Мини Пинчер
Публикувано: 23 April 2009 - 09:47 AM
Писах и в онази тема мисля, че за него гледах обяви още преди месец и нещо, че се подарява. Явно никой не го е взел и "стопанката му" е решила, че не го иска вече..направо не знам какво да кажа. Иначе аз бих го взела, но имам още 2 НОК-а пък и моята ненормалница
, а и не знам майка ми дали ще ми позволи..

Публикувано: 23 April 2009 - 10:41 AM
Милото пинчо!
Аз пък се справих с гризането на дървените легла. маси и столове -дадох на Майки три дървени лъжици с които вече съм готвила и те сигурно още миришат на манджи и много си ги хареса и само сега тях гризе -и така като гледам бързо ще им види сметката и ще трябва нови да купувам всеки месец!
Аз пък се справих с гризането на дървените легла. маси и столове -дадох на Майки три дървени лъжици с които вече съм готвила и те сигурно още миришат на манджи и много си ги хареса и само сега тях гризе -и така като гледам бързо ще им види сметката и ще трябва нови да купувам всеки месец!
Публикувано: 24 April 2009 - 10:31 AM
Моля за съвет , нашия Бруно отказва да яде всякаква кучешка храна(гранули, пастети , консерви ) ако ще да е от най- хубавата , най- скъпата или най - марковата , та започнахме да му варим пилешко месо , моля кажете ми какво да добавям при месото за да му разнообразявам храната . Понякога слагам морков , понякога малко ориз , моля споделете . Слагате ли хляб в храната , може ли или не хляб , въпреки ,яе той и на хляба не е фен ,слагам по 3-4 малки хапчици само . Давайте съвети ,че този притенциозния незнам с какво да храня вече

Публикувано: 24 April 2009 - 03:59 PM
Добре дошъл в клуба!
И Скип само това яде. Варено пилешко, не се осолява, не се овкусява при нас, все пак не е човек. Обезкостено, че те пилешките кости кой бил вреден, кой не...Кокали му даваме само от пържола, и то в банята на вестник
иначе голямо мазнене пада.
Та така, готви му се това месце нон стоп, друга храна не кусва. Е, плодове от време на време, умира за кайсийки, но умерено.
Иначе кучето не е като човека, може да яде едно и също с години, без да му омръзне. Само с витамините не знам как стоят нещата, може би е добре да му се дават допълнително?

И Скип само това яде. Варено пилешко, не се осолява, не се овкусява при нас, все пак не е човек. Обезкостено, че те пилешките кости кой бил вреден, кой не...Кокали му даваме само от пържола, и то в банята на вестник

Та така, готви му се това месце нон стоп, друга храна не кусва. Е, плодове от време на време, умира за кайсийки, но умерено.
Иначе кучето не е като човека, може да яде едно и също с години, без да му омръзне. Само с витамините не знам как стоят нещата, може би е добре да му се дават допълнително?
Публикувано: 24 April 2009 - 10:09 PM

Ако сте се сблъсквали с такъв проблем моля помогнете!

Публикувано: 25 April 2009 - 12:32 AM
Здравейте всички! Страхотен форум си имате и реших да се присъединя!
Решил съм да си взема мини пинчер, но много ме е страх къде ще попадна.
Бих се радвал да си го купя от София, където живея и да е момиченце :)
Но прочетох внимателно всичко, което сте писали.. включително за сайта
dogshop-bg.com, от който си бях харесал куче, но сега вече сериозно се замислих...
Както и за тия развъдници и изобщо ужас! Искам просто едно сладко кученце
от дома на любящи хора..... Да имам възможност да видя и родителите...
МОЛЯ ВИ!
Препоръчайте ми ако знаете правилния човек или място, където ще открия това, което ви описах...
Благодаря Ви, ще оценя да ми пишете на ЛС ако не е редно да коментираме тази тема тук.
Решил съм да си взема мини пинчер, но много ме е страх къде ще попадна.
Бих се радвал да си го купя от София, където живея и да е момиченце :)
Но прочетох внимателно всичко, което сте писали.. включително за сайта
dogshop-bg.com, от който си бях харесал куче, но сега вече сериозно се замислих...
Както и за тия развъдници и изобщо ужас! Искам просто едно сладко кученце
от дома на любящи хора..... Да имам възможност да видя и родителите...
МОЛЯ ВИ!
Препоръчайте ми ако знаете правилния човек или място, където ще открия това, което ви описах...
Благодаря Ви, ще оценя да ми пишете на ЛС ако не е редно да коментираме тази тема тук.
Публикувано: 25 April 2009 - 06:25 PM
Нямаше ни с майка ми за два дена и преди малко се прибрахме. Такова радване, такова чудо
..явно й е било доста мъчно на Дудоната, а стаята ми я направила почти на нищо
.
А относно това със запознанството с други кучета и ние сме така, но при нас е другата крайност - плаши се от тях и не иска да си играе..то не е точно плашене де. На първата ни разходка в Южния парк се запозна уж с една мопска и почнаха да подскачат там двете и по едно време моята почна да й ръмжи, после пък не искаше да играе с друга пинчерка.
Имаме обаче голям проблем с чужди хора и най-вече с всички мъже (включително и баща ми) само ги лае и се плаши, а с жените няма никакъв проблем веднага се запознава и така. Като има някой мъж наоколо се плаши и цялата се разтреперва и дори не иска да излезе да се разходи в двора, ако съседите са дошли. Не знам какво да я правя вече.

А относно това със запознанството с други кучета и ние сме така, но при нас е другата крайност - плаши се от тях и не иска да си играе..то не е точно плашене де. На първата ни разходка в Южния парк се запозна уж с една мопска и почнаха да подскачат там двете и по едно време моята почна да й ръмжи, после пък не искаше да играе с друга пинчерка.
Имаме обаче голям проблем с чужди хора и най-вече с всички мъже (включително и баща ми) само ги лае и се плаши, а с жените няма никакъв проблем веднага се запознава и така. Като има някой мъж наоколо се плаши и цялата се разтреперва и дори не иска да излезе да се разходи в двора, ако съседите са дошли. Не знам какво да я правя вече.