Мини Пинчер
Публикувано: 19 November 2008 - 11:06 AM
Цитат
От къде си купувате тези дрешки?
Е, и от чужбина, разбира се - трябва да е модерен ;D
Публикувано: 19 November 2008 - 01:27 PM
Цитат
В продължение на 15 дни всеки ден ходихме на инжекции в клиниката с колата И сега само докато се качим в колата въпреки ,че вече не ходим ,тя започва да скимти и да ръмжи Дали има спомен какво сме правили не зная
Габето също е така..мрази да се вози в кола :rolleyes:.Постояно скимти и винаги ми напикава седалката, а последните два пъти даже са изака там :rolleyes:.Направо ми иде :viking: да я ошамаря защото знам, че го прави нарочно ама....

Публикувано: 19 November 2008 - 02:18 PM
Jesy, дрешки има (голямо разнообразие) в зоомагазина над Общината, намира се близо до салона за красота Angel Face(на ъгъла има една сладкарница Еделвайс, ако не бъркам името). Също на пазар Чаталджа, с/у плодовете и зеленчуците. Но навсякъде са еднотипни - пуловерчета(райе) и шушлякови грейки. Аз търсих близо 2 седмици из цяла Варна, но размер като за нашия не намерих, всичко му е голямо и сам се съблича.
Публикувано: 19 November 2008 - 02:32 PM
Oффф в наще магазини има само един вид, ама са толкова тъпи :rolleyes: нашарили ги с едни апликации .... абе грозна картина, пък и материята им е гадна.
Добре, че е майка ми ;D днас пак и донесе едно пуловерче.Тя вече се вманиачи в това плетене... не спира ;D :rolleyes:
Добре, че е майка ми ;D днас пак и донесе едно пуловерче.Тя вече се вманиачи в това плетене... не спира ;D :rolleyes:

Публикувано: 19 November 2008 - 02:43 PM
Майкенце, оказахме се алергични, отначало майка ми и сестра ми, сега и аз, само дето май моето е най-гадно, даже от кихането ми тече кръв от носа. :'(
Много ми е мъчно, като го погледна и ми се доплаква, че трябва да го дам. Много бързо придобива навици. Вече си знае само неговото легло, не ходи по нужда из целия апартамент. Остана само да ограничим набезите по разклонителите ;D
Въобще уникално сладък е.
Много ми е мъчно, като го погледна и ми се доплаква, че трябва да го дам. Много бързо придобива навици. Вече си знае само неговото легло, не ходи по нужда из целия апартамент. Остана само да ограничим набезите по разклонителите ;D
Въобще уникално сладък е.
Публикувано: 19 November 2008 - 02:46 PM
Цитат
Oффф в наще магазини има само един вид, ама са толкова тъпи :rolleyes: нашарили ги с едни апликации .... абе грозна картина, пък и материята им е гадна.
дай да видим де B)
Публикувано: 19 November 2008 - 04:12 PM
Цитат
Здравейте момичета -имам такъв проблем -дано ми помогнете!
Скоро след като нашия Майки почина mary_vn ни предложи да вземем нейния красавец -защото се оказало. че тя и сестричката и и майка и са алергични към кучета! Не е черньо като нашия но и той е голям красавец http://www.snimka.bg...oto_id=8964624 да но незнам как да си го транспортираме от Варна или Велико Търново до Пловдив :huh:! Помагайте имате ли някакви идеи?
Иначе каката ни много се интусиазира и го хареса а сега ме е страх че ще я разочаровам. като и го показахме и няма как да си го вземем!
Скоро след като нашия Майки почина mary_vn ни предложи да вземем нейния красавец -защото се оказало. че тя и сестричката и и майка и са алергични към кучета! Не е черньо като нашия но и той е голям красавец http://www.snimka.bg...oto_id=8964624 да но незнам как да си го транспортираме от Варна или Велико Търново до Пловдив :huh:! Помагайте имате ли някакви идеи?
Иначе каката ни много се интусиазира и го хареса а сега ме е страх че ще я разочаровам. като и го показахме и няма как да си го вземем!
Ние преди две години си харесахме пинчерче от Пловдив, а живеем в Добрич. Изпратиха ни го по куриерска служба/даже беше и с наложен платеж, тъй като го избрахме от непознати, по нета/. Шофьорът си го беше взел отпред при него, в едно кашонче беше. Е, като дойде пред вкъщи и ми изкара празно кашонче :o Пинчо се беше скрил под седялката му ;D и трудно я изкарахме от там...ама голям майтап беше шьофора как се туткаше и ровеше из целия микробус... ;D а хитрата ми пинчерка се беше навряла на топло под седялката му ;D Беше точно преди Коледа- на 19.12.2006г Ех, спомени.... А,отплеснах се...и това с куриерската служба е вариант!