Мини Пинчер
Публикувано: 04 March 2006 - 04:39 PM
А и вчера компа ми блокира ,та инсталирах наново всичко и сега снимчиците ни ги няма s) . Но ще направим нови. Светни ме как да се справя със снимките , моля те w)
Публикувано: 04 March 2006 - 06:03 PM
Публикувано: 05 March 2006 - 01:38 AM
Знам че е късно, но нямах търпение да споделя и аз за разходката ни до Ракитово. С Майльо бяхме слабо казано очаровани w) Запознахме с Чоко и Чафи и техните прекрасни майки.:) Малките се налудуваха чудесно както вече са разказали домакините b) Ама и тримата са такива диванета по отношение на гушкане :))) въобще не можеш да ги хванеш да им се нарадваш. А колко са мънички само, направо съм притеснена чак че Майльо е великан :))) Както си мислех, че той е толкова мъничък и бях разочарована l) Лина, Ани имате чудесни малки дечица, фъстъчета сладки са те и много се радвам че се видяхме. w) Имаме си подарък w) две много сладки жабки които пеят и ни казват че ни обичат .Ще се снимаме с тях че сега късно и ще ги покажем. А сега поне това което успях да снимам аз слагам тук.Но фотото не фокусира добре и малко размазва, но все пак се вижда де :)))

Публикувано: 05 March 2006 - 01:38 PM
А ние прибираме всички дрехи от простора,защото като се запалят десетина гаганици в селото и всичко става...в сажди!! n) n)
Та след като е прошки-.....на всички-прощавайте ,ако съм ви обидила без да искам.

Публикувано: 05 March 2006 - 01:55 PM
Прошки наистина е един хубав празник и в нашия край.:) Ние правим същото.Само че при нас се казва Гаро - това със струпването на гумите. r) Всяка махала цяла година събирала гуми, пали ги и се състезават коя има по-голямо гаро и кое ще гори най-дълго.
Публикувано: 05 March 2006 - 05:52 PM
Катрина Лина и Ани голямо гости сте изкарали много се радвам че малките диванета са се наиграли .Кети другия път като идвате в Казанлък непременно да се обадиш и да се съберем да се видим .За всички се отнася който има път през Казанлък да се обажда . super best нали сме център на България .
Рожденния ден мина супер ние бяхме командировани на село а Гашко си посреща гостите сам млади какво да ги правя oleeee оставих ги да се надивеят сами без охрана b) само им напълних хладилника . Сара се натича на воля в двора на село гони котките ходи при другото куче но го гледа от два метра не ходи по близо изобщо не искаше да влиза в къщи сега е толкова уморена че легна и oo .
Публикувано: 06 March 2006 - 04:17 PM
Цитат
Ех Кети не съм толкова добра аз да я ушия :) Това е от баба му w) Майката на Стас като млада е работила като технолог или нещо такова в шивашки цех, сега си има в къщи разни машини и плетенето и шиенето и е като хоби, което върши чудесно! Дрехата наистина е страхотна, аз като я видях за първи път онемях :))) Най-вече като я срявня с всичко дето аз съм правила b) b) b) направо моите дрешки изглеждаха ама наистина като парцалки.
Публикувано: 06 March 2006 - 05:18 PM
Майлс си е кореняк софиянец-от дето и да го погледнеш гъзар-даже и по фигура b) слаб и елегантен.Наште са като бидончета от маслини(от малките де) b)
Публикувано: 06 March 2006 - 06:33 PM

Публикувано: 06 March 2006 - 08:04 PM
Публикувано: 07 March 2006 - 10:00 AM
Публикувано: 07 March 2006 - 02:05 PM
Той решава кога и в кого да се гушне. А през ноща е винаги гушнат в моите крака
dribble зиматз е добре ама лятото лудвам dribble
Иначе Бека е номер 1 по гушкането oleeee като влезим в някой магазин - протяга лапи и скимти да бъде нагушкана от продавачката oleeee
Публикувано: 07 March 2006 - 02:33 PM