Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7341 Потребителят е офлайн   nivea Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 June 2009 - 09:45 PM

Много са ви сладки кученцата на всички, да са живи и здрави и много да ви радват, нали все пак преди всичко за това сте си ги взели, да си ги обичате.
User's Signature

Качена снимка

#7342 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 June 2009 - 10:54 PM

Утре заминаваме за 10 дена на море с майка ми и ще оставим Доди с баща ми.. :wa_048: малко ми е притеснено, защото тя не се разбираше в началото с него само го лаеше и хич не ходеше при него, сега започна, ама сигурно ще й е гадно без нас..горката, а баща ми толкова й се радва и знам, че ще я гледа, ама..ако не иска да се разхожда по двора при другите кучета кво ли ще прави 10 дена..

User's Signature

Качена снимка

#7343 Потребителят е офлайн   Donna Karan Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 10:46 AM

Дай я на мен, с удоволствие ще я гледаме.. Незнам за вашите обаче моята Кари е много дружелюбна.В дебелите книги пише ,че пинчерите се привързват към един единствен човек - а Кари се раздава на всеки дето и се зарадва , много е продажна..

#7344 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 02:18 PM

Здравейте!Днес дойде и нашия бебок,на 40 дни е и е много сладка обачееее кой ще я гледа като до 15:30 няма никой вкъщи а трябвало да яде по 4-5 пъти на ден и да пие много често вода,тъй като много се обезводнявали и дори припадали.Споделете моля ви вашия опит в отглеждането на тези мъници по колко пъти ядат на ден и по какъв грамаж горе долу
User's Signature

Качена снимка

#7345 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 03:24 PM

kremka_07 - честито кученце , нека много да ви радва , пускайте снимки . на тази възраст е хубаво да се храни поне 4 пъти . Ако нямате възможност да го вземате с вас през деня , (което не и много препоръчително тъй като няма ваксини и имунитет ) Вариант е да обезопасите една стая в смисъл да няма кабели и неща които да събори или изгризе . Преди да излезете пълните една купичка с гранули (препоръчвам Роял канин стартер ) и друга с вода и би трябвало всичко да е ОК . Днес и утре докато сте си вкъщи го отавяйте за по малко време самичко да видите как ще реагира и да свиква с положението :mg_062: За точен грамаж при хранене всичко е много индивидуално .
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7346 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2009 - 04:06 PM

Ами доктора ми каза,че трябва да изяжда около 30-40грама дневно и да яде по 4-5 пъти даде ми стрити гранули забебета и пастет да ги смесвам с малко вода или кис мляко обаче аз немога да преценя колко трябва да изяжда.Някои ако знае грамажа на 1 супена лъжица каша колко е нека каже че да знам колко горе долу трябва да яде още неможе да яде само и го храних с лъжичка,също така много ме притеснява това обезводняване по колко вода трябва да пие и водата му давах с лъжичка.Моля ви хора казвайте как да го гледам това бебе че много ми е притеснено да не му стане нещо.Снимки евентуално другата седмица
User's Signature

Качена снимка

#7347 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 07:35 PM

neonkaa ето я оградката :r_181:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7348 Потребителят е офлайн   W1nn1e Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 10:11 PM

В тази ограда ми прилича на арестант! Това изолатора ли е? :eg_033:

#7349 Потребителят е офлайн   Gogo777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:гълъби,кучета,формула1

Публикувано: 20 June 2009 - 11:11 PM

много хубава ограда,така не прави бели,ето малко снимки от днес,след 3 дни ще сме на 2 месеца. :wb_052: а в тревата му е готино.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#7350 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2009 - 11:22 PM

Показване на мнениетоkremka_07, в Jun 20 2009, 03:06 PM, написа:

Ами доктора ми каза,че трябва да изяжда около 30-40грама дневно и да яде по 4-5 пъти даде ми стрити гранули забебета и пастет да ги смесвам с малко вода или кис мляко обаче аз немога да преценя колко трябва да изяжда.Някои ако знае грамажа на 1 супена лъжица каша колко е нека каже че да знам колко горе долу трябва да яде още неможе да яде само и го храних с лъжичка,също така много ме притеснява това обезводняване по колко вода трябва да пие и водата му давах с лъжичка.Моля ви хора казвайте как да го гледам това бебе че много ми е притеснено да не му стане нещо.Снимки евентуално другата седмица

След като взехме Бруно първите дни го хранихме със спринцовка с някакъв пастет (лечебен :wf_039: ) , за бебета да не се обезводняват ,дори и ако не пият вода (защото нашия не искаше да пие вода). Нямам спомен обаче как се казваше и му давахме някаква пастичка пак за укрепване на имунната система на бебета . Питай доктора , той ще ви каже как и по колко да храните. Ние като го взехме надругия ден го заведохме , защото бяхме доста ошашкани не знаехме какво и как трябва да се прави .

#7351 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 06:39 AM

Абе хора това малко бебе мирише я кажете вашите миришеха ли като ги взехте и изобщо ще спре ли да мирише стаята мирише на куче малееее мале мале така ли ще е все и кога мога да го изкъпя тя е още малка на 41 дена е.Иначе вече яде и започна да си пие и водичка ама как ще свиквам с тая миризма незнам :ud_009:
User's Signature

Качена снимка

#7352 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 08:10 AM

Ами Цецка я взехме като беше на 2 месеца и миришеше малко на чорапки-ама само като я помиришеш-или я държиш гушната в себе си-но инъче не се усещаше в стаята-Изкъпахме я чак като стана близо на 4 месеца-но тогава беше и студено и ние отложихме къпането докъто се постопли времето-А за храната като количество знам че по принцип ако кучето тежи например 1кг значи трябва да изяжда 100гр за целия ден
User's Signature

Качена снимка

#7353 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 08:33 AM

Ами тя е 800гр. и доктора ми каза че трябва да яде горе долу около 30-40гр. дневно.А за миризмата - при нас се усеща в стаята и е доста кофти
User's Signature

Качена снимка

#7354 Потребителят е офлайн   W1nn1e Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 09:43 AM

Да вие жива и здрава и много да ви радва! Нашата също по намирисваше :ab_041: и я бърсахме с влажна кърпа, така намалихме уханието, а сега вече мислим да я къпем, че все още намирисва на лъв :dog: Беше на 50 дена като я взехме.

#7355 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 12:41 PM

Но нашата пикла доста ухае.Щом се усеща в стаята без да се навираме в нея.Смятай за к'во става на въпрос :ab_041:.А някой ползвал ли е тези капки,който са за приучаване за пишкане на определено място
User's Signature

Качена снимка

#7356 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 07:14 PM

Показване на мнениетоW1nn1e, в Jun 20 2009, 11:11 PM, написа:

Брей ти какво си мислиш, че седи само там ли? Обясних вече колко може да стои кучето на такова място и как му се отразява това, ако имаш желание, чети, преди да се заяждаш. Кучето се извежда достатъчно и се полагат всички необходими грижи за него, можеш да си сигурен. Всички големи фирми за кучешки аксесоари предлагат и подобни оградки и това е част от обучението на кучето. Когато вашата мила ухайна кучка ви се изпикае на възглавницата, надявам се да си спомните за мен и моята оградка.
User's Signature

Качена снимка

#7357 Потребителят е офлайн   W1nn1e Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 07:17 PM

Ние я научихме да пишка на кучешки памперс. Като се изпика някъде попиваме с памперса и след като се събуди я носехме на памперса и така се научи. Важно е на памперса да има от нейното пикано за да и мирише :dry: Тя и сега като и сложим нов и не го е напикала започва да го къса :smile:

#7358 Потребителят е офлайн   W1nn1e Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 June 2009 - 07:25 PM

Показване на мнениетоSkipper, в Jun 21 2009, 08:14 PM, написа:

Показване на мнениетоW1nn1e, в Jun 20 2009, 11:11 PM, написа:

Брей ти какво си мислиш, че седи само там ли? Обясних вече колко може да стои кучето на такова място и как му се отразява това, ако имаш желание, чети, преди да се заяждаш. Кучето се извежда достатъчно и се полагат всички необходими грижи за него, можеш да си сигурен. Всички големи фирми за кучешки аксесоари предлагат и подобни оградки и това е част от обучението на кучето. Когато вашата мила ухайна кучка ви се изпикае на възглавницата, надявам се да си спомните за мен и моята оградка.

Споко бре ти от майтап май не разбираш, а моята "мила и ухайна кучка" за сега не ми е пикала на възглавницата и се надявам да не си спомням за вас. Много се засягаш та чак и на куче обиждаш, не знам какво ти е направило животинчето, за да го намесваш!
:db_046: :md_064:

#7359 Потребителят е офлайн   kremka_07 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 June 2009 - 08:57 PM

Да ви се похваля-моето мъниче само 2 дена е при нас и ходи самичка на една пеленка да пишка,браво на бебето само дето чакам с нетърпение да порасне че да го изкъпя че дано спре да мирише :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#7360 Потребителят е офлайн   Gogo777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:гълъби,кучета,формула1

Публикувано: 22 June 2009 - 07:50 AM

нашия засега се учи да ходи в банята и на двора,ама покраи голямата се учи .вечер спи в кашон и неправи бели,сутрин си знае в банята или на двора но сам не се сеща а го носим и така прави си работите.играе и кадето намери и заспива.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема