А на Skipper как му завиждаааммм...... искам и аз на морееетоо
Мини Пинчер
Публикувано: 11 June 2009 - 06:07 PM
С разходките как сте вие, защото Дуда изпада в някаква пълна паника само докато отидем до магазина и се върнем, а пред нас на поляната е много смела, но отиде ли на място с повече хора полудява, изпада в паника и имам чувството, че и удар ще получи още малко..все се надявах като порасне да й мине, ама вече се чудя дали ще стане.
Публикувано: 12 June 2009 - 08:53 AM
Майки е наказан и немърда от кошарката си -а аз незнам немога да гопроумея как така го направи???
Публикувано: 12 June 2009 - 09:05 AM

Публикувано: 12 June 2009 - 10:42 AM
Сега сме много добре, Скип спи сам, стиска си се цяла нощ. Вече пишка само навън. С тоалетната бяхме точно така - в банята основно, но често и на други места. Маркира ли едно място, край. С каквото и да го чистех, все там ходеше. На терасата не искаше да ходи, защото там се излежаваше на слънце, та затова вътре. Объркваше се, защото понякога му давахме да ходи вътре, понякога го карахме да ходи вън. Сега ходи само навън и вътре се стиска. Не чистя всеки ден като луда. Установих, че времето за разходки ми е по-малко и по-приятно, отколкото времето преди с парцала. Излизаме минимум 3 пъти на ден за физиологични нужди и една по-голяма разходка. Така че ако ми разрешите да ви посъветвам: не им давайте да пишкат вътре, както и да спят при вас!
Публикувано: 12 June 2009 - 02:10 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 02:32 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 02:43 PM
Мойта Цецка също се е случвало да се напикае като спи но вече не го прави-Но не можа да отвикне от това да припиква-когато е била сама и някой се прибере тя от радост пуска няколко капки-Но вече и хванахме цаката-не и обръщаме внимание докъто отмине голямата радост и после вече като се поуспокои и се радваме и тогава всичко е наред-А инъче когато забравя да прибера тоалетната хартия също както Габка прави-цялата е накъсана-но какво да ги правиш тези домашни любимци
А за новия телефон на lutova_83 -незнам какво да кажа-Дано не ми се случи
Публикувано: 12 June 2009 - 03:38 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 03:58 PM
рамка, в Jun 12 2009, 01:43 PM, написа:
Мойта Цецка също се е случвало да се напикае като спи но вече не го прави-Но не можа да отвикне от това да припиква-когато е била сама и някой се прибере тя от радост пуска няколко капки-Но вече и хванахме цаката-не и обръщаме внимание докъто отмине голямата радост и после вече като се поуспокои и се радваме и тогава всичко е наред-А инъче когато забравя да прибера тоалетната хартия също както Габка прави-цялата е накъсана-но какво да ги правиш тези домашни любимци
А за новия телефон на lutova_83 -незнам какво да кажа-Дано не ми се случи
Пинчерката на едни познати също се напикава от радост..ама и те така като вас, правят се че не я виждат когато се приберат
А за тоалетната хартия, аз вече я прибирам когато ни няма...е случва се и да я забравя и после я събирам из цялата къща ама....
Телефона пък ....беше на два месеца, подарък

Публикувано: 12 June 2009 - 05:30 PM

Trust me it's paradise
Публикувано: 12 June 2009 - 05:40 PM
Ден 1 и 2 : 75% от старата храна+25% от новата храна
Ден 3 и 4 : 50% от старата храна+50% от новата храна
Ден 5 и 6 : 25% от старата храна+75% от новата храна
Ден 7 и след това: 100% от новата храна
Много странно защо ветеринаря не Ви го е казал. Нама нищо общо с класа на храна-трябва независимо каква е храната да се сменя постепенно. Пожелавам скорошно възтановяване на мъника!
Публикувано: 12 June 2009 - 05:46 PM
Публикувано: 12 June 2009 - 08:29 PM

Вход

Горе
Цитиране +