Мини Пинчер
Публикувано: 16 May 2009 - 05:13 PM
Някой от вас регистрирал ли се е за подаръка на Педигри, който рекламират по телевизията. Сега случайно попаднах на сайта и се чудя да изпратя ли анкетата, която искат, но ме притеснява така да се каже, че искат доста лична информация, а по-долу пише, че си запазват правото да я използват и не знам..чудя се какво да правя. Със сигурност до 3 седмици се получава тази награда, ако има още де..
Публикувано: 17 May 2009 - 08:35 PM
Публикувано: 18 May 2009 - 12:10 PM
Никой неписа за с какво се обезпаразитихте -или може би още не сте?
И никой не писа да има проблеми в къщи с бълхите?
Ние се справихме с тях -пръсках цялата къща три пъти и да чукам на дърво се отървахме от неканените гости. а Майки независимо че е капки фронтлайн ни дадоха и пудра - и го пръскам всяка седмица преди излизане. а на село още ме го водя. че кърлижите са от там!
А иначе непослушко спи при кака си на леглото и изглежда го мързи ли през ноща да отиде до банята където чишка от време на време. та като оправях леглото видях. че е чишкал няколко пъти през седмицата на крайчето на леглото и на одеялото- жълто петно имаше и мокро. и сега го изкарахме в коридора. а той като че ли разбра че е направил беля там -защото му показах и си спи без да се обажда -жалва в коридора. но е като будилник. в 7.30 когато става каката ни на училище като взе да вие и пее да ставаме -всички ни събуди. е голям певец е
А по принцип много се слушаме и команди знае. но като го оставим сам -я някоя обувка ще изяде. я се качи някъде като котките и докопа нещо за ядене и се опраси -с две думи красавец!
Днес сме само двамата с него и много си угаждаме -но като се държим хладно с него много е примерен и няма грешки в него. вземем ли да го гушкаме. да го лигавим -все ще направи някоя беля дето не очакваме от него. и само като взема палката за мухи. знае че е направил беля и бяга към къщурката си!
sladko_angel4e -честито за котето. зор ще ти е че и двамата са още мънички -но като поолегнат ще се обичат повече. то и при децата е така. а за наказания ми казаха че ако направи беля мъника да го заключа в къщурката му за половин час и отгоре да го покрия с одяло и като мине наказанието му да го пусна. но нашия като ме види с палката -не че е бит. но като ударя с нея близо до него по масата или земята тя пляска и него го е страх от нея!
Публикувано: 18 May 2009 - 12:59 PM
Публикувано: 18 May 2009 - 01:44 PM
БРУНО Лейди няма проблем с козината за сега,но сигурно защото е още малка.Иначе съм чувала,че веднъж в годината сменят козината.Решете го и може по-бързо да отмине периода и проблема.
Публикувано: 19 May 2009 - 08:53 AM
sladko_angel4e, в May 18 2009, 12:44 PM, написа:
БРУНО Лейди няма проблем с козината за сега,но сигурно защото е още малка.Иначе съм чувала,че веднъж в годината сменят козината.Решете го и може по-бързо да отмине периода и проблема.
за козината си я сменят пролета и тогава трябва да се решат през 2 дни за да не пилеят косми навсякъде но после вече не е задължително през толкова време а когато попринцип я решите
Публикувано: 19 May 2009 - 11:51 AM
Скоро ще започнем да я извеждаме и искам да ви питам вие с какви каишки ги водите вашите пинчовци и от къде сте ги купили, че се чудя каква да и взема. Преди години майка ми гледаше пинчер, но го водехме без каишка, беше много послушен и не се налагаше да се ползва повод. Малката Хера също слуша, но ми се иска все пак да имам под ръка някакъв повод, между другото тези "нагръдниците" не ми харесват нещо.
Поздрави!
Ето и снимки:

Публикувано: 19 May 2009 - 12:31 PM
Всеки собственик сам си преценява,кое е най-доброто за неговият любимец.На пазара има голямо разнообразие от каишки,поводи и т.н.Всякакви цветове,форми,материй.Можеш да избереш това,което смяташ за най-практично.Иначе има хубави каишки на Ферпласт.Но лично аз предпочитам нагръдците. ;) Просто на нежното вратле на Габи имам чувството,че ако я дръпна леко ще я удуша. :D
ето я и дивачката

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 19 May 2009 - 03:28 PM
Колко време продължава разгонването на женските пинчовци, ако някой го е преживял, защото вече
Публикувано: 19 May 2009 - 03:59 PM
Публикувано: 19 May 2009 - 09:14 PM
neonkaa ние слагахме на Габи- Фронтлайн. Бълхи няма, но на четвъртият ден й намерих кърлеж. Така, че май не са много ефикасни.
huBBa__buBBa, Габката също вече е Жена

Публикувано: 20 May 2009 - 12:10 AM
Много целувки

Вход

Горе
Цитиране +