Мини Пинчер
Публикувано: 14 June 2009 - 05:58 PM

Публикувано: 14 June 2009 - 07:35 PM
БРУНО, в Jun 14 2009, 03:58 PM, написа:

само да отбележа 4е доооооста отдавна не съм писала....та и ние бяхме така с чарли,но успях да го науча да си ляга вечер в леглото,обаче като усети че сме заспали и веднага при нас и така всяка сутрин тои пак си е в леглото ни...нема отучване (само ако приятеля ми му се скара сериозно няма да се качи,ама ми е жал за него щот като му се скара и тои много се стряска,ама пък веднага си застава на мястото)
Та да си доида на думата имам един въпрос вузможно ли е 4арли да е алергичен от липите,защото от както разцъфна липата,като излезе на двора почва да киха и да издава звуци сякаш не може да си поеме добре въздух (но това и преди са го правили и двамата-рамон(ротваилера ми)и чарли,нали става въпрос само за поемането на въздух)...утре ще го водя на вет да видя какво ще ми каже но и от вас ако някои е в същата ситуация и даде съвети или инфо няма да са ми излишни....а иначе ето и малко снимки на разбоиника..

(първата е малко размазана)
Публикувано: 15 June 2009 - 09:20 AM

А иначе за липите - възможно е да е алергичен, нали и те си имат алергии към различни неща.
Публикувано: 15 June 2009 - 09:26 AM
kremka_07, в Jun 14 2009, 01:57 PM, написа:
И аз да се включа за пишкането, че това на нас ни беше голям проблем, а сигурно и на другите.
Специално при нас в началото като я взехме беше на 4 месеца, но явно хората не бяха я учили да пишка и ака на определени места и докато я научим беше ужас - ходеше до тоалетна, където й скимне..направо бяхме решили, че никога няма да се научи, вървяхме с парцала по нея, ако това ви се случи и на вас не трябва да се обезкуражавате може да мине повечко време, но ще стане. Може да купите от памперсите и капките за приучаване.
Така постепенно се научи да ходи в банята, а вече почти само навън ходи.
Иначе поздравления за избора.
Публикувано: 15 June 2009 - 10:08 AM
huBBa__buBBa, в Jun 15 2009, 08:20 AM, написа:

А иначе за липите - възможно е да е алергичен, нали и те си имат алергии към различни неща.
То и Бруно през деня си е в леглото ,ама вечерта е проблема ,като легнем всички по леглата .
За пишкането ,чак към 7мия месец се научи напълно навън ,но до тогава в банята , поне бях доволна ,че почти само в банята ходеше ,много рядко в коридора ,близо до банята . Сега вече изцяло навън , но го извеждаме 3 пъти на ден . Един ден неможахме да се приберем на обед и като се прибрахме към 19 часа се беше изакал в банята , но съм доволна че се е сетил къде да иде

Публикувано: 15 June 2009 - 09:19 PM
Като я извеждаме пишка, но другата работа до сега я е свършила само 2-3 пъти.
Относно спането в леглото, нямаме намерения да я отучваме, даже по някога се "караме" със сина ни при кой да спи, при него или при нас с жена ми

Ето снимки от онзи ден, вече сме по пораснали.
Поздрави!

Публикувано: 16 June 2009 - 03:13 PM
Skipper -много ме заинтригува с тази оградка за мъника -ако може да я снимаш и тук покажеш!
Мога да се похваля че Майки се научи сам да спи в своята кошарка -първо сам на затворени врати в коридора една седмица и после вече трети ден на отворени врати. но като чуе будилника и пристига -аз му викам -Неееее -и той обратно до кошарката си и после в банята! Абе уж е послушен. но на седмица една беля все ще направи и днес за пореден път се убедих че немога още да му имам доверие -трябва още да олегне

Публикувано: 16 June 2009 - 09:08 PM
Публикувано: 16 June 2009 - 10:07 PM
lutova_83, в Jun 16 2009, 08:15 PM, написа:

Габка от една седмица, че и повече ни е обявила гладна стачка...Мизга

ох и ние сме така, вече се чуда да се притеснявам ли, че почти не яде или ако яде е с 300 зора..
Преди малко докато стояхме на стола и двете Доди беше върху мен, тя се изпишка беше заспала и започнах разбира се да се притеснявам малко дали не е болничка нещо..случвало ли ви се е? Досега не го е правила, е веднъж докато сме спяли се беше напишкала в леглото, но това е стар случай..
Публикувано: 17 June 2009 - 12:25 PM
Bubka_93, в Jun 16 2009, 11:04 PM, написа:

На нас доктора ни каза по принцип да избягваме къпането или ако я къпем да е много рядко. Проблема с миризмата го решаваме с бебешки мокри кърпички.
Публикувано: 17 June 2009 - 01:40 PM

Поздрави от мама Сарка и от мен Галя много време не съм писала тук но сега покрай бебетата ми се налага да търся информация .
http://www.snimka.bg...mp;pid=12891263
Сара я къпя максимум два пъти в месеца и то по принуда като си отидем на село и ляга по пръстта в двора и най обича като полива баща ми да гази във водата .Както е писала W1nn1e през другото време бършем дупето с мокри кърпички .