Мини Пинчер
Публикувано: 27 November 2008 - 12:40 PM

СИТИ
Публикувано: 27 November 2008 - 07:35 PM
Публикувано: 27 November 2008 - 10:54 PM
Цитат
искаме готина мацка, девствени сме още ;D ;D...

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 November 2008 - 11:01 PM
Ако имаш желание, прочети тази тема.
Ако все пак държиш - Гугъл ще ти извади сайтове за обяви, много са.
Ако все пак държиш - Гугъл ще ти извади сайтове за обяви, много са.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 27 November 2008 - 11:23 PM
Благодаря ти за линка! Полезен, но не ми свърши работа :blink:. А, в гугъла ми излезе единствено този форум за "пинчер" и за това реших тук да търся мацка за моя сладур. Вече няколко години не мога да му намеря :( Съжалявам, че не на правилното място поствам снмки и обяви! :(
Публикувано: 27 November 2008 - 11:34 PM
Цитат
Съжалявам, че не на правилното място поствам снмки и обяви! :(
Цитат
За недопустими се считат:
б) обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане;
б) обяви за търсене на партньори за нерегламентирано развъждане;
От правилата на форума.

Публикувано: 28 November 2008 - 10:32 AM
търся да закупя най-минималния минипинчер или каквото е там ... и колкото по-мини толкова по-добре ... можете ли да ме насочите към развъдник или нещо предлагащо някакво качество все пак...с уважение към всички форумни братя - любители на минитата
Публикувано: 28 November 2008 - 10:37 AM
Здравейте малки сладури и техните големи обожатели.
Като гледам снимчиците с вашите любимци пълни с толкова много доброта и взаимна любов, че ми става едно такова мило. Дано си ги обичаме дълги години и си се радваме взаимно :blink:
Арни с това пухче е голям сладур, но и на мен не ми се дават толкоз пари, то колкото един мой костюм значи :angry:
Аз този уикенд смятам да се заема с шиене на якенце на моя Ричи, и събрах доста идеи от вашите гардероби. Ще видим какво ще го сътворя и ще пратя снимка ;D
А преди това ето една снимка - където има смях и закачка той задължително е там с водещо участие:
Като гледам снимчиците с вашите любимци пълни с толкова много доброта и взаимна любов, че ми става едно такова мило. Дано си ги обичаме дълги години и си се радваме взаимно :blink:
Арни с това пухче е голям сладур, но и на мен не ми се дават толкоз пари, то колкото един мой костюм значи :angry:
Аз този уикенд смятам да се заема с шиене на якенце на моя Ричи, и събрах доста идеи от вашите гардероби. Ще видим какво ще го сътворя и ще пратя снимка ;D
А преди това ето една снимка - където има смях и закачка той задължително е там с водещо участие: