Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 385
  • 386
  • 387
  • 388
  • 389
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7721 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 26 July 2009 - 08:50 PM

Сузанка големи са сладури с вдигнати ушенца . На колко станаха дребосъците .Нашата Сара се зъби на бебетата като ги храня и отива да им взема от храната и им се звери даже едното го беше сръфала .
На нашите моми ту се вдигне някое уше ту клепне иначе са големи сладуранки гонят се из хола и се бият ама зверски даже ходя да ги разтървам и от време на време оглеждам да няма поражения .По цял ден спят а вечер играят .Току що окъпах мама Сарка направо вече не се траеше не беше къпана откакто беше бременна а сега и с този оцет дето и правих компреси да не направи мастит вонеше на трушия . ab_041.gif
littlezorro много ти е хубав Зоро и нашия тати беше голям колкото него а маминка черничка ли е много от далеч му е съпругата .Гледам бебка е тъмна не е като Зоро как се отнася с малката ръмжи ли я .Много се радвам че е пристигнала невредима и на мен не ми се иска да ги продавам момите ама няма как Сара е много ревнива а и в къщи е дядовата ръкавичка и няма място за още едно куче .
Ето две моми побойнички wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#7722 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 July 2009 - 09:47 PM

Направо ми прималя като си представих това малко бебешорче в един и същи ден какъв стрес е изживяло-отделено от майка си и веднага натъпкано в кутия и после в това багажно на автобуса,тоз пък шофьор сърце нямал ли е,не го ли вижда че е колкото мишка а не някое гоямо куче....бахти тъпанара eg_033.gif ако беше накарал някой от пътниците да го държи сигурна съм че щеше да намери някой който да се съгласи......както и да е важното че вече е при вас и е добре.
Днес ровичкам из устата на Арчони(докато спи естествено иначе нямам шанс)и гледам до долните му млечни кучешки зъби започнали да избиват и постоянните,а млечните без да се поклащат,та въпроса ми е колко време трябва да изчакам преди да го водя на вета(не че изгарям от мерак или съм хукнала ама знам че ако не паднат сами трябва да ходим при чичо доктор)
User's Signature

Качена снимка

#7723 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 July 2009 - 09:51 PM

chocolate80 изчакай може и самички да паднат давай от пресованите кожени кокалчета да гризка дано бебешките да се разклатят и да паднат .На Сарка и ги вадиха с упойка бебешките .

#7724 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 08:39 AM

Гале,благодаря ти за светкавичния отг.,аз така или иначе постоянно му давам такива гризини и ще се моля да му се разклатят от тях,защото хич не искам с упойка,като знам от вас и още други съфорумци какви притеснения сте изживели докато излезе от нея ......
User's Signature

Качена снимка

#7725 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 10:14 AM

И нашия Бруно миналата година пристигна във Варна от София в багажното на автобус ,в кутия за пренос на животни на дупки и вътре имаше накъсани парченца весник. Шофьора каза че много пищял и на Търново му дал малко водичка и това е , милото след това цяла нощ пищя и скимтя нито ядеше нито пиеше нещо. Но за 2 дена се поокопити и свикна . След такова пътуване му трябва гушкане и спокойствие ,за да се оспокои животинчето.

#7726 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 10:17 AM

Цитат(chocolate80 @ Jul 27 2009, 07:39 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Гале,благодаря ти за светкавичния отг.,аз така или иначе постоянно му давам такива гризини и ще се моля да му се разклатят от тях,защото хич не искам с упойка,като знам от вас и още други съфорумци какви притеснения сте изживели докато излезе от нея ......

И ние с тези кокалчета от пресована кожа се отървахме от млечните зъбки , а освен това и с кокала за почистване на зъби на Педигрии.

#7727 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 10:46 AM

две снимки и от нас

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#7728 Потребителят е офлайн   abaka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2009 - 11:18 AM

Да споделя за млечните зъби и при нас: беше някъде на 8-9 месеца като и поникнаха постоянните зъби и беше с два реда зъби ab_041.gif като извънземно... Не съм я водила на ветеринар, някой от млечните зъбки паднаха сами, а някой ние с щерката ги извадихме, е разбира се те бяха сериозно разклатени, трябваше само лееекинко да дръпнем, и тъй като зъбчетата бяха малки и трудни за хващане с гола ръка използвах пинсета за вежди! А кучешките и зъби също бяха по два броя-млечен и постоянен, като залепнали направо; ама като съм чела че някой пинчовци трудно понасят упойките.... и изобщо не я водих, викам си каквато и е захапката такава, на изложба няма да ходи, ама те пък млечните кучешки сами паднаха, ама много време си беше и с двата вида-и млечни, и постоянни. Та понякога природата си знае работата, не е казано че като видите да никнат другите зъбки и веднага трябва да се вадят оперативно, изчакайте някой друг месец, може сами да си паднат.
User's Signature

Качена снимка

#7729 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 July 2009 - 12:06 PM

Да ушичките ни са като сателитни антенки ab_041.gif ,обаче на снимката на спящата красавица Самито още не са се вдигнали само от време на време едното вирва а другото е клепнало,на някой от тук от форума(не си спомням на Мода или на Рамка може и да бъркам)на мъничето ушичките бяха така и много симпатично и сладурско изглеждаше.
galia69-последната седмица много не сам влизала тука макар и късно много бързо оздравяване пожелавам на сина ти и на Сарка,сега как са дано са се оправили,Вампирките ми вчера навършиха 60 дена вече порастнахме и у нас е голяма лудница 4 пинчита в къщи вървя като прима балерина на пръсти за да не настъпя някое ab_041.gif
Айде моля ви се пускайте по-вече снимки на вашите мъници да им се порадваме ae_085.gif

#7730 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 12:36 PM

А ето по кои снимки избрахме Бруно

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#7731 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 01:01 PM

"не е казано че като видите да никнат другите зъбки и веднага трябва да се вадят оперативно, изчакайте някой друг месец, може сами да си паднат."

Ако ме питаш мен въобще няма да го заведа да му ги вадят с упойка ако ще и като акула да стане в устата ab_041.gif ако на него не му прече,ама чета тука че не било хубаво,задържала се храна м/у двата реда зъби,почвала да му мирише много лошо устичката,образува се зъбна плака,зъбен камък и почвали да се развалят по-бързо постоянните зъбки,почвало да ги болят ,не можели да се хранят нормално и т.н..... За предните горни и долни нямахме никакъв проблем за 1 седмица паднаха едните и израстнаха другите

Да са ти живи и здрави вампирките барабар с Вампира-майка suzana,много хубаво че по големички ще ги давате,като знам има хора едвам навършили 35-40 дена и бързат да ги засилят и от там нататък новите собственици се чудят
какво да ги правят,в такъв смисъл че треперят от страх и притеснение да ли правят всичко както трябва,да не объркат нещо....галя 69 знае най-добре,нейната беше на 35 дена като я взеха и що притеснение обра че и тогавашните и съфорумци...
User's Signature

Качена снимка

#7732 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 01:05 PM

Ма тоз Бруно бе!!!! Може ли човек да не го избере като го види??? wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#7733 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 03:05 PM

Цитат(chocolate80 @ Jul 27 2009, 11:05 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ма тоз Бруно бе!!!! Може ли човек да не го избере като го види??? wub.gif

Мда, нали wub.gif

#7734 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 July 2009 - 03:12 PM

Сузанка благодаря ти и двете ми деца вече са здрави мина им като на кученца .Малкия син му се изчисти лицето няма никакви белези но устничката още го мъчи не може да гризка и някои храни не може да ги яде непасирани .Сарка три дена поред я водихме на вета и сега гърдичките и са добре има още мляко но не са така надути като миналата седмица а малките пиявици като я издебнат и се залепят да суат .Днес ходихме с бебешоците на ваксина много бяха послушни преди малко се събудиха и сега беснеят .
Сузанка моля те кажи колко пъти на ден храниш бебоците и с какво аз само гранулки им давам и от време на време по малко косело мляко вчера им дадох извара много я харесаха .Купила съм моркови но ме е страх да им дам и ще чакам като си отидем при мама да взема домашни .
Бруно ама как да не го вземеш по тези снимки той като манекен wub.gif

#7735 Потребителят е офлайн   archinko Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 09:47 PM

здравейте,може и някой да ни помни аз сум koteto50! От доста време не сум писала и си забравих и паролата на другата регистрация та сега се регнах! Има много промени при нас Арчи вече е на 1 годинка и 4 месеца почти!Пораснал е доста игрив е много.Но за жалост ни умря голямото куче стафа...Арчи много трудно го преживя и от тогава много е намразил големите кучета и почва да лае,румжи,хапе....! ужас! Много рядко да си хареса някое...!Имам снимки ако искате казвайте!А относно снимките има един млечен който си седи а другия расте до него и избива венеца... ud_009.gif не го боли нито скими нито нищо.Ако може съвет!
User's Signature

Качена снимка

#7736 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 July 2009 - 10:11 PM

Здравей Арчинко,ние сме адашчета smile.gif ,казваш ако искаме снимки да кажем е-искаме снимки!!!!!! ab_041.gif Съжалявам за другото ви куче......Понеже темата със зъбите е актуална и при нас,ми стана чудно че и вие имате като нашия проблем а сте близо година по големи-та тез зъбаци колко време ще се точат бе!!!!!!!!!Съвети не мога да ти дам защото при мен е за първи път и аз искам от по-вещите......

Утре и аз ще пусна от таз вечерната ни разходка,че не ми остна време да ги кача на компа.... md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#7737 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2009 - 10:23 AM

archinko аз ви помня ab_041.gif
преди имаше много хора които пишеха а сега ги няма за съжаление
зъбките и аз мислех че няма да дам да му ги вадят нооо се наложи. Трябва да ги заведете на вет защото може да се окаже че им пречат двата реда зъбки tb_195.gif

Дракон си търси дама няма ли желаещи wub.gif

#7738 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2009 - 10:40 AM

Ако бяхме момиченце щяхме да го отнесем като *куцо пиле домат* ab_041.gif ама за съжаление

Нещо ми стана с клавиатурата ли що ли-не мога да слагам точки и запетайки eg_033.gif сигурно и друго няма да може ма не съм го открила още eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#7739 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 28 July 2009 - 02:18 PM

Здравейте момичета!!
Браво.....Много сте изписали, ама и повече снимки не е зле да пуснете smile.gif
suzana пусни още малко снимки на моята кръщелница Сами и на другите ушковци ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#7740 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2009 - 03:00 PM

Ето две снимки на които Бруно е в ролята на двигател

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка