Мини Пинчер
Публикувано: 06 June 2009 - 03:08 PM
Бяхме днес на вътрешно обезпаразитяване и докато чакахме (бая време) се запознахме така да се каже с едно много сладко кученце (по-голямо на размери от Дуда) и както искаше тя да се запознават и да си играят, така по едно време почна да му ръмжи, да се зъби и да се прави на страшна..Не очаквах, че ще имам проблеми с нея в това отношение, преди време се зъбеше така на един мопс, но си мислех, че е нещо случайно. Като се зъбеше я плесвах и й казвах не, ама май няма да е достатъчно..

Публикувано: 07 June 2009 - 10:49 PM
Ха ха големи са сладури!Искам да попитам нещо-На вашите любимци кога им щръкнаха ушаните-На мойта Цецка ушите нещо нещат да щръкват-На моменти ги поизправя и после пак са настрани клюмнали или напред-давам и калций делис-мисля да я заведа да и вземат кръв за да проверим как е калция-инъче изглежда много жизнена-игрива и много лакома-храня я 3пъти на ден за сега с роял канин-не давам от нашата храна
Публикувано: 08 June 2009 - 01:37 AM
На нас вет-а ни каза, пък и съм чувала, че ако се храни с Роял Канин за малки кученца, не е нужно да се дават допълнително калций, защото в храната си има достатъчно. Пък то и изобилието на калций пак не е хубаво
.
Иначе доколкото си спомням ушите и двете й се изправиха някъде към 5тия месец май.

Иначе доколкото си спомням ушите и двете й се изправиха някъде към 5тия месец май.
Публикувано: 08 June 2009 - 08:00 AM
рамка, в Jun 7 2009, 08:49 PM, написа:
Ха ха големи са сладури!Искам да попитам нещо-На вашите любимци кога им щръкнаха ушаните-На мойта Цецка ушите нещо нещат да щръкват-На моменти ги поизправя и после пак са настрани клюмнали или напред-давам и калций делис-мисля да я заведа да и вземат кръв за да проверим как е калция-инъче изглежда много жизнена-игрива и много лакома-храня я 3пъти на ден за сега с роял канин-не давам от нашата храна
Не се притеснявай, и Габчето беше така...ту ги изправяше ту пак и клепваха..ту едното ту другото, по едно време беше с едно клепнало и с едно изправено(беше много смешна) и чак към осмият месец ги изправи и двете

Публикувано: 08 June 2009 - 12:12 PM
Лятото дойде и нашите любимци излезиха езичета. нашия го возихме в колата и като че ли слънчаса та от обяд до вечерта само лежеше и пиеше вода -помислих си че е болен или защото сега му сложихме каишка Килтикс и не му понася. но на другия ден нищо вече му нямаше. беше си щастливо куче!
Имога да се похваля от каишката -последния път като си бяхме на село с капките фронтлайн и като пристигнем там го пръскам с пудра Тапир май беше и свалих 10 кърлежа. така се ядосах та отидох във ветеринарна апрека ивзех най скъпата каишка на Байнер и този път като си бяхме на село един не хвана. то дано сега като се похваля да не стане обратното -че вече голям зор с тези гадинки!
А за Майки- или както му викам Майкамон и мъж ми се смее. мога да се похваля. че като. че ли вече възмъжава. помалко бели и много слуша на команди. само на село в затворено помещениему викам Ела тук -а той дим да го няма. и свъкър ми като забрави да затвори вратата и той излезе почваме да се гоним по улиците
.но като му покажа пръст надолу на земята и му кажа ела тук -замръзва на място и ме чака да го догоня и взема в ръце. голям смях става!
Имога да се похваля от каишката -последния път като си бяхме на село с капките фронтлайн и като пристигнем там го пръскам с пудра Тапир май беше и свалих 10 кърлежа. така се ядосах та отидох във ветеринарна апрека ивзех най скъпата каишка на Байнер и този път като си бяхме на село един не хвана. то дано сега като се похваля да не стане обратното -че вече голям зор с тези гадинки!
А за Майки- или както му викам Майкамон и мъж ми се смее. мога да се похваля. че като. че ли вече възмъжава. помалко бели и много слуша на команди. само на село в затворено помещениему викам Ела тук -а той дим да го няма. и свъкър ми като забрави да затвори вратата и той излезе почваме да се гоним по улиците

Публикувано: 08 June 2009 - 04:55 PM
Ами Цецка може и като Джесика да стане-куче със странен характер-Забелязала съм я че като си вирне ухото все едно и пречи и веднага си разтърсква главата и то пак клюмне-ама какво да си я правя-признавам че с вирнати уши е по хубава ама и инъче си я обичам
А тези кърлежи са ужасни-мина месец и половина и утре ше я водим пак на капка-но той вета ни предупреди че лятото издържа по толкова-инъче бълхи не съм намирала
Ще пробвам и аз да пратя една снимка дано успея-ако не-моля за извинение

А тези кърлежи са ужасни-мина месец и половина и утре ше я водим пак на капка-но той вета ни предупреди че лятото издържа по толкова-инъче бълхи не съм намирала
Ще пробвам и аз да пратя една снимка дано успея-ако не-моля за извинение
Публикувано: 09 June 2009 - 10:38 PM
Напоследък почнаха да се образуват на Дуди малко повече гурлички на едното оче и решихме с майка ми да й ги чистим с преварена вода. Мислите ли, че е добре така?
И да ви се оплача..едната ни котка Ронда не се е прибирала от сутринта, а има 3 бебета на по 1 месец
никога не е тръгвала така, притесняваме се някое куче да не я е хванало..
..още имам надежда да се прибере..
И да ви се оплача..едната ни котка Ронда не се е прибирала от сутринта, а има 3 бебета на по 1 месец