chocolate80 това с Йода и ние си го мислим понякога, а като му застанат ушичките назад прилича и на магарето, което не се сещам как се казва
Galka43 добре дошли и от нас с Дракон
ние купихме и къща и легло, в къщата си прибираше играчките преди да я направи на пух и прах
когато го водя с мен на работа там спи в леглото

За последното изречение което си написала ти завиждам много(благородно,разбира се).И аз си мечтая за такава работа или в зоомагазин,даже мислех да си отварям ама нещо много станаха на последък че и аз да се изтипосам...
А аз за самото магаре не се сещам ама пак се смях много,защото което и да е си е смешно сравнение...
Ами на Сиска мога само едно голямо браво да и кажа че е такава умничка и послушничка

Тез пък хора от които си я взела къде са бляли гаргите че не са я ваксинирали когато трябва

!!!!!Напомнят ми малко на тез от които взех моя...100 пъти ми звъняха по телефона да питат кога ще го взимам та кога ще го взимам(бяхме в Пловдив на операция на приятела ми и те знаеха а и бях капарирала Арчони)трябвало първа ваксина...ми ваксинирайте го дявол да го вземе!!!!Ама не,да не се минат!!!

А аз щях да доплатя така или иначе....Ама стара работа,да не се нервирам пак