Мини Пинчер
Публикувано: 02 March 2006 - 03:28 PM
Най важното е да го научиш да яде качествена гранулирана храна-да си нямаш ядове после,защото на нас нямаше кой да ни го каже в началото и сега се чудим какво да му "сготвим"
Можеш да го изкъпеш ,аз го къпя вечер, когато няма да излиза навън и стои на топличко-дори го подсушавам със сушоар oleeee защото пинчите са много зиморничави и не обичат студеното! oo
А за устичката ,че му мурише-на мойто пинчи му миришеше когато имаше два реда зъби/млечните му не можаха да паднат/ и събираше храна между тях,но твоя е много мъничък да има още проблем...сигурно е нещо временно, но за всеки случай се консултирай с твоя ветеринар!
Ако имаш други въпроси-питай но ако се върнеш от началото на темата и прочетеш всичко ,много неща ще ти станат ясни 1super
И още веднъж-добре дошла!! w)

Публикувано: 02 March 2006 - 04:18 PM
Публикувано: 02 March 2006 - 04:29 PM
Маги лъжат те пинчитата не подлежат на никакво възпитание b) инат са до върха на отрезаната опашка b) Към 5 месец ще спре да ви хапе-нема да му е интересно l) ама споко няма да си отхапе мръвка.
За устата дали не пие и пуши скришно--Меела има опит с Чоки-той е битов алкохолик b) не дава да оставят чаша някъде и я изпразва.
Маги шугувам се---ще спре да хапе и го научи на гранула bravoS
Публикувано: 02 March 2006 - 04:44 PM
Цитат
Моя Чочо Е от зоомагазин, но не Е болнав super best за сега де...
на две години е- имаме 2-ве зъбчета вадени (с пръсти без упойка); почистване на зъбна плака и едно изтискване на аналните жлези.
Маги пиши ни как се казва и ако може да му качиш някоя снимка да му се радваме dribble dribble dribble
Публикувано: 02 March 2006 - 04:57 PM
Публикувано: 02 March 2006 - 09:11 PM
Цитат
l) l) Ми най-после да се решите да отскочите и до тук-дън гори...кръчми има drink ..е не е като лятото тогава има повече движение!Само си вземете топли дрехи защото го дават да се развали времето,!
Ама как ще си поиграят дребните ....... d) ... d) .... d) ще бъде купон oleeee

Публикувано: 03 March 2006 - 10:45 AM
Публикувано: 03 March 2006 - 12:02 PM
Ние сме много развълнувани заради празника и заради утрешния ден, защото ще пътуваме и ще се видим с Чоко и Чафи. b) w)
Ани, Лина ще тръгнем ние от тук преди обяд и да кажем към 12 ще сме при вас. Искате ли да си направим среща на Цигов Чарк или да мина да ви взема от Ракитово и да ходим заедно?
Публикувано: 03 March 2006 - 12:30 PM
Ще чакам да ми звъннеш-в началото на Ракитово съм
Публикувано: 03 March 2006 - 02:24 PM
Публикувано: 03 March 2006 - 03:20 PM
Публикувано: 03 March 2006 - 03:25 PM
Като се видите да пийнете и да поиграете и вместо нас . b) Днес от 7 часа съм на крак и се готвя че утре ще имаме гости големия син ще има рожден ден .Направо се разглобих а имам и още работа oleeee Да се снимате че да ви видим какви сте хубави .
Публикувано: 03 March 2006 - 04:10 PM
Публикувано: 03 March 2006 - 05:52 PM
Публикувано: 03 March 2006 - 09:40 PM
Иво Ташев се казва момчето, жена му се казва Стела, по принцип е роден в Ракитово, живял в Добрич, а сега е в София. Баща му си е там обаче. Да не се окажете роднини някакви :)))
Публикувано: 04 March 2006 - 03:09 AM
Цитат
Ха, В Ракитово живеят още готини хора и кученца!!!
Ами нашата най-добра приятелка се казва Мимка , т.е. Мария! w) Много си я обичаме и ако скоро не се накани да дойде до София, ще се метнем ние до там. Тъкмо ще се запознаем и с вас- Ще бъдем много щастливи victoryVVV .
Ако се познавате нацелувайте я от нас-тя е толкова добро и благородно същество.
А Биги нещо се мръщи тези дни на кучешките яденета , та се налага всеки ден да купувам пилешко филе- гадинчето само това яде. Ама нали яде - това е по-важно.
Поздрави и много целувки w) w) w)
Ани и Биги