Мини Пинчер
Публикувано: 23 February 2006 - 03:25 PM
Сара като си счупи крачето и давах да яде много извара и от време на време мляко .Току що се върнахме от първата си разходка без гипс просто не мога да ви опиша колко беше щастлива как тичаше и и личеше че е много доволна че няма какво да и ограничава движенията .А аз като някоя пъзлива майка само я следях да не би да се удари oleeee
Публикувано: 23 February 2006 - 04:25 PM
Крисалех вкусно звучи ама минава при Бъди-щото си го възпитавал твърдо b) а моя лигльо няма да го лизне.Дам му морков като на Саричка да си гризка--просто навсякъде става морковено ма не и да си гризне.
И ябълка съм пробвала---много е злояд и тва е. a)
Публикувано: 23 February 2006 - 05:24 PM
Публикувано: 23 February 2006 - 06:08 PM
l)
Публикувано: 23 February 2006 - 06:14 PM
Публикувано: 23 February 2006 - 06:35 PM
Вкъщи, имаме една тактика, понеже майка ми като реши да прави нещо с мляко и както почне да го вари, нашият вече е първа писта, за това го изкарвам на разходка, майка отваря прозореца, вари млякото на отворен прозорец, като го направи каквото има да се прави, клипва на мобилния и го пибирам. вкъщи не мирише защото прозореца е бил отворен.
ако му сипем в купичка, бъди го лочи за олимпийски норматив.
Публикувано: 23 February 2006 - 06:38 PM
Цитат
Я значи тоя моя бъркоч ще мине при сара. нашят яде печени червени чушки (но току що опечени и обелени, без олио, оцет, чесън), пържени картофи, ориз....
а при Майлс, как стоят нещата, Майлс ще яде ли този бъркоч с който храня бъди?
Публикувано: 23 February 2006 - 08:49 PM
Цитат
Ма що така!? l)
Леа вече се е усъвършенствала в крадене на ябълки от килер , а пък вашия се назландисва на моркови ! l) oleeee
Той , като усети ,че има нужда ще си гризне r) !!! Та наща така не яде ,не яде дълго време, да видиш сега как се разяде! l) oleeee
Публикувано: 23 February 2006 - 09:31 PM
А сетих се още не сме им предложили трюфели ,ама те тъкмо бяха излезли на пазара/в метро/и ние тръгнахме да купуваме....и.. свършили.....много трюфели ядат тез българи-брей!!!!!Неможахме да се вредим!!!! oleeee oleeee oleeee

Публикувано: 23 February 2006 - 09:42 PM
Нашата Сара яде всичко наред каквото и да и дадеш не отказва умира за кисели краставички ама нали трябва да яде качествена храна затуй я тъпча с гранули ако питаш нея само бутчета ще яде и ябълки и моркови .
Публикувано: 24 February 2006 - 12:20 PM
За храненето - Майльо не проявава никакви капризи :))) Яде всичко. По приницп се храним само с Роял Канин, но е имало случаи да му давам и други - всичко яде и то веднага - няма нужда от преминаване постепенно. Яде всякакви меса, обожава ориз, зеле - варено и сурово, краставици, домати, моркови, киви, ябълки, пърцени картофи и само хляб!!! Много му е вкусен хляба :))) Разбира се най-обичаме нашите лакомства - бонбонки за куче и сега съм му взела едни мини наденички специални за кученца - има пилешки, агнешки и телешки, малко са скъпички, че едната е 90ст а е 5 см, но са му много вкусни и ги даваме по една на ден.:) Обожава също и кашкавал и сирене, кисело мляко също. Кайма - като направя кюфтенца и за него има винаги :)) За прясно мляко незнам - като беше малък съм мъ давала 4-5 пъти и харесваше, но сега не давам. Нали уж само кисело като порасне кученцето и затова избягвам. А и като знам какво истинско мляко има по магазините :))) и кисело избягвам, само от къщи като си взема. w) Хайде аз заминавам да ям, че като понах да изборявам и адски огладнях :) w)
Публикувано: 24 February 2006 - 01:54 PM
1-затваряш Майлс в банята че тая бесотия ще му извади очите.
2-слагаш и памперс че те ръсят от високо
3-искат дървета -ама вие като нямате ще вържеш мрежа от въжета по целия блок--по просторите и ще я гледате всички заедно.Я ще е у леля Пена или при баба Куна l)
Кети гледай Чочко да си не завре чистото носле в преработен трюфел b)

Публикувано: 24 February 2006 - 02:40 PM
Цитат
.... b) Затова не се бях сетила oleeee досега не е правил подобни неща worthy
Вие с Лина пиете кафе- добре, а Чафи и Чоко??? Щото аз докато си пия водката Беките добре се занимава в мивката dribble
А за маймунката r) момичета на пъпа ми е оживяла, вече спретнахме с мъжа ми два-три скандала fow Ама накрая обеща, че някой ден ще ми купи.
Моя приятялка имаше( казваше се Кети) и се справяше добре, но дойде ден да избира - мъж или маймунче (love)
Публикувано: 24 February 2006 - 03:01 PM
Моя ще си хапне от твоята гозба особено ако прибавя и парченца любов. Той си хапва всичко но по много малко s)
Прясното мляко ме шашка bl) не е ли рисковано да се дава от опаковката?
Зеленчуците му харесват повече когато си ги хрупа 1super
Даваш ли на Бъди някаква твърда храна и как сте на тази възраст със зъбите???
Публикувано: 24 February 2006 - 03:16 PM
Цитат
1-затваряш Майлс в банята че тая бесотия ще му извади очите.
2-слагаш и памперс че те ръсят от високо
3-искат дървета -ама вие като нямате ще вържеш мрежа от въжета по целия блок--по просторите и ще я гледате всички заедно.Я ще е у леля Пена или при баба Куна l)
Кети гледай Чочко да си не завре чистото носле в преработен трюфел b)
Ей ама велики сте w) w) w) Добре сте го намислисли w) хареса ми много w)
Публикувано: 24 February 2006 - 03:18 PM
Днес ходих при нашите доктори специално да ги питам за котешката храна.
Казаха, че няма никав проблем не само за пинчета а и за кучета с тегло до 7-8 кг.
Имат наблюдения в/у такива кучета.
Ми то сега като се замисля... нашите златни същества са по-нежни и по-малки от котките super best
Аз се fow теглих им няколко .... в зоомагазина от където взимах РоялКанин за кучета - повече там нямя да стъпя. И се оказа, че те били единствените дето зареждали тази марка bash
Публикувано: 24 February 2006 - 03:50 PM
Цитат
Моя ще си хапне от твоята гозба особено ако прибавя и парченца любов. Той си хапва всичко но по много малко s)
Прясното мляко ме шашка bl) не е ли рисковано да се дава от опаковката?
Зеленчуците му харесват повече когато си ги хрупа 1super
Даваш ли на Бъди някаква твърда храна и как сте на тази възраст със зъбите???
Че какво му е на млякото? Пастьоризирано, и годно за употреба от опаковката. пропуснах да кажа че от както се появи на пазара млякото верея + 30% калции, само това мляко купувам за пинчера и само с това мляко му правя вкусотииката.
зъбите са му наред,купувам му от тея кожените кокали, да си чисти зъбите с тях. Вземам не най-малките а малко по-големите, за да има какво да глозга повече време.
Храня го нормално, през дватадни като не му давам от гозбата, му давам кокали, и друга нормална храна. яде си я нормално. калцият от изварата в рецептата и млякото помагаи за костите и за зъбите.
попринцип оригиналната рецепта както аз съм я чел е към сместа с да се добавят 3 части кайма - 25% смес и 75% кайма, а за по капризните кучета се добавят 4 части кайма - 20% смес и 80% кайма.
Публикувано: 24 February 2006 - 04:12 PM
Цитат
Днес ходих при нашите доктори специално да ги питам за котешката храна.
Казаха, че няма никав проблем не само за пинчета а и за кучета с тегло до 7-8 кг.
Имат наблюдения в/у такива кучета.
Ми то сега като се замисля... нашите златни същества са по-нежни и по-малки от котките super best
Аз се fow теглих им няколко .... в зоомагазина от където взимах РоялКанин за кучета - повече там нямя да стъпя. И се оказа, че те били единствените дето зареждали тази марка bash
l) Та и аз да си кажа...като изчетох всичко за храненето по форумите..като ме насметаха тук и там fow стигнах до извода ....че с каквото и да го храниш няма да сбъркаш cheers 1super важното е да му харесва и да не е гладен d) (само да не ме почнете ся и вие fow )