Мини Пинчер
Публикувано: 11 January 2009 - 11:16 AM
Здравейте на всички ! Скоро не сме писали ,но имах доста проблеми Ние сме добре вече станахме на 6 месеца .Сменяме зъби и това ни се отразява доста зле При всяко ново избиване на зъбче Джеси повишава температура ,става отпусната и няма апетит

СИТИ
Публикувано: 11 January 2009 - 01:43 PM
За съжаление не си е изправила ушите ,но ние и така си я харесваме Има и много по красиви кучета от нашето ,но ние си го избрахме и такова ще си го гледаме .Май вие също не сте ги изправили ? Иначе пък е много сладка.Габче вие доста сте пораснали?

СИТИ
Публикувано: 11 January 2009 - 02:24 PM
Ми да Габчето вече достигна килограмите на Мини пинчера :rolleyes: и ушите й едва ли ще се изправят. но това нама значение за нас тя е най сладкото и красиво куче на светъ :wub:
Всички в къщи свикнахме много с нея и много я обичаме, тя си е малкото ни бебче, важно е да е здрава, дори и да не е Мини, дори и да не е с изправени уши-Тя си е моето сладурче и аз не бих я заменила за никое друго куче. :wub:
Всички в къщи свикнахме много с нея и много я обичаме, тя си е малкото ни бебче, важно е да е здрава, дори и да не е Мини, дори и да не е с изправени уши-Тя си е моето сладурче и аз не бих я заменила за никое друго куче. :wub:

Публикувано: 12 January 2009 - 01:01 PM
Цитат
В устата прилича на акула Има два реда от горе и по два реда от долу ;D Започнаха да падат някой млечни ,но все още има много..............много двойки зъбки :blink:
Щом са и излезли два реда зъби е редно да я заведете да и ги извадят, за да няма проблеми с постоянните зъбки после.
Публикувано: 12 January 2009 - 01:21 PM
Остана си такава мъничка Тежи едва 1,600 Не знам дали ще качва още .По принцип някой знае ли до колко месеца растат -в смисъл , дали ще качи още някой друг грам ? ;D А по въпроса за зъбките следим постоянно ,ходили сме на Вет ,но решихме да изчакаме самички да паднат и те вече започнаха един по един да падат Ако й ги вадят ще я боли много :( :( :( :( :(Тя си ги клати сама с помощта на кокалче от естествена кожа и по този начин те сами падат

СИТИ
Публикувано: 12 January 2009 - 02:25 PM
Бруно е почти на 8 месеца и е вече 2,500кг. ,мисля че до годинка ще спрат да растат ;)