Тая Сиска е истинско бижу

,както и всички останали мишленца.....все пак ние сме горди стопанки на най-прекрасните,най-умните .... и въобще най-най кучовци

.А за краченцето много съжалявам,дано много бързо да и мине,и МОЛЯ ВИ не ги оставяйте без надзор сами по легла и дивани,че да си спестите тревоги и болка на кученцето,става въпрос за малките бебешори,защото нашия вече е като планинска коза,качва се и слиза без проблеми,а като беше малък имах (още я имам де)една грейчица с ластик отдоло и по цял ден го разнасях като кенгуро,сега я пазя за зимата че много обича да се гуши в нея ама сега му е мн горещо,както и на мене де...
Снощи снимах малката кукла за която ви бях писала: " Вече си имаме ново приятелче една разкошна мини пинчерка, ама истинска не като нас....пред нея Арчо изглежда като мутант,такава малка хубавица,една крехка и с такава малка муцунка и главичка..... жалко че няма да му се отвори парашута

",но не ми остана време да ги кача,но днес непременно....
Нека това че съм написала "истинска" мини пинчерка да не отваря "устите" на хората които мине не мине малко време и почват да ни гризът като кисели краставици.....А относно спора по горе във връзка с размножаването моето мнение е следното:Значи...притежателите на истински породисти с родословие кучета никога няма да дойдат при нас,което не е чудно или обидно,даже самата аз никога не бих се съгласила да "окепазим"породистото куче,но при положение че има толкова много не истински мини пинчери(и ще има,защото хората искат да гледат точно такива,който иска породисто с родословие до девето коляно,брои няколко хилядарки и го получава,после си го води по изложби,да си избива парите-това за мен е нещо различно от безрезервна любов и всико останало което изпитваме ние към нашите кучета,няма стандарти,няма стойки и чалъми.Има ли съревнование,първо място(към което всеки се стреми),награда....там любовта се размива),защо да лиша моето куче поне веднъж(преди да го кастрирам)да скочи някоя женска,а и нали било вредно за здравето на кучето ,няма значение мъжко или женско да се кастрира без поне веднъж да е правило "секс" и женското да роди...Така че колкото и да си дрънкате-никой няма да си подложи умишлено кучето на това.Аз разбирам доводите ви и ги приемам,но вие не разбирате нашите

Не държа да ми отговаряте даже предпочитам да не го правите,за да не започваме старата песен на нов глас...