Само не ме нападайте,че сме заплодили кученцето си.
Мини Пинчер
Публикувано: 17 March 2009 - 11:47 AM
Здравейте,не съм писала от цяла вечност.Има много нови кученца.Влизам само да ви се похваля че ще си имаме бебчета,вчера бяхме на ветеринар за обезпаразитяване и да потвърди че е бременна.Кученцата трябва да се родят между 1,04 и 6,04.Много се радваме,че ще си имаме бебенца.Кажете ми нещо повече за бременните пинчерчета.Айра е 1,900 а бащата е 2 кг.Надявам се да е само едно бебенце,че да не ми се измъчи милото.Не можах да намеря информация във форума за бременните кученца.

Публикувано: 18 March 2009 - 08:37 AM
Мама на Теди,ако е едно кученце ще е по лошо от две,по простата причина че ще е едро.По добре две,но по дребнички.
Нормално е да падат зъбките,иначе какво ще прави с два реда зъби
Нормално е да падат зъбките,иначе какво ще прави с два реда зъби

Публикувано: 18 March 2009 - 11:14 PM
mamatedy80 -прекрасна малка бременелка си имате -много е красива и тези изящни тънки краченца
може би ако продавате мъничето или едно от мъничетата и на Jesy и се чака ще си помогнете двете взаимно -е те сега много страдат по Джесито и си търсят минипиножка -а от вашето по мини незнам дали ще си намерят -но и вие си знаете!
Нашият хубавец е много игрив и вече знае няколко команди -седни. легни -това когато го храня или иска някое лакомство. и като му викнем -"кое е там -дръж " --и той милия почва да лае. и също кака му като хвърли играчка. той я носи пак да му я хвърля -изглежда не му се играе сам а иска нейното внимание и тя почна да му казва -"доне си я" -та да свикне и с тази команда. иначе като му омръзне или намери нещо различно -я пантофа. я обувка. я чорапче . я дървена лъжичка. играчка. абе каквото намери трупа в къщичката си и до довечера неможе да се намуше от препупване вътре сам!

Нашият хубавец е много игрив и вече знае няколко команди -седни. легни -това когато го храня или иска някое лакомство. и като му викнем -"кое е там -дръж " --и той милия почва да лае. и също кака му като хвърли играчка. той я носи пак да му я хвърля -изглежда не му се играе сам а иска нейното внимание и тя почна да му казва -"доне си я" -та да свикне и с тази команда. иначе като му омръзне или намери нещо различно -я пантофа. я обувка. я чорапче . я дървена лъжичка. играчка. абе каквото намери трупа в къщичката си и до довечера неможе да се намуше от препупване вътре сам!
Публикувано: 19 March 2009 - 11:17 AM
Здравейте,ние продължаваме да търсим ,но за сега без резултат!!!!! Намерих тази Анчето от Варна ,но тя продава две пинчерки които са на 1годинка ,а на мен честно да ви кажа ми изглеждаха и по големи Обаче ми е много чудно защо ги продава ,като са големи Сигурно има някакъв проблем ! Вчера ходих на едно друго място /по обява за мини пинчери/,но като видях бащата /беше повече от 8-10кг/
Можете ли да си представите ,че те ги обявяват за мини Аз не държа толкова на минито нито на чистокръвието ,но това беше просто пинчер-слон
А и да Ви призная честно на другите обявиви на ,които ходихме все гледахме да прилича на Джеска ,но няма такава или са мъжки или чисто черни или бежави ,Всички пинчерчета които видяхме все ги сравнявахме с Джесито

А и да Ви призная честно на другите обявиви на ,които ходихме все гледахме да прилича на Джеска ,но няма такава или са мъжки или чисто черни или бежави ,Всички пинчерчета които видяхме все ги сравнявахме с Джесито

СИТИ
Публикувано: 19 March 2009 - 01:05 PM
с удоволствие бих помогнала Jesy,стига да и се чака,нашето кученце трябва да роди на 1,04 след това ще минат още поне 2 месеца докато поотраснат,а незнам дали ще и се чака.Иначе Айра наистина е много мъничка,а и бащата си го избрахме да е с нейните габарите.Ние сме от Варна.
Публикувано: 19 March 2009 - 04:06 PM
Ами питам защото четох , че кафевите пинчери са предпочитани от хора, които ще се занимават да ги водят по изложби предимно.Нямам нищо в предвид - на мен ми предлагат да си взема от един човек от Пловдивско, който развъжда мини пинчерчета и други дребни породи.Много мои близки и роднини имат пинчерчета от тоя човек и затова питам . По около 250-300 лева ги продава.
Публикувано: 19 March 2009 - 05:53 PM
kris4an, в Mar 19 2009, 02:06 PM, написа:
Ами питам защото четох , че кафевите пинчери са предпочитани от хора, които ще се занимават да ги водят по изложби предимно.Нямам нищо в предвид - на мен ми предлагат да си взема от един човек от Пловдивско, който развъжда мини пинчерчета и други дребни породи.Много мои близки и роднини имат пинчерчета от тоя човек и затова питам . По около 250-300 лева ги продава.
Цвета няма нищо общо с изложбите . за там е нужно Родословие . а куче с родословие за тези пари (250-300 лв ) няма как да се купи .