Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7091 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 May 2009 - 08:44 PM

Прикачена снимкаПрикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#7092 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 May 2009 - 09:11 PM

Ако може някой да ми каже как мога да разбера дали Айра е бременна ... не е била с никое куче в буквалния смисъл .. просто си играеше с Ричи ...
Какви са симптомите ... и м/удругото това се случи миналия понеделник :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#7093 Потребителят е офлайн   marki Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 May 2009 - 04:55 PM

Здравейте на вси4ки :da_005: На нас днеска ни падна първото зъб4е на 7 месеца :wd_043: :wd_043: А да забравих да спомена, 4е от в4ера Марк се разгони :cd_045: Много го е страх от големи ку4ета, но в4ера за първи път той сам искаше да иде при една ку4ка да я подуши ! :cd_045: И във вкъщи прави някакви пози със любимата си игра4ка :blush:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#7094 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 05 May 2009 - 07:56 PM

При нас има доста нови неща..така да се каже. За почивните дни отидохме на село..горката Дуда и в двете посоки не престана да повръща :ea_103: , много ми беше мъчно за нея. Има и нов дъждобран - един такъв сигнално зелен :zz_223: , ще кача тия дни снимки и последно и Доди днес за първи път се разгони :me_065: ..точно стана на 7 месеца и днес видяхме, че се е разгонила, но май почна по малко от снощи. И така - това са новините от нас :da_005: .
User's Signature

Качена снимка

#7095 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 May 2009 - 11:50 AM

Малко снимки на Доди с новия й дъждобран :da_005: :rc_036: .
Нормално ли е да не яде почти след пътуване и снощи каквото яде го повърна..сигурно й трябва време да се посъвземе, но все пак..

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7096 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 09:47 PM

Много са ви сладки пинчовците :ba_025: !
Нашия хубавец и той се е разгонил и спортува върху една плюшена играчка -много е сладък с тия движения и захапва муцунката на плюшеното куче. но с извинение дъщерята вече два пъти ми го носи с изкарано пишле чак с топчиците -и ми вика как ще го пребере сега и колко му е голямо. а е само още на 9 години и срам ме хваща и се чудя как да обяснявам :bm_008: защо го оголва така!
А и фотоапарата ни се развали и нямаме нови снимки!
Аз на моя хубавец му купих фронтлайн капки -12 лева за месец. които се слагат на вратлето и малко по гръбнака. че всеки път като си ходим до село и на другия ден му хващам кърлижче. и сега като ходихме уж няма -но гледам че е почнал да се чеши точно там където му капвах горе на вратлето капки -да не би да е силно и да го дразни кожата!
Изрових една снимчица -товани е любимата колибка Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#7097 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2009 - 09:51 PM

neonkaa и ние имаме същата чанта,даже понякога и за колибка я ползваме.Твоето зверче на 5 мес се е разгонило, не е ли раничко(много не съм на ясно).Моята Лейди и тя скоро на 5 мес. ще стане.А вие сте и от Пловдив,може и рода да станем някой ден :) :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#7098 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 May 2009 - 09:14 AM

Знаете ли колко време горе-долу продължава разгонването, че не съм следяла овчарката и се чудя 21 дена ли беше колко..
User's Signature

Качена снимка

#7099 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 07 May 2009 - 04:57 PM

Купих на Айра противопаразитна каишка и въпросът ми е може ли да я къпя с нея (аз вече го направих, но все пак) :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#7100 Потребителят е офлайн   marki Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 May 2009 - 07:18 PM

neonkaa нашият Марк е същият :ab_041: Тренира се на игра4ките си и му излиза пишлето :bm_008: :bm_008: :bm_008: :bm_008: :bm_008:

#7101 Потребителят е офлайн   archy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2009 - 09:59 AM

Показване на мнениетоmarki, в May 7 2009, 05:18 PM, написа:

neonkaa нашият Марк е същият :ab_041: Тренира се на игра4ките си и му излиза пишлето :bm_008: :bm_008: :bm_008: :bm_008: :bm_008:

[font="Impact"] мъжките кучета не се разгонват [/font]

#7102 Потребителят е офлайн   Diitoooooooo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 08 May 2009 - 04:35 PM

Здравейте :) Отдавна си търсех пинчерче. Днес си харесах една малка сладурана и си я капарирах. След два дни ще си я взема в къщи. Много харесвам тази порода, и от много отдавна си мечтая да си взема такова кученце :) Чета всеки ден този форум и вашите сладурковци са адски сладки. Та накрая реших да се регистрирам и живот и здраве, като си взема Сузката ще пращаме снимки редовно :) Тей като тя е на 8 месеца, ( на една приятелка е ) ми каза, че й е бита само една ваксина. А досега трябваше да има поне две, та даже и три :ca_003: Говорих с доктора, каза че има риск и, че ще я видим. Малко се притеснявам. Но иначе е весела и игрива. Храни се добре и на гледно всичко е ок. Ето даже я снимах :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#7103 Потребителят е офлайн   ailan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2009 - 05:22 PM

Здравейте и от нас. Не сме писали мнооооого отдавна, но не сме ви забравили. Привет на новодошлите пинчовци - и да растат здрави и послушни. :zz_223: Ние вече имаме още едно пинчи - син на Ричи. Роден е на 20 декември, вече е почти на 5 месеца и прави много белички. Ето и снимка на малкия Марчо (така се казва :flagbg: )
Ще пусна и снимка на таткото да си го припомните. Пускам и снимка на майката, заедно с таткото, когато "правиха" Марчо....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш-това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш...

#7104 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 08 May 2009 - 07:35 PM

Показване на мнениетоDiitoooooooo, в May 8 2009, 02:35 PM, написа:

Здравейте :) Отдавна си търсех пинчерче. Днес си харесах една малка сладурана и си я капарирах. След два дни ще си я взема в къщи. Много харесвам тази порода, и от много отдавна си мечтая да си взема такова кученце :) Чета всеки ден този форум и вашите сладурковци са адски сладки. Та накрая реших да се регистрирам и живот и здраве, като си взема Сузката ще пращаме снимки редовно :) Тей като тя е на 8 месеца, ( на една приятелка е ) ми каза, че й е бита само една ваксина. А досега трябваше да има поне две, та даже и три :ca_003: Говорих с доктора, каза че има риск и, че ще я видим. Малко се притеснявам. Но иначе е весела и игрива. Храни се добре и на гледно всичко е ок. Ето даже я снимах :)

Моята е на 7 месеца и има 4 ваксини. Не знам точно как стои въпроса, но може би може да ги биете и сега, по-късно. Иначе е сладурана Сузката.

Да знаете само какви футболни шорти уши майка ми на Дуда, че нали е разгонена и си е проблем. Още не е свикнала с тях и само как ходи :zz_223: ..

User's Signature

Качена снимка

#7105 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2009 - 09:05 PM

Показване на мнениетоsladko_angel4e, в May 6 2009, 07:51 PM, написа:

neonkaa и ние имаме същата чанта,даже понякога и за колибка я ползваме.Твоето зверче на 5 мес се е разгонило, не е ли раничко(много не съм на ясно).Моята Лейди и тя скоро на 5 мес. ще стане.А вие сте и от Пловдив,може и рода да станем някой ден :) :af_089:

Ние сме от Тракия!
А за родата -ще дойдем да си я искаме момата :beer:
chochi5 -когатосе чудих какво да взема на Майкиси мислех за каишката и питах за къпането -казаха че препарата по каишката е прахообразен и като се къпе кучето трябвало да се сваля иначе ще се измие препарата. то май няма препарат който от къпането да си остане!
User's Signature

Качена снимка

#7106 Потребителят е офлайн   sladko_angel4e Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2009 - 11:10 PM

И за Фронтлайн ли се отнася същото (че се измива от къпането,нали е под кожата) ?
User's Signature

Качена снимка

#7107 Потребителят е офлайн   Charly Икона

Икона за мнението  Публикувано: 08 May 2009 - 11:17 PM

Здравейте ,
нови сме във форума - Чарли е на годинка и половина и е страхотен жизнен и сладък пинчер , както всички останали представители на породата .Скоро ще кача наши снимки.
Искам да ви попитам за опита ви с кърлежите :ea_103: Много съм притеснена защото вече излезнаха кърлежите и ние сме си сложили фронтлайн преди месец,но той действа дотолкова до
колкото да не му се забиват кърлежите иначе си се качват по него и ако не видя че се е качил после го изтръсква като го вкарам вътре...вече сме хванали 3-4 вътре , дори единия беше на леглото ми . Ветеринаря каза следващият път да пробваме с адвантикс било по-добро но в интернет много противоречиви мнения има по въпроса и за това исках да питам вие от кое сте по - доволни .
Ако има подобна тема разглеждана тук само ми дайте линк за да прочета , защото вече незная какво да правя .

#7108 Потребителят е офлайн   Diitoooooooo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 09 May 2009 - 03:42 PM

Здравейте :da_005: аз си взех малката Сузанка :) много е наплашена, но взе да свиква с мен :) току що се окъпахме и малко не й хареса и сега трепери ... и скимти :( но я затоплех и сега е спокойна :) по късно ще пратим снимки :) чао за сега на всички малчугани :)
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!

#7109 Потребителят е офлайн   neonkaa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 May 2009 - 05:45 PM

Charly и ние си имаме същия проблем!
Щерката преди няколко нощи ме събуди и ми носи че го е хванала на ръката си да я пълзи -тя е на 9 годинки. и кога гледам и лази още един по пижамката -същата нощ бяхме нахапани с малкия и от бълхи и както съм алергична се подух цялата. а малкия само ходи и се чеши. пръсках навсякъде с Бандит!
Потърсих малко информация за фронтлайн -но няма много добри отзиви -ето тук пише и за каишките- че кучето може да получи алергия http://forum.dog.bg/...php/t15536.html
Ако имате и вие нещо пишете тук -за сега се споменава Адвантикс като по ефикасен!
А за фронтлайн сипише че си ги пренася кучето в къщи без проблем!
User's Signature

Качена снимка

#7110 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 09 May 2009 - 11:35 PM

Нормално ли е по време на разгонването на женските кучета да са им подути пишките, така де не точно пишките, но вие ме разбрахте. Вече взех доста да се притеснявам, защото на на Дуда доста се е подула и не знам дали е нормално..
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 354
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема