Мини Пинчер
Публикувано: 23 February 2006 - 06:14 PM
Публикувано: 23 February 2006 - 06:35 PM
Вкъщи, имаме една тактика, понеже майка ми като реши да прави нещо с мляко и както почне да го вари, нашият вече е първа писта, за това го изкарвам на разходка, майка отваря прозореца, вари млякото на отворен прозорец, като го направи каквото има да се прави, клипва на мобилния и го пибирам. вкъщи не мирише защото прозореца е бил отворен.
ако му сипем в купичка, бъди го лочи за олимпийски норматив.
Публикувано: 23 February 2006 - 06:38 PM
Цитат
Я значи тоя моя бъркоч ще мине при сара. нашят яде печени червени чушки (но току що опечени и обелени, без олио, оцет, чесън), пържени картофи, ориз....
а при Майлс, как стоят нещата, Майлс ще яде ли този бъркоч с който храня бъди?
Публикувано: 23 February 2006 - 08:49 PM
Цитат
Ма що така!? l)
Леа вече се е усъвършенствала в крадене на ябълки от килер , а пък вашия се назландисва на моркови ! l) oleeee
Той , като усети ,че има нужда ще си гризне r) !!! Та наща така не яде ,не яде дълго време, да видиш сега как се разяде! l) oleeee
Публикувано: 23 February 2006 - 09:31 PM
А сетих се още не сме им предложили трюфели ,ама те тъкмо бяха излезли на пазара/в метро/и ние тръгнахме да купуваме....и.. свършили.....много трюфели ядат тез българи-брей!!!!!Неможахме да се вредим!!!! oleeee oleeee oleeee

Публикувано: 23 February 2006 - 09:42 PM
Нашата Сара яде всичко наред каквото и да и дадеш не отказва умира за кисели краставички ама нали трябва да яде качествена храна затуй я тъпча с гранули ако питаш нея само бутчета ще яде и ябълки и моркови .
Публикувано: 24 February 2006 - 12:20 PM
За храненето - Майльо не проявава никакви капризи :))) Яде всичко. По приницп се храним само с Роял Канин, но е имало случаи да му давам и други - всичко яде и то веднага - няма нужда от преминаване постепенно. Яде всякакви меса, обожава ориз, зеле - варено и сурово, краставици, домати, моркови, киви, ябълки, пърцени картофи и само хляб!!! Много му е вкусен хляба :))) Разбира се най-обичаме нашите лакомства - бонбонки за куче и сега съм му взела едни мини наденички специални за кученца - има пилешки, агнешки и телешки, малко са скъпички, че едната е 90ст а е 5 см, но са му много вкусни и ги даваме по една на ден.:) Обожава също и кашкавал и сирене, кисело мляко също. Кайма - като направя кюфтенца и за него има винаги :)) За прясно мляко незнам - като беше малък съм мъ давала 4-5 пъти и харесваше, но сега не давам. Нали уж само кисело като порасне кученцето и затова избягвам. А и като знам какво истинско мляко има по магазините :))) и кисело избягвам, само от къщи като си взема. w) Хайде аз заминавам да ям, че като понах да изборявам и адски огладнях :) w)
Публикувано: 24 February 2006 - 01:54 PM
1-затваряш Майлс в банята че тая бесотия ще му извади очите.
2-слагаш и памперс че те ръсят от високо
3-искат дървета -ама вие като нямате ще вържеш мрежа от въжета по целия блок--по просторите и ще я гледате всички заедно.Я ще е у леля Пена или при баба Куна l)
Кети гледай Чочко да си не завре чистото носле в преработен трюфел b)

Публикувано: 24 February 2006 - 02:40 PM
Цитат
.... b) Затова не се бях сетила oleeee досега не е правил подобни неща worthy
Вие с Лина пиете кафе- добре, а Чафи и Чоко??? Щото аз докато си пия водката Беките добре се занимава в мивката dribble
А за маймунката r) момичета на пъпа ми е оживяла, вече спретнахме с мъжа ми два-три скандала fow Ама накрая обеща, че някой ден ще ми купи.
Моя приятялка имаше( казваше се Кети) и се справяше добре, но дойде ден да избира - мъж или маймунче (love)
Публикувано: 24 February 2006 - 03:01 PM
Моя ще си хапне от твоята гозба особено ако прибавя и парченца любов. Той си хапва всичко но по много малко s)
Прясното мляко ме шашка bl) не е ли рисковано да се дава от опаковката?
Зеленчуците му харесват повече когато си ги хрупа 1super
Даваш ли на Бъди някаква твърда храна и как сте на тази възраст със зъбите???
Публикувано: 24 February 2006 - 03:16 PM
Цитат
1-затваряш Майлс в банята че тая бесотия ще му извади очите.
2-слагаш и памперс че те ръсят от високо
3-искат дървета -ама вие като нямате ще вържеш мрежа от въжета по целия блок--по просторите и ще я гледате всички заедно.Я ще е у леля Пена или при баба Куна l)
Кети гледай Чочко да си не завре чистото носле в преработен трюфел b)
Ей ама велики сте w) w) w) Добре сте го намислисли w) хареса ми много w)
Публикувано: 24 February 2006 - 03:18 PM
Днес ходих при нашите доктори специално да ги питам за котешката храна.
Казаха, че няма никав проблем не само за пинчета а и за кучета с тегло до 7-8 кг.
Имат наблюдения в/у такива кучета.
Ми то сега като се замисля... нашите златни същества са по-нежни и по-малки от котките super best
Аз се fow теглих им няколко .... в зоомагазина от където взимах РоялКанин за кучета - повече там нямя да стъпя. И се оказа, че те били единствените дето зареждали тази марка bash
Публикувано: 24 February 2006 - 03:50 PM
Цитат
Моя ще си хапне от твоята гозба особено ако прибавя и парченца любов. Той си хапва всичко но по много малко s)
Прясното мляко ме шашка bl) не е ли рисковано да се дава от опаковката?
Зеленчуците му харесват повече когато си ги хрупа 1super
Даваш ли на Бъди някаква твърда храна и как сте на тази възраст със зъбите???
Че какво му е на млякото? Пастьоризирано, и годно за употреба от опаковката. пропуснах да кажа че от както се появи на пазара млякото верея + 30% калции, само това мляко купувам за пинчера и само с това мляко му правя вкусотииката.
зъбите са му наред,купувам му от тея кожените кокали, да си чисти зъбите с тях. Вземам не най-малките а малко по-големите, за да има какво да глозга повече време.
Храня го нормално, през дватадни като не му давам от гозбата, му давам кокали, и друга нормална храна. яде си я нормално. калцият от изварата в рецептата и млякото помагаи за костите и за зъбите.
попринцип оригиналната рецепта както аз съм я чел е към сместа с да се добавят 3 части кайма - 25% смес и 75% кайма, а за по капризните кучета се добавят 4 части кайма - 20% смес и 80% кайма.
Публикувано: 24 February 2006 - 04:12 PM
Цитат
Днес ходих при нашите доктори специално да ги питам за котешката храна.
Казаха, че няма никав проблем не само за пинчета а и за кучета с тегло до 7-8 кг.
Имат наблюдения в/у такива кучета.
Ми то сега като се замисля... нашите златни същества са по-нежни и по-малки от котките super best
Аз се fow теглих им няколко .... в зоомагазина от където взимах РоялКанин за кучета - повече там нямя да стъпя. И се оказа, че те били единствените дето зареждали тази марка bash
l) Та и аз да си кажа...като изчетох всичко за храненето по форумите..като ме насметаха тук и там fow стигнах до извода ....че с каквото и да го храниш няма да сбъркаш cheers 1super важното е да му харесва и да не е гладен d) (само да не ме почнете ся и вие fow )

Публикувано: 24 February 2006 - 04:22 PM
Ани ами щом е така работата веднага оставяйте с Лина кафето итръгвайте да ги учите да събират трюфели и ще чакаме картичка от Хаваите
Публикувано: 24 February 2006 - 05:15 PM
Цитат
Ми r) не си спомням oleeee нещо ми бяха казвали докторите, ще ги попитам.
Браво за зъбките bravoS радвам се да го чуя, че са добре на тази възраст 1super
Галя не знам - като не ме слуша главата bash bash bash ще минем на китайска храна b)
-три меса с ороз и зеленчуци dribble
лакомства като бисквитки, солетки, вафлички и др. та чак и шоколади си имаме много, ама РоялКанин - вече НЕ s)
Публикувано: 24 February 2006 - 05:26 PM
Публикувано: 25 February 2006 - 11:00 AM