Мини Пинчер
Публикувано: 22 February 2006 - 04:16 PM
Публикувано: 22 February 2006 - 04:56 PM
виждам че Катрина е заредила батериите и пак е тука r)
Браво за крачето на Сарито, много се радвам , че всичко мина гладко и вече лошото е зад гърба ви 1super
а пък за морето, тя Бека ще е най-навита ми се струва, като дойде лятото с тая козина Кети ще има да я сплита на негърски плитки та да не й е жега super best
а за булдочетата добре, яшни са, ама да не хапнат и Чафи на закуска l)
хайде цункайте малките муцунки
ние с Тайра сме добре, снощи щяхме да бием едно питбулче, не обича разлигавените кучета, много му се изнерви fow , желязна дисциплина иска тя, ако е при Чафи ще има да яде по час oleeee няма мърдане
Публикувано: 22 February 2006 - 07:30 PM
Галя махнахте ли вече гипса????Как е крачето??? d)

Публикувано: 22 February 2006 - 07:44 PM
Публикувано: 22 February 2006 - 08:30 PM
Публикувано: 23 February 2006 - 01:48 AM
От днес започваме профилактика която се прави на кучета над 10 - 11 годишна възраст. На кучето му биха и инжекция витамини В комплекс за общо стимулиране на нервната система, и сега 40 дни от събота ще пие хапчета, за профилактика срещу артрит и артроза. дадоха ни опаковка артростабил (10 хапчета), и ни казаха по четвърт хапче всеки ден докато сврършат хапчетата. хапчетата ги започваме от събота, защото инжекцията ще действа сряда и четвъртък, един ден в петък почивка от всички инжекции, и в събота вечерта, започваме с хапчетата. Доктора така каза, за да се избегне неприятна реакция между хапчето и лекарството от протвовъзпалителната инжекция.
Публикувано: 23 February 2006 - 01:51 AM
Цитат
Галя, много се радвам че сте манхали гипса и стъпва нормално, и че няма изкривявания.
може ли да те питам, докато и беше болно крачето, даваше ли и да пие мляко?
от опаковката, направо и сипваш в купичка без да го вариш, само да го оставиш извън хладилника да се стопли до стайна темпераура. както знаеш, и не се съмнявам че знаеш, това е много добър източник на естествен калций.
до всички:
ако някой го интересува, могада ви кажа аз как се старая да храня бъди балансирано.
като се има предвид че тук повечето кучета са по 1,5 - 2 кила, количеството ще стигне за доста време, така че скъпо е може да някъде да се оспорва.
Публикувано: 23 February 2006 - 10:47 AM
Цитат
като се има предвид че тук повечето кучета са по 1,5 - 2 кила, количеството ще стигне за доста време, така че скъпо е може да някъде да се оспорва.
Казвай! Моя е доста злояд oleeee
нищо, че е 2.600кг. 30 см. е висок и изглежда много слаб s) Писнало ми е да ме питат: -Ама не го ли храните това куче? ouu
Виждаш ли вече снимките?
Публикувано: 23 February 2006 - 11:18 AM
Публикувано: 23 February 2006 - 12:28 PM
Цитат
b) Запомни си думата l) Ще ни бъдеш полезен след 7-8 год!Надявам се че и красавеца Бъди ще бъде още сред нас..... d)
А з балансираното хранене-давай!Тук 90% са злоядци-моя пък яде котешка храна l) l) да му се неначуди човек ,аз пък си признах това в темата за храненето и ме направиха пак на.........и парцали!Ама вече нищо няма да си признавам само ще слушкам l) r)

Публикувано: 23 February 2006 - 12:29 PM
Нашите доктори и те все нахапани горките ouu
Драт-хара много голям бе oleeee твоя по гръб - добре, а моя нюф ме влачеше по корем ouu
Аз 45кг. той 65-70кг. смятай като ме изпъне да бягам след него d) през баира чак до с. Змеево (love)
За три месеца станах 40 кг.
Публикувано: 23 February 2006 - 12:33 PM
Публикувано: 23 February 2006 - 12:39 PM
Не че не ми мина през ъкъла да си прадам колата :))) Малкото същество там е на 5 месеца и е момченце - който е от София може да ходи да го види - в магазина в Младост 1А е :) - зад патеките пазара мисля че 518 блок се водеше :)) Страхотна е ! Бих я снимала, но нямах фото.:( А сега не искам пак да ходя, макар и постоянно да ме влече натам, щото ще ми стане много мъчно за нея и .... абе гадно си е да го гледаш в тази малка клетка това игриво сладурче w)
Публикувано: 23 February 2006 - 01:26 PM
първо вадя млякото от хладилника да се стопли.
след това варя кайма, от тази дето е смес телешко и свинско и варя каймата. Оставям каймата да изстива.
приготвям си пресни зеленчуци, 1/4 - 1/2 зависи от големината на зеленчуците, но зеленчуците да са долу-горе по равно без да ги варя и обработвам, само ги измивам.
морков
зелена чушка
червена чушка
краставица
домат почиствам домата от семките и слагам само месестата част.
когато излезнат зелките, към зеленчуците добавям и 1/4 - 1/2 лист зеле, а като няма пресни зелки, караме без зеле.
1 - 2 парчета риба
1 супена лъжица извара
Нарязвам зеленчуците и рибата на едри парчета, и ги слагам в кухненския робот. слагам супената лъжица извара и заливам с млякото докато млякото не ги покрие напълно.
пускам робота да кълца и смесва докато накълца зелечуците и рибата на ситно, и да ги смеси с млякото и изварата, да стане хомогенна смес.
гледам колко е обема, а не теглото на получената смес и добавям 4 части от сварената кайма. 25% смес, 75% кайма и пускам робота да смесва и кълца каймата със сместа. Като се размеси и накълца добре до постигането на еднородна смес, се получава нещо като много едро смлян пастет, слагам му в купичката колкото си яде, другото в хладилника, и така ден след ден докато изяде всичкото. После 2 дни се храни с каквото му дадем и после отново му правя тази смес. Чудесен източник на природни витамини, калций, микроелементи, макроелементи, минерали и фосфор в достатъчни количества за да може още от бебе докато порасне съвсем, винаги тялото му да има достатъчно от тях и да си расте с пълна сила без да има недостиг на нещо.
Публикувано: 23 February 2006 - 01:51 PM
Цитат
Е, тук ме настъпи по мазола bash Това ми е мечта от мно-о-о-о-го години! (love) И аз какво ли не бих дала за едно такова същество... Гледах преди няколко дни по Анимал планет едно мъничко 6 см.-во маймунче! oleeee Направо съм болна... worthy Катрина, снимгай го, моля те! Да не идвам до София... worthy
Публикувано: 23 February 2006 - 02:50 PM
ние пък с брат ми имахме лош спомен от една маймунка - беше му залепила шамар, че не й даваше ягода, те могат да бъдат доста агресивни когато пожелаят l) и са мн силни физически, гледаш го едно такова кикиморесто, ама като те плесне ти се завива свят l)
а освен това е мн скъпо отглеждането, ваксинации, грижите, до колкото знам, имунизациите са доста, а трябва и твърда ръка при възпитанието, да му създадеш респект
ние съдим по нашите въшки и си мислим, че е лесно, ама то маймунката е друго нещо l)
все пак ако се решиш се похвали, сигурно има да те гушка цяла седмица дето си го отървала от оная клиника victoryVVV