Публикувано: 01 June 2009 - 09:43 AM
От няколко дена и ние с Хера се разхождаме и само на първата разходка не знаеше какво да прави, на втората в парка около стадиона на ЦСКА игра и тича много. В събота я заведохме на вилата и вчера на хубавото време се чувстваше отлично, но малко след обяд стана нещо много неприятно, докато се разхождаше с жена ми и сина ми по поляната, изведнъж падна, затвори очи, отпусна се и леко се изплези и всички изпаднаха в паника, след малко, малко е освести, но си държеше очите затворени и все така отпусната без да скимти и забелязахме, че клепача на дясното око е леко подут и решихме, че някакво насекомо я е ужилило, от там на колата и право при доктора в редута, след първоначалния преглед и доктора каза, че е ужилване след което я преслуша със слушалки и каза, че е възможно да се получи оток на белия дроб и да се стигне до фатален край ако не се вземат мерки, също така докато пътувахме започна да отделя секрет през носа и доктора първо това ни пита като му казахме, че се съмняваме за ужилване. Сложиха и две инжекций, а през това време освен, че окото и беше се почти затворило и се поду цялата буза, направо ужас. Спа цял след обяд и цяла нощ, но днес сутринта вече е добре започна да хапе и играе още като се събуди и отока е отминал. Вече сме по-спокойни в къщи, но вчера бяхме на нокти. Споделям това с вас (дано не се случва на никой) но все пак ако стане да се вземат мерки веднага, защото нашите любимци са много малки и отровата от едно такова ужилване им идва много.
Поздрави на всички.
P.S. Купихме каишка тип нагръдни, но като я сложим стои като замръзнала, вчера тъкмо започна да ходи с нагръдника и стана това.
Искам да ми кажете украшенията които им слагате на вратлетата, специално за кучета ли са или просто някакви?