Цитат
Мини Пинчер
Публикувано: 07 December 2008 - 12:27 PM
никой ли не харесва арчи? :'( и ако може поне да ми отговорите на въпроса? :(

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 December 2008 - 03:45 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 07 December 2008 - 05:12 PM
Цитат
арчи е на 6 месеца и не съм казала че искам да го пускам!просто питам,от просто любопитство... :(
Вчера в една клиника водиха едно дребосъче, плод на междусъседско развъждане, от такива като теб. Замята задните крака и куца.
Оказа се, че има изместване на колянното капаче - наследствен дефект.
Ще го боли, ще куца, а е само на 6 месеца.
Как да не ме вбесяват такива като теб, които са причината това и още много други мъници да страдат :angry:

Публикувано: 07 December 2008 - 06:29 PM
аз не разбрах какво е общото между моят въпрос и тази история?неможе ли човек да има въпроси?защо някой друг, като попита нещо и му обяснявате,а мен почвате да ме нападате?защо един път не ми отговорихте както на другите?спрете да ме нападате,моля ви!
Публикувано: 08 December 2008 - 09:38 AM
Цитат
аз не разбрах какво е общото между моят въпрос и тази история?неможе ли човек да има въпроси?защо някой друг, като попита нещо и му обяснявате,а мен почвате да ме нападате?защо един път не ми отговорихте както на другите?спрете да ме нападате,моля ви!
Ами не се ли замисляш защо не ти отговаря никой. Да прочете някой тук да се чуди как да си развъди домашни пинчероподобни... Не разбра ли, че в този форум НЯМА да получиш отговор на тези въпроси. Включваш се един път месечно и всеки път става въпрос за ПРОИЗВОДСТВО на кученца. Докато дебелата ти глава не вдене, че не е правилно, отговори няма да получаваш
Публикувано: 08 December 2008 - 02:26 PM
Здравейте :blink: Как са малките сладурковци?
Офф Айра неможе да свикне да стои сама ;D винаги когато остане се изпикава пред вратата, сигурно го прави за да си отмъсти. Иначе вече си ходи сама до WC :P
И когато се прибера неможе да повярва че ме вижда ;D започват един целувки, прегръдки :wub:
Айде пишете че тук стана много пусто :'(
Офф Айра неможе да свикне да стои сама ;D винаги когато остане се изпикава пред вратата, сигурно го прави за да си отмъсти. Иначе вече си ходи сама до WC :P
И когато се прибера неможе да повярва че ме вижда ;D започват един целувки, прегръдки :wub:
Айде пишете че тук стана много пусто :'(
Публикувано: 09 December 2008 - 01:33 AM

Публикувано: 09 December 2008 - 04:04 PM
Цитат
Я кажече Вашите кучовци скубят ли се??
Даа, съвсем в реда на нещата си е да си сменят козинката два пъти в годината.
Тази смяна при моя Ричи трае около 2 месеца. Неприятно е, дори и да са малки косъмчетата.
Повечко чистене през това време.