Мини Пинчер
Публикувано: 04 December 2008 - 01:11 PM
Къде се загубихте бе хора :o Как сте?Как са мъниците?Ние вчера ходихме при вета и тежим цели 2.100гр :yahoo:Показахме зъбките и ни казаха,че ако не паднат сами ще трябва да го водим да му ги вадят :( Специално за Iutova_83 пускам клипчето,да види снахата как тренира ергенина :P ;Dhttp://www.croxbox.bg/watch/842d70a8cf2bcfb548d8/ ако сте го гледали ме извенете :wub:
Публикувано: 04 December 2008 - 05:56 PM
Здравейте, аз писах преди доста време - около месец, тогава имахме желания да дадем кучето си на някого да го гледа. Вие естествено ми казахте че не съм права, че не заслужавам да имам куче и т.н..... Е неможах да я дам, дойде една грижовна и мила жена, но когато ми каза чакам те на улица.....за да ми я донесеш, аз се прибрах и малката така ми се зарадва и скача и се гуши в мен...и просто се обадих на жената за да и кажа че немога да го направя :'( Сега се връщам пак при вас с наведена от срам глава и ви моля да ме приемете при вас.....а аз ОБЕЩАВАМ никога повече колкото и да съм изнервена да не ми минават такива мисли през главата. Обичам този дребосък повече от всичко на света... :'(
Ето и снимчици
Двете ми любими същества :kuchence:

Ето и снимчици
Двете ми любими същества :kuchence:

Публикувано: 04 December 2008 - 10:21 PM
Aa не знаех че съм ги пусакала...Имам в апарата, утре ще пусна ;)
Я кажете кога е нормално да се разгони?
Иначе да ви се похваля вече пишкаме и акаме само навън, сутрин ни събужда с близане по лицето ;D Имаме си суитчар и зимно яке, но аз отдоло и обличам и един чорап на милото - срязала съм откъм пръстите за да има два отвора и пробих дупки за предните крачета и го обличам под якето ;D Обещавам утре да пупсна снимки ;)
Я кажете кога е нормално да се разгони?
Иначе да ви се похваля вече пишкаме и акаме само навън, сутрин ни събужда с близане по лицето ;D Имаме си суитчар и зимно яке, но аз отдоло и обличам и един чорап на милото - срязала съм откъм пръстите за да има два отвора и пробих дупки за предните крачета и го обличам под якето ;D Обещавам утре да пупсна снимки ;)
Публикувано: 05 December 2008 - 08:25 AM
Браво на теб, добротата в нас винаги побеждава :yahoo:
Много мило, че връзката между вас се е затвърдила.
Сега ви пожелавам само радости да си носите :blink:
Ще видиш, как със всеки изминал ден ще обичате все повече това мъничко същество.
Ще си позволя да напомня за един от мойте постове, където споделих, че във връзка с астмата ми бях посъветвана ако искам да съм здрава да махна кучето :angry: По този повод казах на лекарката ми: Вие бихте ли се разделили с лека ръка с член от семейството ви заради подобна причина? Аз - не мога!!
Ричи ми е като играчка, като детенце, като лекарство срещу всички трудни моменти. Обичам си го, много!
Много мило, че връзката между вас се е затвърдила.
Сега ви пожелавам само радости да си носите :blink:
Ще видиш, как със всеки изминал ден ще обичате все повече това мъничко същество.
Ще си позволя да напомня за един от мойте постове, където споделих, че във връзка с астмата ми бях посъветвана ако искам да съм здрава да махна кучето :angry: По този повод казах на лекарката ми: Вие бихте ли се разделили с лека ръка с член от семейството ви заради подобна причина? Аз - не мога!!
Ричи ми е като играчка, като детенце, като лекарство срещу всички трудни моменти. Обичам си го, много!
Публикувано: 06 December 2008 - 06:10 PM
Здравейте,аз ту пиша,ту не но се местим както казах и не се знае кога ще си местим компа!иначе пак спряхме да дигаме краче :( но пак сме сладури :yahoo: имаме ново пуловерче....а относно "играта" ние се упражняваме на ифрачи....или на хера(незнам дали си спомняте обавата за не,а ние й ходим често на гости) ;Dи да ви попитам на колко години или месеци се пуска мъжко куче ? :sos:
а за снимки е сега ще кача и ще ви затрупам ;D
а за снимки е сега ще кача и ще ви затрупам ;D
Публикувано: 06 December 2008 - 06:13 PM
http://www.croxbox.b...00680deca304e9/
Искате нещо коледно и ето аз ви пускам. Кажете ми как да науча Джеси ,че на вън се излиза ,за да се изпишка .Вече цяла седмица излизаме на вън ,а тя милата така и не разбра за какво се излиза на вън,Само гони листа !!!!!!!! ;D
Искате нещо коледно и ето аз ви пускам. Кажете ми как да науча Джеси ,че на вън се излиза ,за да се изпишка .Вече цяла седмица излизаме на вън ,а тя милата така и не разбра за какво се излиза на вън,Само гони листа !!!!!!!! ;D

СИТИ
Публикувано: 06 December 2008 - 08:47 PM
Да ние украсихме вече , беше много смешно, защото на Айра това е първата елха и падна голям смях ;D Тя е изкуствена но Айричка се опита да я изяде заедно със всички играчки ;D ;D ;D . Имаме си и една много интересна играчка която пее коледни песни и Айра скача гони я ;D ;D ;D. Само че сега искам да ви попитам нещо , ушичките на Айра миришат :'( и се чеше , дали и има нещо или .. смятам да я заведа до вето ... но все пак искам и вашето мнение.
И още нещо весело прекарване на празника и честит имен ден на всички именници ... :wub: :wub: :wub: :wub:
И още нещо весело прекарване на празника и честит имен ден на всички именници ... :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 07 December 2008 - 11:44 AM
И при нас беше много весело с украсяването на елхата, ;D Габето се опита да изяде всички топки, подккача под елхата и се ядосва че не й даваме да си играе с тях.
chochi5 и на Габи ушичките миришеха лошо когато и се бяха възпалили, чешеше ги много и тръскаше глава постоянно.Слагахме и антибиотика 3 седмици, вече не ги чеше но пак леко и миришат.Вета каза че е нормално.
Заведи Айричка на вет, има едни капки, който се впръскват в ушето и изкарват мръсотийката-ефикасни са. ;)
koteto50 на колко е Арчи?? Не му ли е :o рано още.....
chochi5 и на Габи ушичките миришеха лошо когато и се бяха възпалили, чешеше ги много и тръскаше глава постоянно.Слагахме и антибиотика 3 седмици, вече не ги чеше но пак леко и миришат.Вета каза че е нормално.
Заведи Айричка на вет, има едни капки, който се впръскват в ушето и изкарват мръсотийката-ефикасни са. ;)
koteto50 на колко е Арчи?? Не му ли е :o рано още.....