Мини Пинчер
Публикувано: 09 July 2009 - 11:08 PM
huBBa__buBBa, в Jul 9 2009, 04:57 PM, написа:
Ние си търсим приятелчета за разходка в Южния парк, защото на моята приятелка май вече не й се разхожда много много с нас
Ние също си търсим приятелчета за разходка и игра. Скоро си намерихме един померан и Хера си играе много с него, но не можем да си намерим пинчер с който да правим разходки. Утре (събота) заминаваме на море и като се върнем на 21-ви ще пишем да направим една среща в южния парк
Ето и някои снимки на които се вижда, че и в банята си имаме компания
Публикувано: 10 July 2009 - 01:11 PM
Искам да ви попитам по колко пъти храните любимците си-Цеца все още я храня 3 пъти и днес на обед не и дадох-ама тя само ходи напред назад и чака(тя между другото все си е гладна де)А и ака по 3-4 пъти дневно-значи мисля си че и давам много да яде-ама една кутийка от 400гр и я изяжда за 2 дни-значи по 200 гр дневно а тя е около 2-500кг-Това много ли е според вас
Публикувано: 10 July 2009 - 03:02 PM
Айричка яде още по три пъти на ден ... но нещо започна много да се мръщи на гранулите .
М/удругото има някакви малки топченца (като пъпчици) на вратлето и над окото ... попитах вета и ми каза че е събиране на масна тъкан ли ... нещо такова ... че засега не било опасно, но да ги наблудавам и ако станат по големи може да се стигне и до операция
Засега са в същите размери
По нататък ще видим!
М/удругото има някакви малки топченца (като пъпчици) на вратлето и над окото ... попитах вета и ми каза че е събиране на масна тъкан ли ... нещо такова ... че засега не било опасно, но да ги наблудавам и ако станат по големи може да се стигне и до операция
Засега са в същите размери
Публикувано: 11 July 2009 - 12:19 PM
Здравейте съфорумци с малки сладури
.Рядко влизам напоследък и поопускам темите,но се опитвам да си наваксвам.Разбрах по-нагоре че е нормално разгонването на Рафи на 7 месеца,което е успокоително
.
Относно храненето сме много разнообразни.Рафи от 2-3 дни се сети за гранулките си,иначе яде цаца,краставици,ябълки,кокълчета
,царевица понякога и само хляб.Зависи от настроението
Относно храненето сме много разнообразни.Рафи от 2-3 дни се сети за гранулките си,иначе яде цаца,краставици,ябълки,кокълчета
Публикувано: 12 July 2009 - 02:25 PM
Публикувано: 12 July 2009 - 09:29 PM
На нас пък точно на това място ни е излезнало "нещото като пъпка" 
Тези два дни Айра по цял ден си стои самичка, вечер към 6 - 7 се прибираме и то е радост, то е скимтене, скачане
Обаче няма по много "белички" има разхвърляни много играчки, но това се преживява ...
Тези два дни Айра по цял ден си стои самичка, вечер към 6 - 7 се прибираме и то е радост, то е скимтене, скачане
Публикувано: 12 July 2009 - 10:51 PM
Ех че са хубави снимките -и какви муцунки са всички сладки
Аз редовно си ви чета. но неостава време да пиша. ние си ходим за уикендите на село и на Майки му е голям рахат там. и като се преберем два дни само скимти из къщи! Ето снимчици и от нас

Bubka_93 -и ние си имахме такъв проблем. и го водихме при вета Майки -маза го два пъти с нещо и му мина и си му излезе нова косица
!
Аз редовно си ви чета. но неостава време да пиша. ние си ходим за уикендите на село и на Майки му е голям рахат там. и като се преберем два дни само скимти из къщи! Ето снимчици и от нас

Bubka_93 -и ние си имахме такъв проблем. и го водихме при вета Майки -маза го два пъти с нещо и му мина и си му излезе нова косица

Вход

Горе
Цитиране +