Мини Пинчер
Публикувано: 04 July 2009 - 04:46 PM
huBBa__buBBa, в Jul 3 2009, 10:36 PM, написа:
[b]И така..днес разбрах, че имаме голям проблем с поведението.. 
Здравейте на всички които ни помнят. :)
huBBa__buBBa' да не те разочаровам, но при нас нещата стоят по същия начин. Зъл и свиреп, скача да хапе всичко живо на вън - куче, магаре, врабче, най обичаме гълъбите, направо се задавя като ги види.
В къщи най-кроткото агънце на света. Любвеобилен, чаровен, невероятен. Но на вън пълна противоположност, голям пазач. Никой не може едно здравей да ни каже, без да сме му се озъбили или налаяли. Когато ходим на пикник с познати обаче бързо свиква и ходи при тях. Избягваме да го пускаме където и да било без повод, защото тича и по големи кучета и се пуска без да го е страх. Много обича да се вози в кола и първата седалка си е негова територия, който седи там той задължително е в коленете му и не изпуска нищо. Ако ми остане време ще пусна и някоя и друга снимка.
Публикувано: 04 July 2009 - 04:59 PM
Все едно описваш Доди
сигурно така ще си и остане, аз съм решена да оправим проблема, но като си я знам
май няма да стане.
А за возенето в колата ти ме подсети да питам. Повръщат ли пинчовците ви при возене, защото Дуда е тежък случай. Казаха ни, че може да й даваме Коколино, което е за хора, но колежки на майка ми така са си научили кучетата да пътуват. Сега пак ни предстои пътуване и не знам как ще е.
А за возенето в колата ти ме подсети да питам. Повръщат ли пинчовците ви при возене, защото Дуда е тежък случай. Казаха ни, че може да й даваме Коколино, което е за хора, но колежки на майка ми така са си научили кучетата да пътуват. Сега пак ни предстои пътуване и не знам как ще е.
Публикувано: 04 July 2009 - 05:04 PM
huBBa__buBBa, в Jul 4 2009, 03:59 PM, написа:
Все едно описваш Доди
сигурно така ще си и остане, аз съм решена да оправим проблема, но като си я знам
май няма да стане.
За пътуването никакви проблеми, много е добър, само по някога като спрем лае по хората. По някога му е горещо и плези езиче, тогава ако е дълго пътуването му даваме водичка. Иначе на дълъг път само с климатик. Дори го оставяме когато пазаруваме в голям магазин той си ни чака в колата. Не знам вие с какво ги храните, Майки яде основно гранули и в купичката му постоянно има, но той се храни само сутрин и вечер. И само тогава го извеждаме на вън. До сега не е правил бели в колата.
Публикувано: 05 July 2009 - 09:48 AM
Как ги хрупат вашите малчовци тези гранули? Нашата глезла неще да ги помирише. Мислехме, че е супер злояда, докато не започна да ни обира трохите от хляба .Чак тогава се сетихме, че е гладна. Сега готвиме само пиленце и яде като луда
А за возенето в кола - нямаме проблеми ако се вози отпред.
Един път я преместихме на задната седалка и повърна. От тогава това е нейното място - отпред. Само че когато съм сама в колата все идва при мен да кара
и е голям кеф!
А за возенето в кола - нямаме проблеми ако се вози отпред.
Публикувано: 05 July 2009 - 10:30 AM
Е, ние как ли не я лъгахме Хера, но ... никакви гранули!
Kremka , пусни нови снимки, че твоят бонбон е страхотен!
Kremka , пусни нови снимки, че твоят бонбон е страхотен!
Публикувано: 05 July 2009 - 04:24 PM
Здравейте.
На Доди не са й паднали сами всички млечни зъби и чакаме до 10тия месец евентуално да паднат, ако не ще й ги маха доктора, но той ми каза, че ако устата започва да й понамирисва и ако венеца й стане по-особен ще трябва да се махнат преди 10тия месец. Въпроса е, че не се сещам как точно трябваше да изглежда венеца. Сега е или по-различен от преди или аз си въобразявам. Един светъл горе и по-тъмен при зъбите и взех да се притеснявам малко, пък и устата й понамирисва. Някой да е наясно случайно или да е ставало с неговия пинчо?
На Доди не са й паднали сами всички млечни зъби и чакаме до 10тия месец евентуално да паднат, ако не ще й ги маха доктора, но той ми каза, че ако устата започва да й понамирисва и ако венеца й стане по-особен ще трябва да се махнат преди 10тия месец. Въпроса е, че не се сещам как точно трябваше да изглежда венеца. Сега е или по-различен от преди или аз си въобразявам. Един светъл горе и по-тъмен при зъбите и взех да се притеснявам малко, пък и устата й понамирисва. Някой да е наясно случайно или да е ставало с неговия пинчо?
Публикувано: 06 July 2009 - 01:32 PM

Вход

Горе
Цитиране +