Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7131 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 May 2009 - 04:13 PM

станаааааааааааааа,благодаря,много съм щастлива.. :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#7132 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 May 2009 - 05:08 PM

Благодаря на всички :-)

chocolate80 много е сладко мънинкото.На каква възраст е ?
User's Signature

Качена снимка

#7133 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 May 2009 - 05:13 PM

хихи голям сладур е малкия Арчи. :ra_180:
Някой от вас регистрирал ли се е за подаръка на Педигри, който рекламират по телевизията. Сега случайно попаднах на сайта и се чудя да изпратя ли анкетата, която искат, но ме притеснява така да се каже, че искат доста лична информация, а по-долу пише, че си запазват правото да я използват и не знам..чудя се какво да правя. Със сигурност до 3 седмици се получава тази награда, ако има още де..

User's Signature

Качена снимка

#7134 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2009 - 07:31 PM

Показване на мнениетоsladko_angel4e, в May 16 2009, 06:08 PM, написа:

Благодаря на всички :-)

chocolate80 много е сладко мънинкото.На каква възраст е ?

на снимката е на 53 дена,а сега е на 3мес.и 8 дена,още не съм му качила актуалните снимки,но като го напрвя ще пратя пак
User's Signature

Качена снимка

#7135 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2009 - 07:44 PM

вашите мишленца също са големи сладури а както казах и вчера huBBa__buBBa е голяма щастливка комбинацията куче+котка е любимата ми
User's Signature

Качена снимка

#7136 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2009 - 07:55 PM

офффф 1 тъп въпрос имам и край за тази вечер-как си слагате тези ленти ли как да го нарека със възраста на кучо,ако искате да ми обясните,май ще е по-добре на лични,а пък в крайна сметка където искате само да няма проблеми
User's Signature

Качена снимка

#7137 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2009 - 08:12 PM

намерих го,уж го направих ама не съм мн.сигурна
User's Signature

Качена снимка

#7138 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 May 2009 - 08:14 PM

всъщност сигурна съм че не съм го направила,ще се помъча още малко и каквото стане
User's Signature

Качена снимка

#7139 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 May 2009 - 08:35 PM

Здравейте,аз съм доста притеснена.Лейди постоянно хапе котето за ушенцата или за вратлето и така го влачи из целия апартамент,горкото направо вече се чуди къде се намира.Не знам какво да направя, Лейди и от "не" не разбира,прави се че не чува и пак си знае нейното.
User's Signature

Качена снимка

#7140 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2009 - 09:29 AM

Пробвала ли си да я удариш леко като го прави, защото може да си играе с него и да мисли, че прави нещо хубаво така поне може да се усети..знам ли.
User's Signature

Качена снимка

#7141 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 12:10 PM

Здравейте и от нас!
Никой неписа за с какво се обезпаразитихте -или може би още не сте?
И никой не писа да има проблеми в къщи с бълхите?
Ние се справихме с тях -пръсках цялата къща три пъти и да чукам на дърво се отървахме от неканените гости. а Майки независимо че е капки фронтлайн ни дадоха и пудра - и го пръскам всяка седмица преди излизане. а на село още ме го водя. че кърлижите са от там!
А иначе непослушко спи при кака си на леглото и изглежда го мързи ли през ноща да отиде до банята където чишка от време на време. та като оправях леглото видях. че е чишкал няколко пъти през седмицата на крайчето на леглото и на одеялото- жълто петно имаше и мокро. и сега го изкарахме в коридора. а той като че ли разбра че е направил беля там -защото му показах и си спи без да се обажда -жалва в коридора. но е като будилник. в 7.30 когато става каката ни на училище като взе да вие и пее да ставаме -всички ни събуди. е голям певец е :ab_041: !
А по принцип много се слушаме и команди знае. но като го оставим сам -я някоя обувка ще изяде. я се качи някъде като котките и докопа нещо за ядене и се опраси -с две думи красавец!
Днес сме само двамата с него и много си угаждаме -но като се държим хладно с него много е примерен и няма грешки в него. вземем ли да го гушкаме. да го лигавим -все ще направи някоя беля дето не очакваме от него. и само като взема палката за мухи. знае че е направил беля и бяга към къщурката си!
sladko_angel4e -честито за котето. зор ще ти е че и двамата са още мънички -но като поолегнат ще се обичат повече. то и при децата е така. а за наказания ми казаха че ако направи беля мъника да го заключа в къщурката му за половин час и отгоре да го покрия с одяло и като мине наказанието му да го пусна. но нашия като ме види с палката -не че е бит. но като ударя с нея близо до него по масата или земята тя пляска и него го е страх от нея!
User's Signature

Качена снимка

#7142 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 May 2009 - 12:59 PM

Здравейте , искам да питам вашите пинчери скубят ли се , нашия Бруно много косми ръси , направо сме се хванали за главата. Това нормално ли е ,уж не си сменяли често козината пинчерите ? Какво може да се направи по въпроса ,някой може ли да каже?

#7143 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2009 - 01:44 PM

neonkaa мерси :-) Аз Лейди още не съм я обезпаразитила,но другата седмица ще й взема Фронтлайн или Адвантикс.Но се чудя още кое от двете е по-добро.

БРУНО Лейди няма проблем с козината за сега,но сигурно защото е още малка.Иначе съм чувала,че веднъж в годината сменят козината.Решете го и може по-бързо да отмине периода и проблема.
User's Signature

Качена снимка

#7144 Потребителят е офлайн   archy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2009 - 08:53 AM

Показване на мнениетоsladko_angel4e, в May 18 2009, 12:44 PM, написа:

neonkaa мерси :-) Аз Лейди още не съм я обезпаразитила,но другата седмица ще й взема Фронтлайн или Адвантикс.Но се чудя още кое от двете е по-добро.

БРУНО Лейди няма проблем с козината за сега,но сигурно защото е още малка.Иначе съм чувала,че веднъж в годината сменят козината.Решете го и може по-бързо да отмине периода и проблема.

за козината си я сменят пролета и тогава трябва да се решат през 2 дни за да не пилеят косми навсякъде но после вече не е задължително през толкова време а когато попринцип я решите

#7145 Потребителят е офлайн   W1nn1e Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2009 - 11:51 AM

Здравейте! От 1 месец си имам пинчер женски казва се Хера родена е на 01.03.09г. и е супер, много и се радваме в къщи.
Скоро ще започнем да я извеждаме и искам да ви питам вие с какви каишки ги водите вашите пинчовци и от къде сте ги купили, че се чудя каква да и взема. Преди години майка ми гледаше пинчер, но го водехме без каишка, беше много послушен и не се налагаше да се ползва повод. Малката Хера също слуша, но ми се иска все пак да имам под ръка някакъв повод, между другото тези "нагръдниците" не ми харесват нещо.
Поздрави!
Ето и снимки:
Качена снимка
Качена снимка

#7146 Потребителят е офлайн   Maggie Икона

• Rover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Музика,литература,кино,театър,фентъзи,езда,животни

Публикувано: 19 May 2009 - 12:31 PM

Здравейте !
Всеки собственик сам си преценява,кое е най-доброто за неговият любимец.На пазара има голямо разнообразие от каишки,поводи и т.н.Всякакви цветове,форми,материй.Можеш да избереш това,което смяташ за най-практично.Иначе има хубави каишки на Ферпласт.Но лично аз предпочитам нагръдците. ;) Просто на нежното вратле на Габи имам чувството,че ако я дръпна леко ще я удуша. :D

ето я и дивачката
Качена снимка
User's Signature

- Сънищата сбъдват ли се ? – попита Роувър.
- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.

#7147 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2009 - 03:28 PM

Аз лично я водя моята с котешки нагръдник, че беше много малка като купувахме каишка, но сега си стана екстра за него. Иначе й харесах нагръдник и каишка, които се продават отделно, ама все още не ми се дават 40 лв за тях. Според мен трябва да й вземеш нагръдник, но ти си преценяваш.
Колко време продължава разгонването на женските пинчовци, ако някой го е преживял, защото вече :cd_045: се чудя какво да я права Доди..

User's Signature

Качена снимка

#7148 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 May 2009 - 03:59 PM

Зравейте и от мен!Отдавна се каня да пиша и аз тук,но все се отказвам.Прочетох доста страници назад и разгледах снимките на пинчовците ви.Всички са много сладки.Аз също имам пинчерче,казва се Цвети и я подарихме на сина ми за рож.ден,но ако трябва да бъда съвсем честна...аз я исках най-много и аз се грижа за нея.Цвети вече стана почти на 5 месеца и много добре се държи с децата ми(навън е малко лоша с хората).Ще се радвам и аз да се присъединя към вас и вашите истории с кучовците ви.
User's Signature

Качена снимка

#7149 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 19 May 2009 - 09:14 PM

Малее много нови мъници тука :zz_223: много са сладки, да са Ви живи и здрави :vb_024:
neonkaa ние слагахме на Габи- Фронтлайн. Бълхи няма, но на четвъртият ден й намерих кърлеж. Така, че май не са много ефикасни.
huBBa__buBBa, Габката също вече е Жена :ad_018: Цъфтящият период (поне при нас) продължава около две седмици.Така, че пригответе дамските превръзки :ac_007: и я пазете от нежелана бременност :bm_008:
User's Signature

Качена снимка

#7150 Потребителят е офлайн   pipilota Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 20 May 2009 - 12:10 AM

Аз на моя малък Ричи му купих нагръдник и като го пробвах в магазина му беше широк, попитах дали има по-малък и ми казаха, че това е най-малкия :ud_009: Още на първата вечер моя палавник го е придърпал и е изгризал една част от него, но за негово нвщастие сега му е точно... :af_089: Часта която е пригризал всъщност е било някъв ограничител и сега мога да го свивам колкото трябва... Вече от 2 дни ходим на разходка, но много ни е страх от всички огромни неща наоколо и си го държа в мен за да свикне с околния свят :smile: При вас как беше с първите разходки? Страхуваха ли се вашите мъници от всичко наоколо?
Много целувки :md_064:
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 360
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема