Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#665 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 February 2006 - 06:14 PM

Лина милата по цял ден се моли на Ч АФИ да си хапне пилешко бутче и като не го иска му прави друга мръвка и той пак не я яде .Крисалех извинявай ама вкусния пастет може да мине при Саричка но не и при Чафи b) Нашата глезла е всеядна много ми е интересно много и харесва да гризка моркови и ябълки обича да яде печена тиква .Чакам да дойде лятото че да видя какво от плодовете и зеленчуците ще яде 1super Нали се роди милата на есен и не можа да закачи от реколтата r)

#666 Потребителят е офлайн   krisalex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 06:35 PM

ами въпрос на куче, но като цяло, и Бъди е капризен, но като му го направя така, и нямаме проблеми, яде всичко и иска допълнително заради млякото. моя е готов да поведе и спечели кръстоносен поход за да пие мляко.

Вкъщи, имаме една тактика, понеже майка ми като реши да прави нещо с мляко и както почне да го вари, нашият вече е първа писта, за това го изкарвам на разходка, майка отваря прозореца, вари млякото на отворен прозорец, като го направи каквото има да се прави, клипва на мобилния и го пибирам. вкъщи не мирише защото прозореца е бил отворен.

ако му сипем в купичка, бъди го лочи за олимпийски норматив.

#667 Потребителят е офлайн   krisalex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 06:38 PM

Цитат

Лина милата по цял ден се моли на Ч АФИ да си хапне пилешко бутче  и като не го иска му прави друга мръвка и той пак не я яде .Крисалех извинявай ама вкусния пастет може да мине при Саричка но не и при Чафи  b) Нашата глезла е всеядна много ми е интересно много  и харесва да гризка моркови и ябълки обича да яде печена тиква .Чакам да дойде лятото че да видя какво от плодовете и зеленчуците ще яде  1super Нали се роди милата на есен  и не можа да закачи от реколтата  r)

Я значи тоя моя бъркоч ще мине при сара. нашят яде печени червени чушки (но току що опечени и обелени, без олио, оцет, чесън), пържени картофи, ориз....

а при Майлс, как стоят нещата, Майлс ще яде ли този бъркоч с който храня бъди?

#668 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 08:49 PM

Цитат

Дам му морков като на Саричка да си гризка--просто навсякъде става морковено ма не и да си гризне.

Ма що така!? l)
Леа вече се е усъвършенствала в крадене на ябълки от килер , а пък вашия се назландисва на моркови ! l) oleeee
Той , като усети ,че има нужда ще си гризне r) !!! Та наща така не яде ,не яде дълго време, да видиш сега как се разяде! l) oleeee

#669 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:31 PM

dribble Лелееее като ви слушам....вие направо сте случили на кучета....всеядни bravoS А ние сме предлагали всичко възможно което съществува на пазара......и ...... още не се е родил плод за нашите кърлежи/Чоко и Чафи/Ама ще чакаме....още не сме изгубили надежда
А сетих се още не сме им предложили трюфели ,ама те тъкмо бяха излезли на пазара/в метро/и ние тръгнахме да купуваме....и.. свършили.....много трюфели ядат тез българи-брей!!!!!Неможахме да се вредим!!!! oleeee oleeee oleeee
User's Signature

Качена снимка

#670 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:42 PM

Ани да не сте посмяли да им купувате трюфели ще вземат да им харесат че после вашите татковци ще има да работят само за тях .Пък и то не се срещат в България че да ходите сами да си събирате b)
Нашата Сара яде всичко наред каквото и да и дадеш не отказва умира за кисели краставички ама нали трябва да яде качествена храна затуй я тъпча с гранули ако питаш нея само бутчета ще яде и ябълки и моркови .

#671 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 09:58 PM

l) l) l) Галя ама то и по нашата гора са намирали трюфели....а ся си представи че ако си хапнат....и започнат да ги намират....ехееееее....ще пратим татковците на Хаваитееее....па и ниееее ....и вие...... victoryVVV
User's Signature

Качена снимка

#672 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 08:30 AM

Mоя Чочко дали не е надушил трюфели b)
Качена снимка

#673 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 12:20 PM

Кети и на мен маймунките са ми мечта и затова толкова се равълнувах от случилото се w) Meela тук една колежка след случката ми разказва за една нейна приятлека която има мънки и каза точно че били много агресивни, опърничави и ... правят всичко където искат - трудно може да се контролират да ходят където искаш ти на тоалетна. Макар че съм сигурна ако имаш време ще можеш да ги възпиташ както казваш :) За съжаление много ми е скъпа на мен и няма да я взема, по нататък да, но това съкровище точно ще радва нечии друг дом и дано много я обичат. А и хайде да беше само купуването, но както викаш и всякакви ваксинации, просто сложна работа. Да не говорим че аз искам и детенце вече :))) а малко не се връзват двете.:( Галя обещавам в неделя да отида да я снимам! Днес съм до 7.30 на работа, утре пак съм дижурна и просто няма как да отида и да работи магазина. Че работата ми е на 20 км от него, а къщата на 15 км.:)
За храненето - Майльо не проявава никакви капризи :))) Яде всичко. По приницп се храним само с Роял Канин, но е имало случаи да му давам и други - всичко яде и то веднага - няма нужда от преминаване постепенно. Яде всякакви меса, обожава ориз, зеле - варено и сурово, краставици, домати, моркови, киви, ябълки, пърцени картофи и само хляб!!! Много му е вкусен хляба :))) Разбира се най-обичаме нашите лакомства - бонбонки за куче и сега съм му взела едни мини наденички специални за кученца - има пилешки, агнешки и телешки, малко са скъпички, че едната е 90ст а е 5 см, но са му много вкусни и ги даваме по една на ден.:) Обожава също и кашкавал и сирене, кисело мляко също. Кайма - като направя кюфтенца и за него има винаги :)) За прясно мляко незнам - като беше малък съм мъ давала 4-5 пъти и харесваше, но сега не давам. Нали уж само кисело като порасне кученцето и затова избягвам. А и като знам какво истинско мляко има по магазините :))) и кисело избягвам, само от къщи като си взема. w) Хайде аз заминавам да ям, че като понах да изборявам и адски огладнях :) w)
User's Signature

Качена снимка

#674 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 01:54 PM

С Чокоан пием кафе и умуваме за маймунката на Катрина като си я вземе какво да прави с нея.
1-затваряш Майлс в банята че тая бесотия ще му извади очите.
2-слагаш и памперс че те ръсят от високо
3-искат дървета -ама вие като нямате ще вържеш мрежа от въжета по целия блок--по просторите и ще я гледате всички заедно.Я ще е у леля Пена или при баба Куна l)
Кети гледай Чочко да си не завре чистото носле в преработен трюфел b)
User's Signature

Качена снимка

#675 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 02:40 PM

Цитат

.... b) Затова не се бях сетила oleeee досега не е правил подобни неща worthy
Вие с Лина пиете кафе- добре, а Чафи и Чоко??? Щото аз докато си пия водката Беките добре се занимава в мивката dribble
А за маймунката r) момичета на пъпа ми е оживяла, вече спретнахме с мъжа ми два-три скандала fow Ама накрая обеща, че някой ден ще ми купи.
Моя приятялка имаше( казваше се Кети) и се справяше добре, но дойде ден да избира - мъж или маймунче (love)

#676 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 03:01 PM

krisalex, за рецептата...
Моя ще си хапне от твоята гозба особено ако прибавя и парченца любов. Той си хапва всичко но по много малко s)
Прясното мляко ме шашка bl) не е ли рисковано да се дава от опаковката?
Зеленчуците му харесват повече когато си ги хрупа 1super
Даваш ли на Бъди някаква твърда храна и как сте на тази възраст със зъбите???

#677 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 03:16 PM

Цитат

С Чокоан пием кафе и умуваме за маймунката на Катрина като си я вземе какво да прави с нея.
1-затваряш Майлс в банята че тая бесотия ще му извади очите.
2-слагаш и памперс че те ръсят от високо
3-искат дървета -ама вие като нямате ще вържеш мрежа от въжета по целия блок--по просторите и ще я гледате всички заедно.Я ще е у леля Пена или при баба Куна l)

Ей ама велики сте w) w) w) Добре сте го намислисли w) хареса ми много w)
User's Signature

Качена снимка

#678 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 03:18 PM

Ей oleeee най-важното щях да забравя oleeee с тия маймунки -взех да помня по пет минути, като тях b)
Днес ходих при нашите доктори специално да ги питам за котешката храна.
Казаха, че няма никав проблем не само за пинчета а и за кучета с тегло до 7-8 кг.
Имат наблюдения в/у такива кучета.
Ми то сега като се замисля... нашите златни същества са по-нежни и по-малки от котките super best

Аз се fow теглих им няколко .... в зоомагазина от където взимах РоялКанин за кучета - повече там нямя да стъпя. И се оказа, че те били единствените дето зареждали тази марка bash

#679 Потребителят е офлайн   krisalex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 03:50 PM

Цитат

krisalex, за рецептата...
Моя ще си хапне от твоята  гозба особено ако прибавя и парченца любов. Той си хапва всичко но по много малко s)
Прясното мляко ме шашка bl) не е ли рисковано да се дава от опаковката?
Зеленчуците му харесват повече когато си ги хрупа 1super
Даваш ли на Бъди някаква твърда храна и как сте на тази възраст със зъбите???

Че какво му е на млякото? Пастьоризирано, и годно за употреба от опаковката. пропуснах да кажа че от както се появи на пазара млякото верея + 30% калции, само това мляко купувам за пинчера и само с това мляко му правя вкусотииката.

зъбите са му наред,купувам му от тея кожените кокали, да си чисти зъбите с тях. Вземам не най-малките а малко по-големите, за да има какво да глозга повече време.

Храня го нормално, през дватадни като не му давам от гозбата, му давам кокали, и друга нормална храна. яде си я нормално. калцият от изварата в рецептата и млякото помагаи за костите и за зъбите.

попринцип оригиналната рецепта както аз съм я чел е към сместа с да се добавят 3 части кайма - 25% смес и 75% кайма, а за по капризните кучета се добавят 4 части кайма - 20% смес и 80% кайма.

#680 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 04:12 PM

Цитат

Ей oleeee най-важното щях да забравя oleeee с тия маймунки -взех да помня по пет минути, като тях b)
Днес ходих при нашите доктори специално да ги питам за котешката храна.
Казаха, че няма никав проблем не само за пинчета а и за кучета с тегло до 7-8 кг.
Имат наблюдения в/у такива кучета.
Ми то сега като се замисля... нашите златни същества са по-нежни и по-малки от котките super best

Аз се fow теглих им няколко .... в зоомагазина от където взимах РоялКанин за кучета - повече там нямя да стъпя. И се оказа, че те били единствените дето зареждали тази марка bash

l) Та и аз да си кажа...като изчетох всичко за храненето по форумите..като ме насметаха тук и там fow стигнах до извода ....че с каквото и да го храниш няма да сбъркаш cheers 1super важното е да му харесва и да не е гладен d) (само да не ме почнете ся и вие fow )
User's Signature

Качена снимка

#681 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 04:22 PM

Сара въобще не ги гризе тези кожени кокали имаме един голям и един малък ама така и си стоят.На Сара и давам сухо мляко за бебета и тя много си го харесва .Кети ами какво ще ядете сега oleeee И при нас само на едно място продават Роял канин и като нямат купувам друга храна.Много ми е трудно да и намирам и кучешки бисквитки зареждат само на едно място и то по един път в седмицата като ме изпреварят чакам чак до другото зареждане ouu
Ани ами щом е така работата веднага оставяйте с Лина кафето итръгвайте да ги учите да събират трюфели и ще чакаме картичка от Хаваите

#682 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 05:15 PM

Цитат

Че какво му е на млякото?

Ми r) не си спомням oleeee нещо ми бяха казвали докторите, ще ги попитам.
Браво за зъбките bravoS радвам се да го чуя, че са добре на тази възраст 1super

Галя не знам - като не ме слуша главата bash bash bash ще минем на китайска храна b)
-три меса с ороз и зеленчуци dribble
лакомства като бисквитки, солетки, вафлички и др. та чак и шоколади си имаме много, ама РоялКанин - вече НЕ s)

#683 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2006 - 05:26 PM

Кети ами ще се наложи да пращаш някой да ти купува храна или ще сключите примирие worthy .Аз също знам че не е хубаво да им се дава прясно мляко и за това Сара от бебе си е на сухо мляко

#684 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2006 - 11:00 AM

Кети, Галя като имате нужда пишете ще ви пращаме храна. Аз имам две удобни места за вземане. А спомням си от студентските години беше готино да ти пращат колети. b) Само трябва да кажете два дена предварително, че доколко си спомням един колет за около ден-два пристигаше.
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема