Мини Пинчер
Публикувано: 28 July 2009 - 04:07 PM

chocolate80-Вампирките ми няма да ги давам аз ги отгледах като мои деца,майка им получи след родилна кома и аз ги храних по 8 пъти на ден с биберон за това са ми много скъпи и безценни привързах се какво да правя,където 2 там може и 4

lutova lutova вече е невъзможно да ги снимам,но при първа възможност и успешна снимка ще я кача,по вечето снимки са или без пинчита или има само дупенца докато ги снимам изчезват

Публикувано: 28 July 2009 - 07:39 PM
chocolate80-Вампирките ми няма да ги давам аз ги отгледах като мои деца,майка им получи след родилна кома и аз ги храних по 8 пъти на ден с биберон за това са ми много скъпи и безценни привързах се какво да правя,където 2 там може и 4

Suzana,това е толкова похвално,направо съм изумена

Ние сега отиваме на разходка,ади до после
Публикувано: 28 July 2009 - 08:01 PM
А между другото да ви питам през колко време се разгонват женските?Че една сладурана много е харесала Арчинко!

П.С. Имаме снимки и в галерията ни!Пиятно разглеждане!

chocolate80-Аз мисля че ви помна...на колко е малкия?
Публикувано: 28 July 2009 - 09:31 PM

Не съм сигурна ама мисля че си се захванала с "мисията невъзможна"

На 5 мес.и 19 дена сме.....една снимчица как спинкаме :
Публикувано: 28 July 2009 - 09:53 PM

archinkoАз знам за разгонването че е 2 пъти в годината-пролет и есен-и че трябвало да се заплождат на третото разгонване или следващите(да не е преди това)това значи някъде на година и половина-предполагам че и при мъжките ще е така-Това май важи за дребните породи-На Цеца и предстой тепърва това-имаме един обожател в съседния вход(тя любовта

Цецка не ги иска тези кокали-даже цяла нощ го държах в буркана с гранули да се вмирише и той-ама файда нямаше
Публикувано: 28 July 2009 - 10:08 PM
Цецка не ги иска тези кокали-даже цяла нощ го държах в буркана с гранули да се вмирише и той-ама файда нямаше
Той и Арчи ги преблизва отврем на време ама да гризка там,че пустите му зъби трябва да падат...
А малката Сарка сега се вози а като порсне тогава ще кара

Публикувано: 29 July 2009 - 07:53 AM
Моята принцеска Сиси е родена на 20.04.2009 и е гъркиня.Много е сладка и умничка.
Има много неща да се уча и ще Ви бъда благодарна когато ми помогнете с Вашите съвети , тъй като разбирам,че имате опит. Лек ден на всички!
Публикувано: 29 July 2009 - 08:23 AM

Публикувано: 29 July 2009 - 08:54 AM

Арчинко как така :"може и снимки да донеса"???Ама непременно да ги нащракаш и да качваш че и ние да им се порадваме.....няма може-не може,фотосите са задължителни

"Имам едно плуушено патенце голямо и той като му се качи .... по някое време спира с изплезен език почива си и айде пак гледаката е страшна!"-Ма кви са тез полови атлети бе,и моя ли такъв ще стане....той и сега се кикери от време на време ма не му е интересно на играчки.......виж като видим някое куче първата му работа е да се нахендри отгоре му ако е ниско или да се залепи като кърлеж на крака му и то го разнася като прани гащи из поляната

Публикувано: 29 July 2009 - 09:29 AM
Научи се да се качва на дивана и да спи м/у възглавниците.Тъй като нямам внучета ,а големия син е на 30 год и сега на Сиси съм накупила толкова играчки, че няма време да се наиграе с всички.Все още не сме излизали на вън защото когато я купих ,беше на 2,5месеца без да е обезпаразитена и без бебешка имунизация. На 05 август е втората имунизация и ще трябва да изчакам 2,3 дни и тогава да я водя на вън.
Искам да пусна снимки ,но нямам цифров апарат а от телефона са доста размазани снимките.Но ще прабвам с кемерата.