Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#6921 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 March 2009 - 07:53 PM

Показване на мнениетоdurka, в Mar 23 2009, 10:59 AM, написа:

kris4an аз нямам пинчерче.......имам чухуа.....но и то си ходи само в банята.....свикна почти-моменталически.!От начало бяхме с памперс постелен на земята,но сега му слагам хавлийка и той си "чишка" там.Случвало се е няколко пъти голямата беля да я направи зад вратата,но това се случва-веднъж на 10дена......

И аз имах голяма надежда пинчерката ми да се научи да ходи на памперс, ама нито го погледна нито отиде на него :cb_034: . Бяхме й взели и котешка\кучешка тоалетна, ама и там не искаше..не знам може и от възрастта й да е, взехме я на 4 месеца. По едно време се успокоявах, че тия неща не вършат работа, ама сега като те слушам.. :cd_045:
User's Signature

Качена снимка

#6922 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 23 March 2009 - 08:58 PM

Оф. а аз да се оплача. Нашия татко е като бебе -все му говориш и той хич невдява. много обича вечерно време да завърже боклука и да го тупне пред входната врата -та като излиза сутринта да го изхвърли. ивсе му говоря че Майки някой ден ще му замирише на нещо за ядене и ще се налапа -ама разбира ли?! И ето че дойде деня малкия набара торбата вечерта -скъсал я и изял една купа вкиснато тесто което изхвърлих. та очаквах. че ще стане лошо ще стане -но пък чак толкова лошоооо. Нашия Майки като почна да повръща от 1 часа та до 5. и повръща и разтройство. и поедно време неможе вече да върви та си влачи краката и припада -това в 5.30часа и неиздържах -изплаших се много и звънях на вета -та веднага спешно при него. и влиха му система подкожно и му би аналгин и още две инжекции -и ни каза че се е натровил -но щом се изхождал и повръщал щяло да му мине -кат на куче! Е много ме изплаши Майки -сега обаче не се е разнесло добре още течноста и му е виснало на едното краче и неможе да върви и само още си лежи в кошарката. е голям лакомник е. даже днес го кара на вода и още ме е страх да го нахраня!
А за чишкането и акането на памперс -ние го научихме още като беше на два месеца и като го видем че се върти или души -сами го слагахме върху памперса и като си свърши работата го награждавахме с парченце саламче. и той така се научи. а сега му давам наградка само като ходи в банята пак върху памперса -независимо че такива има още хола при нас и в детската. но наградка давам само като ходи в банята и той вече го знае!
User's Signature

Качена снимка

#6923 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 March 2009 - 11:18 PM

Ох, горкичкия :ca_003: ..дано по-бързо се оправя.
Аз пък сега много гадно се скарах на Доди, понабих я малко и сега ми е мъчно, ама какво да се прави - трябва да се възпитаваме някак.. :wa_048: Тя сега ми се сърди.. :tb_108:

User's Signature

Качена снимка

#6924 Потребителят е офлайн   archy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2009 - 10:03 AM

а арчи от една инжекция последната му оплешивя малко петънце от грубчетио и сега е на хапчета и мехлем :bo_014: как винаги на него му става нещо

#6925 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2009 - 10:44 AM

Много са чувствителни нашите мъници!
За наша радост вече нищо ни няма -днес си подскача покрай нас и ни лае. защото е много гладен от вчерашната диета!
User's Signature

Качена снимка

#6926 Потребителят е офлайн   ichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2009 - 11:20 AM

Здравейте,напоследък сме много нервни.Вече хапем здраво.Ядем царевица,ябълки,картофи. ^_^

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#6927 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2009 - 11:24 AM

Картофите не са ли забранени?........на колко месеца сте?И моят много хапе....и отказва да бъде миличък и гальовен..... :gm_168:

#6928 Потребителят е офлайн   ichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 March 2009 - 12:21 PM

Ами назнам дали са забранени,но ние не я храним с картофи,просто опитва.Взехме й една храна за Junior и много й се нрави.В нея има моркови и много ги харесва,повече от месото май :).Иначе е зла като я ядосам иначе е игрива и похапва леко.То май само сутрин е спокойна и нехапе,докато е сънена
User's Signature

Качена снимка

#6929 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 March 2009 - 07:46 PM

Показване на мнениетоichi, в Mar 24 2009, 09:20 AM, написа:

Здравейте,напоследък сме много нервни.Вече хапем здраво.Ядем царевица,ябълки,картофи. ^_^

Качена снимка

Леле каква снимка :zz_223: , много зла е излязла.
Аз пък давам на Доди много ябълки и тя така си ги хапва :eyes: , много ми е смешна.
Те и големите кучета ги ядат горе-долу, ама тя ги бие.

User's Signature

Качена снимка

#6930 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 March 2009 - 08:27 PM

Ох беее искам я тая малка злобка Рафка.... :gd_044:
На снимката е като малка злобна пеперудка :gk_164:
Много е сладурчеста :gb_023:
User's Signature

Качена снимка

#6931 Потребителят е офлайн   ichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 March 2009 - 10:08 AM

Абе наистина много яде ябълките :).Има си голяма ирачка.А и да се похвалим,вече скимти когато й се ака или пишка и за 2 седмици не се е опускала вътре :zz_223:
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#6932 Потребителят е офлайн   archy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 25 March 2009 - 11:24 AM

много е сладка и моя хапе от радост но като вземе кокал става страшно а как лае по големи кучета като ги види полудява а пред блока командори един кокер

#6933 Потребителят е офлайн   marki Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 March 2009 - 06:53 PM

Показване на мнениетоlutova_83, в Mar 11 2009, 08:24 PM, написа:

Как е малкият Марки?? Направиха ли му снимка??

Още не сме му направили снимка :wacko: , но мислим, 4е и няма нужда :aa_002: ве4е стъпваме много по-добре :aa_002: :aa_002: :aa_002:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#6934 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2009 - 03:31 AM

Мили хора,много съм се притеснила.Днес бяхме с малката на 3тата ваксинка,но още докато и я биха и след това 5 минутки много скимтеше.Прибрахме се и самото и място е болезнено и пак почва да скимти.Каква е такава тази ваксина не знам.. при първите 2 не беше така.. и вет-а й би ваксината до бутчето на крачето.Нормално ли е,моля ви,кажете ? И на това място ли се поставя ваксината ? :(
User's Signature

Качена снимка

#6935 Потребителят е офлайн   durka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2009 - 09:02 AM

И нашето мъниче много скимтеше.....болеше го адски,дори и като спеше и случайно се завърти пак плачкаше.....да не говорим,че един ден след ваксината изобщо не го пипахме,щото така скимтореше,че сърцето ме заболяваше всеки път......Ваксината му я биха във вретлето.

#6936 Потребителят е офлайн   kris4an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Икона за мнението  Публикувано: 26 March 2009 - 09:45 AM

Показване на мнениетоhuBBa__buBBa, в Mar 23 2009, 05:53 PM, написа:

Показване на мнениетоdurka, в Mar 23 2009, 10:59 AM, написа:

kris4an аз нямам пинчерче.......имам чухуа.....но и то си ходи само в банята.....свикна почти-моменталически.!От начало бяхме с памперс постелен на земята,но сега му слагам хавлийка и той си "чишка" там.Случвало се е няколко пъти голямата беля да я направи зад вратата,но това се случва-веднъж на 10дена......

И аз имах голяма надежда пинчерката ми да се научи да ходи на памперс, ама нито го погледна нито отиде на него :cb_034: . Бяхме й взели и котешка\кучешка тоалетна, ама и там не искаше..не знам може и от възрастта й да е, взехме я на 4 месеца. По едно време се успокоявах, че тия неща не вършат работа, ама сега като те слушам.. :cd_045:

Ами аз кучешка тоалетна не съм виждал - котешката е като плитко легенче и се слагат перли или там каквато изберете постелка и то си ходи кучето там.А може ли да ми покажете как изглежда кучешката тоалетна или говорите за същото ?

#6937 Потребителят е офлайн   ichi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 March 2009 - 10:08 AM

Показване на мнениетоsladko_angel4e, в Mar 26 2009, 02:31 AM, написа:

Мили хора,много съм се притеснила.Днес бяхме с малката на 3тата ваксинка,но още докато и я биха и след това 5 минутки много скимтеше.Прибрахме се и самото и място е болезнено и пак почва да скимти.Каква е такава тази ваксина не знам.. при първите 2 не беше така.. и вет-а й би ваксината до бутчето на крачето.Нормално ли е,моля ви,кажете ? И на това място ли се поставя ваксината ? :(

Здравей,на нас ни поставиха ваксината отстрани,някъде посредата,но нескимтя.Даже и небеше омърлушена.Излезе ни топче,но чак след 2-3 дни.Пипали сме я и нескимти.Едвали да е търпяла.Незнам можеби това място й е по-безболезнено.
Дано по-скоро да му мине на мъника :dog:
User's Signature

Качена снимка

#6938 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 March 2009 - 05:44 PM

Ох....., Габчето ми е със гъбички :zz_219: Излезнаха и две пъпчици на главичката и сега там няма козина :rf_011: Вета каза, че най вероятно се е заразила от котките на село, тя много обича да ги гони и да си играе с тях.
Тези гъбички били много упорити,дори и хората може да се заразят :zz_219: Даде ни мехлемче и каза, че ако продължат да й излизат още пъпки ще минем на друго лечение.
Някой имал ли е подобен проблем, и дълго ли се лекува това чудо???
User's Signature

Качена снимка

#6939 Потребителят е офлайн   nimfa Икона

• Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 26 March 2009 - 08:00 PM

Показване на мнениетоkris4an, в Mar 20 2009, 01:20 PM, написа:

Искам да ви попитам всички вас собственици на мини пинчери колко често извеждате вашите любимци ей така на разходка . Не говоря за изхождане, което както знам при тази порода е възможно да се върши и вкъщи а за разходка на въздух ?!

Аз съм собственичка на 3 год. женски пинчер и задържително го изкарвам сутрин и вечер на разходка.

#6940 Потребителят е офлайн   nimfa Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 26 March 2009 - 08:15 PM

Показване на мнениетоmamatedy80, в Mar 17 2009, 09:47 AM, написа:

Здравейте,не съм писала от цяла вечност.Има много нови кученца.Влизам само да ви се похваля че ще си имаме бебчета,вчера бяхме на ветеринар за обезпаразитяване и да потвърди че е бременна.Кученцата трябва да се родят между 1,04 и 6,04.Много се радваме,че ще си имаме бебенца.Кажете ми нещо повече за бременните пинчерчета.Айра е 1,900 а бащата е 2 кг.Надявам се да е само едно бебенце,че да не ми се измъчи милото.Не можах да намеря информация във форума за бременните кученца.
Само не ме нападайте,че сме заплодили кученцето си.

Качена снимка

Качена снимка

Здравей защо някой трябва да те напада това е много хубаво че ще имате бебенца честито и аз сега трябва да заплодя моята защото прави лъжлива бременност и ако не я заплодя трябва да я кастрирам че иначе ще започне да прави тумори(така каза ветеринаря) но още не мога да и намеря мъжки. Иначе за бременните пинчери още нищо не знам но ще се поинтересувам.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

4 потребители четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни