притеснявай и Габчето беше така - хапеше много силно, ръмжеше и дереше като коте.Аз също се притеснявах за дъщеря ми,но сега нямаме проблеми.Те са още малки и просто си играят. ;)

Публикувано: 20 November 2008 - 11:40 PM
lutova_83, ти ми спомена за твоя позната, ако още има желание и е наоколо може още утре да го вземе.
Публикувано: 20 November 2008 - 11:48 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 November 2008 - 11:54 PM
Публикувано: 21 November 2008 - 12:01 AM
И все пак - не го давай на първия срещнат. Обяснявай абсолютно всичко за него, за да се знае какъв характер да очакват.
Виждам, че искаш просто да го дадеш на някого и да приключиш, но се опитай да му осигуриш живота, ти си отговорна за него. Най-добре го върни на хората, от които си го взела.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 November 2008 - 12:12 AM
Колкото до пъпната херния ми беше обяснено, че не става дума за толкова сериозна операция. А в един момент ми се заявява : "днес го водихме на ветеринар и той каза че има херния и трябва да се оперира -а това е голяма грижа защото немога да поема такава отговорност и няма как да го скрия от моя син".
Няма да го дам на първият срещнат, затова пиша тук, а не по сайтове за обяви.
Характерът на мъника е като на всяко малко бебе. Иска внимание и грижи, не е нито звяр, нито агонизиращо същество.
И ако не ми пукаше за него щях да направя точно това което ми казваш: да го пратя на тези от които съм го взела. Да пропътува още няколко стотин километра!
Публикувано: 21 November 2008 - 12:18 AM