Здравейте и от нас! Някои ни познават не толкова с нашия Майки .колкото с Тони! Честито на новите стопани на сладки мъничета -и се радвам че ще си споделяме как растят заедно!
Тъй като се бях скарала с таткото ни и бях все намръщена след случката -Моето домошадие за празниците ме изненада с нов член -и бях много изненадана тъй като таткото се бил уговорил с каката ни и били обикаляли цял месец по обявите и магазините докато нещо не им влезе под кожата. И тъй като и останах сама в къщи сега си имам трето сладко бебе! :yahoo: И няма нищо общо с дивачето Тони! Това малко съкровище само прибягва в къщи -ръмжи ни. хапе ни -но без сила. то и няма и е много готин черньо! На 60дни е и тежи 0.500 грама с изправени ошички е и може да не е от минетата -но поне е сладък пинчер!

Сладък пинчьо и ние сега се учим къде се ходи по нужда -и чишка на памперс от вета. но ака където попадне и започнах да му давам награда както беше казала lutova_83 -но е малчо все още и не разбира много!
Веднага му изплетох две блузчици -че то нашите дрешки са му големи -от стария Майки. но докато не му сложим втората ваксина няма и да излиза. а и го изнесохме навън за малко на тревичка и то като взе да скимти -некомфортно се почувства!