Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#641 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 February 2006 - 04:16 PM

Лина нали искаше малък дог за компания на Чафи b)току що четох новите съобщения и едно момиче от Ст. Загора подарява немски дог .Лина бързо питай вашия татко и го взимай b) Ще са като Крачун и Малчо . b) b) super best

#642 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 04:19 PM

Е, радвам се, че Саричка е добре bravoS
Ние вече ги започнахме по-дългите разходки d)
Чочко се точи за море dribble и аз деееееее b)
Незнам само, какво ще правим с Бека worthy

#643 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 04:51 PM

bash Ама не разбрах..защо на Бека не се полага море....
как така ще я лишите от почивка bl) Бека я паркирате под чадъра с майката а Чоко в лодката с таткото ,децата ги пращате при баба им на село и готово.. super best
User's Signature

Качена снимка

#644 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 04:56 PM

здравейте d) ,
виждам че Катрина е заредила батериите и пак е тука r)

Браво за крачето на Сарито, много се радвам , че всичко мина гладко и вече лошото е зад гърба ви 1super

а пък за морето, тя Бека ще е най-навита ми се струва, като дойде лятото с тая козина Кети ще има да я сплита на негърски плитки та да не й е жега super best

а за булдочетата добре, яшни са, ама да не хапнат и Чафи на закуска l)

хайде цункайте малките муцунки
ние с Тайра сме добре, снощи щяхме да бием едно питбулче, не обича разлигавените кучета, много му се изнерви fow , желязна дисциплина иска тя, ако е при Чафи ще има да яде по час oleeee няма мърдане

#645 Потребителят е офлайн   krisalex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 07:24 PM

абе нещо снимките на вашите сладури не ми излизат.

#646 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 07:30 PM

oleeee Днес бяхме на реваксинация!горкото Чоко само като видя доктора и започна едно треперене.... oleeee ...ама всичко мина за секунди!Като видях колко много лекарство имаше в спринцовката...и на мен ми стана лошо....ама доктора така каза че няма значение че кучето е 2 кила и 20 да е и 2 количеството ваксина е едно и също..!
Галя махнахте ли вече гипса????Как е крачето??? d)
User's Signature

Качена снимка

#647 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 07:44 PM

Ани махнахме го гипса направихме снимки като си дойде Гошко ще ви ги кача да я видите .Милата като го махнахме легна на пода и 15 мин . си чисти крачето .Стъпва нормално на него няма изкривяване направо ми олекна .На 9 .3 ще ходим на ваксина за бяс а в събота ще я заведем да я види лекарката и да питам до кога и по колко калций да и давам .

#648 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 08:12 PM

bravoS тази новина е супер bravoS bravoS Саричка сега е щастлива,да нормално е да си лиже крачето само като си представя че сигурно я е сърбяло а не е могла да се почеше... oleeee но всичко ще е super best
User's Signature

Качена снимка

#649 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2006 - 08:30 PM

Надявам се че цял месец не можах да спя спокойно super best

#650 Потребителят е офлайн   krisalex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 01:48 AM

Днес като ни биха последната противовъзпалителна инжекция, моя змей успя да ми се изплъзне и да ухапе доктора. После отиде в единия ъгъл на кабинета и започна да се озъбва, да гледа свирепо и да налита на всичко което се движи. отворих вратата, пинчера излетя като тапа от шампанско и както качи стълбите, закуцука, аз след него, хванах го докато куцаше, напердаших го и го върнах в кабинета. при вторият опит успяхме да му бием инжекцията. добре, че доктора ни е готин и не се сърди. подобни сцени при нас са нещо редовно и нормално като ходим до ветеринаря. днес за пръв път успя да ухапе доктора, а инак безуспешните му опити му са безбройни.

От днес започваме профилактика която се прави на кучета над 10 - 11 годишна възраст. На кучето му биха и инжекция витамини В комплекс за общо стимулиране на нервната система, и сега 40 дни от събота ще пие хапчета, за профилактика срещу артрит и артроза. дадоха ни опаковка артростабил (10 хапчета), и ни казаха по четвърт хапче всеки ден докато сврършат хапчетата. хапчетата ги започваме от събота, защото инжекцията ще действа сряда и четвъртък, един ден в петък почивка от всички инжекции, и в събота вечерта, започваме с хапчетата. Доктора така каза, за да се избегне неприятна реакция между хапчето и лекарството от протвовъзпалителната инжекция.

#651 Потребителят е офлайн   krisalex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 01:51 AM

Цитат

Ани махнахме го гипса  направихме снимки като си дойде Гошко ще ви ги кача да я видите .Милата като го махнахме легна на пода и 15 мин . си чисти крачето  .Стъпва нормално на него няма изкривяване направо ми олекна .На 9 .3 ще ходим на ваксина за бяс  а в събота ще я заведем да я види лекарката и да питам до кога и по колко калций да и давам.

Галя, много се радвам че сте манхали гипса и стъпва нормално, и че няма изкривявания.

може ли да те питам, докато и беше болно крачето, даваше ли и да пие мляко?

от опаковката, направо и сипваш в купичка без да го вариш, само да го оставиш извън хладилника да се стопли до стайна темпераура. както знаеш, и не се съмнявам че знаеш, това е много добър източник на естествен калций.

до всички:
ако някой го интересува, могада ви кажа аз как се старая да храня бъди балансирано.

като се има предвид че тук повечето кучета са по 1,5 - 2 кила, количеството ще стигне за доста време, така че скъпо е може да някъде да се оспорва.

#652 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 10:47 AM

Цитат

ако някой го интересува, могада ви кажа аз как се старая да храня бъди балансирано.

като се има предвид че тук повечето кучета са по 1,5 - 2 кила, количеството ще стигне за доста време, така че скъпо е може да някъде да се оспорва.

Казвай! Моя е доста злояд oleeee
нищо, че е 2.600кг. 30 см. е висок и изглежда много слаб s) Писнало ми е да ме питат: -Ама не го ли храните това куче? ouu

Виждаш ли вече снимките?

#653 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 23 February 2006 - 11:18 AM

bravoS на Сарка--вече никакви подскоци от 40 -60 см.Тя вече ще се държи като дама b) Казвай за балансираното ядене--че моя е за балансирани шамари.Смея се за Бъди как щял да ухапе доктора b) нашия доктор се разминава на косъм.Имам Драт-хар на двора към 50 кг--та идва доктора да му бие ваксина и аз ще го държа bl) то и аз съм 50кг.Настъпих синджира та да не мърда-и той като рипне изведнъж и ме метна на гръб и кучето върху мене а доктора на 2 метра b) b)

#654 Потребителят е офлайн   choko_an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 12:28 PM

Цитат

От днес започваме профилактика която се прави на кучета над 10 - 11 годишна възраст. На кучето му биха и инжекция витамини В комплекс за общо стимулиране на нервната система, и сега 40 дни от събота ще пие хапчета, за профилактика срещу артрит и артроза. дадоха ни опаковка артростабил (10 хапчета), и ни казаха по четвърт хапче всеки ден докато сврършат хапчетата. хапчетата ги започваме от събота, защото инжекцията ще действа сряда и четвъртък, един ден в петък почивка от всички инжекции, и в събота вечерта, започваме с хапчетата. Доктора така каза, за да се избегне неприятна реакция между хапчето и лекарството от протвовъзпалителната инжекция.

b) Запомни си думата l) Ще ни бъдеш полезен след 7-8 год!Надявам се че и красавеца Бъди ще бъде още сред нас..... d)
А з балансираното хранене-давай!Тук 90% са злоядци-моя пък яде котешка храна l) l) да му се неначуди човек ,аз пък си признах това в темата за храненето и ме направиха пак на.........и парцали!Ама вече нищо няма да си признавам само ще слушкам l) r)
User's Signature

Качена снимка

#655 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 12:29 PM

Чафи, той Бъди направо си го е ухапал доктора bl)
Нашите доктори и те все нахапани горките ouu
Драт-хара много голям бе oleeee твоя по гръб - добре, а моя нюф ме влачеше по корем ouu
Аз 45кг. той 65-70кг. смятай като ме изпъне да бягам след него d) през баира чак до с. Змеево (love)
За три месеца станах 40 кг.

#656 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 12:33 PM

Май всички сме тръгнали по доктори тези дни b) Ние бяхме да вземеме хапче за вътрепно обезпаразитяване иисках да прегледат Майлс че си търкаше дупето. Оказа се че едната торбичка му е пълничка и му я стискаха :( Беше гадничко май, щото малкия вдигана темперетура от стреса.:( Чак доктора се стресна w) Но всичко е наред :) Изичестиха го, дадохме му на другия ден хапчето - вчера всъщност, гледахме му акотата 24 часа = всичко е наред. w) Майльо е 2.310 :))) вдигнал е 10 грама за три месеца :))))))))))))))))) Кети мен също ме птиат постоянно, че Майльо е даже 34 см даже :) и все подвикват то е на диета, горкото :)))) Просто макар и без родоловие нашите сладури са перфектни за изложби, затова са толкова слабички 1super w)
User's Signature

Качена снимка

#657 Потребителят е офлайн   Katrina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 12:39 PM

Ех забравих да кажа аз :) като ходихме с Майльо до Анимо и влязохме в магазина и там какво видях - малка маймунка :) Просто беше невероятна, иска ми се да я имам. Страхотна е ! Няма такова сладко същество. Даржеше ме за ръчичката, милваше ме, имам една бенка на бузата и искаше да ми я откъсне :) Много хареса Майлс и през клетката протягаше ръчички и го хващаше да го милва.:) ВИнаги съм искала да си имам маймунка, но не бях имала толкова близък контакт с такова същество. Сега след като знам какво е още шпвече искам. Но е адски скъпо :( 1500 евро :( поне да бяха лева стях да взема, ама сега ...
Не че не ми мина през ъкъла да си прадам колата :))) Малкото същество там е на 5 месеца и е момченце - който е от София може да ходи да го види - в магазина в Младост 1А е :) - зад патеките пазара мисля че 518 блок се водеше :)) Страхотна е ! Бих я снимала, но нямах фото.:( А сега не искам пак да ходя, макар и постоянно да ме влече натам, щото ще ми стане много мъчно за нея и .... абе гадно си е да го гледаш в тази малка клетка това игриво сладурче w)
User's Signature

Качена снимка

#658 Потребителят е офлайн   krisalex Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 01:26 PM

Това е рецептата с която храня бъди:

първо вадя млякото от хладилника да се стопли.

след това варя кайма, от тази дето е смес телешко и свинско и варя каймата. Оставям каймата да изстива.

приготвям си пресни зеленчуци, 1/4 - 1/2 зависи от големината на зеленчуците, но зеленчуците да са долу-горе по равно без да ги варя и обработвам, само ги измивам.
морков
зелена чушка
червена чушка
краставица
домат почиствам домата от семките и слагам само месестата част.
когато излезнат зелките, към зеленчуците добавям и 1/4 - 1/2 лист зеле, а като няма пресни зелки, караме без зеле.
1 - 2 парчета риба
1 супена лъжица извара

Нарязвам зеленчуците и рибата на едри парчета, и ги слагам в кухненския робот. слагам супената лъжица извара и заливам с млякото докато млякото не ги покрие напълно.

пускам робота да кълца и смесва докато накълца зелечуците и рибата на ситно, и да ги смеси с млякото и изварата, да стане хомогенна смес.

гледам колко е обема, а не теглото на получената смес и добавям 4 части от сварената кайма. 25% смес, 75% кайма и пускам робота да смесва и кълца каймата със сместа. Като се размеси и накълца добре до постигането на еднородна смес, се получава нещо като много едро смлян пастет, слагам му в купичката колкото си яде, другото в хладилника, и така ден след ден докато изяде всичкото. После 2 дни се храни с каквото му дадем и после отново му правя тази смес. Чудесен източник на природни витамини, калций, микроелементи, макроелементи, минерали и фосфор в достатъчни количества за да може още от бебе докато порасне съвсем, винаги тялото му да има достатъчно от тях и да си расте с пълна сила без да има недостиг на нещо.

#659 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 01:51 PM

Цитат

малка маймунка :) Просто беше невероятна, иска ми се да я имам. Страхотна е ! Няма такова сладко същество.

Е, тук ме настъпи по мазола bash Това ми е мечта от мно-о-о-о-го години! (love) И аз какво ли не бих дала за едно такова същество... Гледах преди няколко дни по Анимал планет едно мъничко 6 см.-во маймунче! oleeee Направо съм болна... worthy Катрина, снимгай го, моля те! Да не идвам до София... worthy

#660 Потребителят е офлайн   MeeLa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2006 - 02:50 PM

Katrina, ти си имала истинско преживяване с тая маймунка, ако го вземеш юнака, Майльо ще ревнува милия bl)

ние пък с брат ми имахме лош спомен от една маймунка - беше му залепила шамар, че не й даваше ягода, те могат да бъдат доста агресивни когато пожелаят l) и са мн силни физически, гледаш го едно такова кикиморесто, ама като те плесне ти се завива свят l)

а освен това е мн скъпо отглеждането, ваксинации, грижите, до колкото знам, имунизациите са доста, а трябва и твърда ръка при възпитанието, да му създадеш респект

ние съдим по нашите въшки и си мислим, че е лесно, ама то маймунката е друго нещо l)

все пак ако се решиш се похвали, сигурно има да те гушка цяла седмица дето си го отървала от оная клиника victoryVVV

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни