Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7681 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 July 2009 - 08:38 AM

ab_041.gif мале какъв е плахок! Върна ме назад във времето.... Аз и друг пък съм разказвала, ама сега пак специално за новите: нашата Джесика я избрах по нета от Пловдив /а ние сме от Добрич/ ей по тия снимки:

На снимките не прилича даже и на пинчер, по-скоро на помиярче.. ab_041.gif Ама тогава не можах да намеря друго кученце, а търсих повече от година... и си казах, дори и помиярче да излезе/въпреки, че по телефона собствениците ми казваха, че майката и бащата са минипинчери, ама не съм ги виждала/ за домашен любимец ще става! А ей я сега, каква ми е красавица ab_041.gif :

User's Signature

Качена снимка

#7682 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 09:04 AM

Бе тез бебенца бе,и каки и батковци ми много сладички.....да ги мачкаш,да ги целуваш че да не кандисаш.....Оффф чакайте да ви кажа какъв ужас изживях снощи на разходката....моя бяс той не се разхожда ми ме "влачи" след него си (все му викам добре че си дребен че наистина ще ме влачиш ab_041.gif ) какво направи,как се превъртя и се измуши от нагръдника ud_009.gif (той верно му беше хлабавичък ама малкичко да не му стяга) и в ръката ми остана само повода а кучо като тапа от шампанско се изстреля напред........просто не мога да ви опиша какво изживях,сърцето ми спря да бие,краката ми се подкосиха,причерня ми пред очите и всички състояния квито се сетите,че на тротоара на доста оживен булевард(добре че в него момент нямаше коли-направо заставам на средата да ги спирам да не ми смачкат кучо и хич не ми пука),побяга малко повъртя се идва до мене ма не ми дава да го хвана eg_033.gif ,че добре че се спря там при едни дечица и като никой път даде да го милват че ги накарах да го хванат....така ми беше свито сърцето че чак ме болеше,добре че всичко завърши с хепиенд....
User's Signature

Качена снимка

#7683 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 09:30 AM

Като малки са толкова нежнички и милички-Всички са хубави-
abaka и ние си избрахме черничко-то избора не беше голям де-другото беше кафяво ab_041.gif Ето снимки и на Цеца скоро като я бяхме взели-тя направо горката незнаеше къде се намира
chocolate80 и на мен ми се е случвало нещо подобно-страшничко си е да си помислиш какво може да се случи-И мойта Цецка е крадла като вас-Онзи ден синът ми и беше сърдит 2дни-че му беше изгризала едни гумени войници-ама да си ги е прибрал-Все носи разни нещана децата smile.gif ама нали и тя си е дете все още smile.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7684 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 10:40 AM

Правилно....за прибирането,то за това моя като изгриза кабела или нещо друго което не съм прибрала не му се карам,все пак то животинчето не е виновно че аз съм забравила или ме е домързяло.... smile.gif Имаме си ново приятелче мини дакелче(така каза детенцето) на 3 мес.бебенце ама такова е сладурчееее довечера ще взема и фотото и дано не са отпрашили на някъде за уикенда,то не че и ние няма да отпрашим де ab_041.gif ,като ги снимам ще кача да видите едно "бебе на метър",ма много ги харесвам тез дакелчета бе ама сега направо съм wub.gif в тях,искам да си взема едно другарче на Арчони ама моя приятел или ще се изнесе или аз ab_041.gif Аз продължавам да споменавам де,не се отказвам.....може пък да клекне
User's Signature

Качена снимка

#7685 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 July 2009 - 12:30 PM

Момичета,кажете какво да правя.Вчера излязох малко с Бубка(носех я в ръце) седнах на една пейка и дойдоха едни деца да и се порадват,и тя захапа едното :( много мрази децата. Как да се справим с тази омраза??
User's Signature

Качена снимка

#7686 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 12:41 PM

За избирането забравих да кажа.....като отидох бяха 2(черни) едното.....едно голямо тумбаче,едно охранено пък диво колкото си искате скимти,лай-та се къса иска да си играе,другото пък като мокра мишка стои до него,слабичко,плахо,гласът му не се чува....познайте кое си взех????????Мократа мишка ab_041.gif А сега какъв бяс стана.....
User's Signature

Качена снимка

#7687 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 July 2009 - 12:56 PM

Значи не казвам че всички ама доста пинчета имат непоносимост към децата,моят естествено не прави изключение-не към всички ама много рядко ще хареса някое дете ама дори и да ги хареса не че си играй с тях,просто не ги хапе.И като се замисля пак е много относително защото ако някое дете дето "уж" го харесва почне нещо да го дразни или гони или просто си бяга около него........гризва го без да му мигне окото.Ами какво да направя-как мога да го накарам да ги хареса????То не може всички-само той който реши и когато реши.Все едно нас някой да ни насилва да харесваме еди кой си,ами не става....само,че ние поне не ги хапем ab_041.gif и пак е доста относително...,но това е една друга тема.....хората могат да бъдат много злобни и жестоки и в такива случаи ухапването си е за предпочитане
User's Signature

Качена снимка

#7688 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 July 2009 - 02:38 PM

Хапе ги заради зъбките,вас не ви ли хапе?
Аз пък не давам деца да го доближават.Майките треперят Чафи да не направи нещо на децата им,мен ме е страх децата да не му направят.В квартала има доста деца на 3- год и всичките знаят да не се доближават до моето куче.Не давам да го галят.Не ми е приятно.И съм го казвала много пъти.

#7689 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 24 July 2009 - 05:27 PM

А Габи много обича децата. Когато беше малка, дъщеричката ми бягаше навън а Габи я гонеше dog.gif И сега само да види деца да бягат, втурва се след тях..... мисли, че те ще си играят с нея. Но някой деца ги е страх, като я видят как се засилва към тях....... та се почва едно виканеее.
Но никога не е посягала на дете, тя Обича да си играе с децата.....нали са на един Акъл ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7690 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 24 July 2009 - 10:18 PM

''4afi'' и аз се опитах да им обясня,че кученцето е малко и не искам да го пипат,ама кой да ме чуе.Незнам като тръгнем на разходки как ще се справям :(
User's Signature

Качена снимка

#7691 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

''4afi'' и аз се опитах да им обясня,че кученцето е малко и не искам да го пипат,ама кой да ме чуе.Незнам като тръгнем на разходки как ще се справям :(
User's Signature

Качена снимка

#7692 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7693 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7694 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7695 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7696 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7697 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7698 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7699 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

#7700 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема