Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#7881 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 August 2009 - 09:22 PM

Bonbonita тази клиника в цветния квартал ли е ?

#7882 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 08:23 AM

Здравейте! Да Ви кажа ...........разбрах ,че малката Сиси е голяма артистка. В петък целия ден бях притеснена за крачето й , а какво било. Мъжа ми е в отпуск и целия ден е с нея у дома и се гледат двамата. Все накуцвала и искала да я гушне. Наблюдавала го дали я гледа и ако той е зает и не я вижда не куца. На обяд някой звъннал на вратата ,а тя сънена скочила и забравила да куца. Като се върнах в 17,00 нищо й нямаше.Радвам де ,че се разминахме леко.
Сега прочетох,че след третата ваксина трябва да изчакаме 10 дни. Нашата лекарка ни каза,че трябва да изчакаме 2-3 дни. Кое е вярно?
User's Signature

Качена снимка

#7883 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 08:41 AM

Цитат(Galka43 @ Aug 3 2009, 06:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Да Ви кажа ...........разбрах ,че малката Сиси е голяма артистка. В петък целия ден бях притеснена за крачето й , а какво било. Мъжа ми е в отпуск и целия ден е с нея у дома и се гледат двамата. Все накуцвала и искала да я гушне. Наблюдавала го дали я гледа и ако той е зает и не я вижда не куца. На обяд някой звъннал на вратата ,а тя сънена скочила и забравила да куца. Като се върнах в 17,00 нищо й нямаше.Радвам де ,че се разминахме леко.
Сега прочетох,че след третата ваксина трябва да изчакаме 10 дни. Нашата лекарка ни каза,че трябва да изчакаме 2-3 дни. Кое е вярно?

Казах ли ти аз ,че обичат да преиграват и нашия като беше бебе цивреше за щяло и нещяло и куцаше когато му хрумне. Добре ,че и с вас е така ,а не е било по- сложно ae_085.gif

#7884 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 10:23 AM

Цитат(ivan-z @ Aug 1 2009, 09:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да ще отговоря БРУНО - , освен всички кучета имам и 2 прибрани от улицата едното от които си гледам вече 7 години . Но не се хваля с това както гледам вие правите . И незнам защо решихте , че не приемаме вашите кучета . Аз поне приемам всички кучета НО НЕ И ЛЪГАНЕТО НА ХОРАТА чЕ СИ КУПУВАТ ДАДЕНА ПОРОДА а не се знае какво ще се получи . eg_033.gif ЗАщото макар за МОМЕНТ всеки от тук пишещите се е почувствал излъган преди да се примири и да почне да се обижда и да плюе против ТАКИВА КАТО НАС както се изразихте . Знаете , че е така признайте го пред себе си не искам пред мен . Спирам да пиша че явно ви отегчавам само ще ви чета . rc_036.gif

Не виждам кой се хвали за бездомните кучета,ти питаш аз ти отговарям,а и ти не си казвал/а,че имаш защото никой не те е питал,освен да се зъбиш не виждам какво друго правиш-нито си говорим за кучешки проблеми с теб,нито снимки пращаш,не се и опитваш по някакъв начин да се сприятелиш с нас. В никакъв случай не ни оттегчаваш,по скоро ни вбесяваш... Не проумявам как не виждаш,че като си тръгнала с рогата на пред нищо няма да постигнеш.Може в твоите очи да изглеждаме като марсианки,но повярвай никой не е толкова бутнат,да си мисли че като е платил 200,300 та и 500 лева си взима чистокръвно и с родословие куче.Просто аз исках дребен пинчер(а не "истински"),за такъв платих и такъв получих-не виждам с какво са ме излъгали??И още нещо....почвам да си мисля че си с цел в този форум,за да разберат всички че в този развъдник Златица,който е на подписа ти (и за мен е някакъв вид реклама) има само "истински" кучета и който не иска да бъде излъган да го има в предвид....
User's Signature

Качена снимка

#7885 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 11:35 AM

Съвсем от скоро съм в този форум, а мисля,че има постоянни конфликти. Аз не искам да се включвам в тях защото мисля ,че е безмислено.
Когато реших,че съм готова да гледам малко паленце и отидох в магазина не питах дали е чиста порода. Първото нещо беше дали е здраво, как се отглежда/защото не съм имала куче/ и не на последно място колко струва. Не взех Сиси с търговска цел , а просто вече имам отдавна пораснали синове ,които нямат нужда от моите грижи.........
На всички Ви желая лек и прекрасен ден и много щастливи моменти с Вашите любимци!
User's Signature

Качена снимка

#7886 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 12:17 PM

Значи май не ти е хрумвало , че може да не искам да се сприятелявам с вас . Вбесявайте си се колкото искате , пиша само истини ae_085.gif (ако МОД реши нека ме предупреди ) В случая се зъбиш ти не аз . Аз само от време навреме пояснявам как стоят нещата за некои глупости които пишете (вие запознатите с всичко ) Незнам кой до колко е наясно какво си купува защото редовно чета ХВАЛЕБСТВИЯ че еди кое си кученце е от клубни родители или развъдник а то даже не се доближава по цвят до стандрата . Нямам специална цел тук пиша си в темата за Немски дог и чихуа хуа . Но на моменти не успявам да се сдържа да драсна и тук защото много глупости се изписват и със сигурност има и заблудени . А относно подписа ми ако поразгледате ще видите че половината от пишещите в форума имат такива . п.п. може да не ми пишеш в женски род . ab_041.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#7887 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 03:33 PM

Всъщност няма значение какъв род си,защото нямам никакво намерение да се обръщам повече към теб..... db_046.gif
User's Signature

Качена снимка

#7888 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 03 August 2009 - 04:07 PM

Гале много се радвам че малката Сиси е добре и че умело се е преструвала на болничка .Да я нагушкаш и нацелуваш и дано повече да нямате инциденти .
Вчера взеха още едно от бебетата и малката Тара цяла нощ е тъгувала по сестричката си плака почти непрекъснато накрая майка и реши че ще я гушне и успях да поспя два часа .Сега се е гушнала в мен и пишем заедно .
Момичета аз заших преди време на Сарка якенце има някъде в темата снимки от две качулки от якетата на децата че те не ги ползват много е лесно а и топли ползвах и промазания плат ватата и най отдолу е полара с лепенки го направих .
Ето малката глезла Тара чака някой да я почеше по коремчето .А това са снимки на сестричката и Съни в новия и дом снимките са с лошо качество но са от телефон .
http://www.snimka.bg...mp;pid=13951435
http://www.snimka.bg...mp;pid=13951433

#7889 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2009 - 06:24 PM

БРУНО да, там е :) Знаеш за кво ти говоря ae_085.gif Ти от кой кв си във Варна? Може да си направим сбирка на домашните любимци beer.gif
User's Signature

Качена снимка

#7890 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 07:30 PM

Цитат(Bonbonita @ Aug 3 2009, 05:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
БРУНО да, там е :) Знаеш за кво ти говоря ae_085.gif Ти от кой кв си във Варна? Може да си направим сбирка на домашните любимци beer.gif

Аз живея в Левски ,но вече не посещавам тази клиника ,че са кожодери и изнудвачи . ab_041.gif

#7891 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2009 - 08:42 PM

БРУНО,комшо:) и аз съм Левски :) Абе търсих некви сбирки на кучета в града ама не открих поне в този форум zz_020.gif можеш ли да дадеш някво инфо ако знаеш нещо? tb_195.gif а относно клиниката....да и аз не съм очарована нещо ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#7892 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2009 - 09:13 PM

Цитат(Bonbonita @ Aug 3 2009, 06:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>
БРУНО,комшо:) и аз съм Левски :) Абе търсих некви сбирки на кучета в града ама не открих поне в този форум zz_020.gif можеш ли да дадеш някво инфо ако знаеш нещо? tb_195.gif а относно клиниката....да и аз не съм очарована нещо ea_103.gif

Незнам за такива сбирки , ние изкарваме Бруно сутрин и вечер пред първи блок , до студентското общежитие 35 блок и там на поляната ако се засечем с някое съседско куче ,има доста дребни в района ,аз докато нямах Бруно незнаех ,че квартала е пълен с дребни домашни любимци. smile.gif

#7893 Потребителят е офлайн   archinko Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2009 - 12:00 PM

Та като стана дума за сбирки нека си направим една (отнася се за софиянците) af_089.gif Аз много обичам когато Арчи си играе с други кученца...и е вимателен ако примерно другото е бебенце!А относно преструвките и Арчи се издуни оня ден!Бяхме на село за един ден и сум го извела на една поляна и около 1-2 часа обикаляхме и по едно време нашият тича,тича и легне...после почна да куца-и аз се стреснах да не му се е забил усилче (защото на едни приятели така им умря кученцето,душело си на вънка и един усил в носа и направо кум мозъка ud_009.gif zz_020.gif ) и веднага го гушнах и се прибрах пуснах го в двора и той като хукна да си играе с котите и нищо му нямаше! smile.gif ea_103.gif И така обаче пък хванахме бълхи... eg_033.gif А уж ветеринара го пруска с нещо и дуржало 6 месеца ! ама не! ea_103.gif и Вчера му сложихме едни сини капки ...незнам как се казва винаги това използваме! И помага ae_085.gif !
Това е от нас за сега приятен ден от нас! tb_195.gif
User's Signature

Качена снимка

#7894 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 August 2009 - 02:07 PM

Ние пък сега с моя пръдльо ходим по болници,вчера му биха 2 инжекции,едната антибиотик другата витамини,и доктора като ми вика-дръж го....,ма как ще го държа ud_009.gif -аз ще обърна очите!!!Днес ще ходим да ни вземат кръв за изследвания,то можеше и вчера ама аз не мога да го държа,а персонала си беше тръгнал,а доктора(собственика)не може сам-хем да го държи хем кръв да му взима....та така.Пък кво му имаше никой не знае....ма кучето не беше добре,аз си познавам гадинката.То плачка вътре,аз вънка....след няколко минути вече беше забравил и пак стана моя дивак,все едно му е нямало нищо...Обаче имам голяма дилема-този вет( не е нашия,той пък е отпуска) ми каза,че най-добрата храна в света е на хилс,след това еукануба и чак на 3 място била роял канин,а всички казват че рояла е най-доброто.....ха сега де ???Чета аз брошури коя храна какво съдържа и коя от хубава по-хубава,ама никой няма да пише лоши работи за собствения си продукт...Нашия от как "човек" е станал ab_041.gif е на роял,ама чудя се дали да не взема да му разнообразя малко с хилс например????
User's Signature

Качена снимка

#7895 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 06:39 PM

Ние ще се похвалим с нова придобивка :) Имаме си дрешка wub.gif На работа имаме една машина която пуска плюшени играчки и си бях набелязала едно чихуа-хуа което беше облечено в дрешката,та днес колежката ми изтегли въпросното плюшче и й го съблякох за да облека моята Мишел wub.gif Ето ви малко снимчици :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7896 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2009 - 07:29 PM

Цитат(Bonbonita @ Aug 4 2009, 07:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ние ще се похвалим с нова придобивка :) Имаме си дрешка wub.gif На работа имаме една машина която пуска плюшени играчки и си бях набелязала едно чихуа-хуа което беше облечено в дрешката,та днес колежката ми изтегли въпросното плюшче и й го съблякох за да облека моята Мишел wub.gif Ето ви малко снимчици :)

Много е хубава smile.gif

User's Signature

Качена снимка

#7897 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 August 2009 - 12:29 AM

chokolate80 какво ви е болни ли сте zz_219.gif

#7898 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 07:51 AM

Голяма сладурана е тази Мишел wub.gif

#7899 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2009 - 09:05 AM

Цитат(Moda @ Aug 5 2009, 01:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
chokolate80 какво ви е болни ли сте zz_219.gif

Ами нещо ми се томорише един такъв,очичките му много гурлички събираха и погледа му беше много различен от обичайния,като отчаян един такъв(нали знаете то се усеща,като си погледнеш животинката и разбираш,че нещо не е наред)не му се играеше все гледаше да се тръшне да спи и за първи път не ме събуди за разходка....Грабнах го,на колата и в една друга клиника(нашия вет го нямаше)......Още съм им бясна от снощи eg_033.gif на тез идиоти.Та историята е следната:отивам аз 18:30(имам час за тогава),те ме гледат като пръднали-оня дето ни би инжекциите(собственика на клиниката) никакъв го нямаше и въобще не беше им казал че ще ходим и кво да ни правят,обяснявам аз че искам кръвни изследвания да му правя те почват да му звънят по тел да им каже какво да правят,съответно не могат да се свържат(аз вече съм пищисана и тотално отказана от въпросното изследване) и накрая ми заявяват,че щом доктора му е бил антибиотик предната вечер трябвало поне още 3,4 дена,да не се прекъсва лечението(а той тъпанара въобще не ми го беше казал това и както мислех да не ходя....щях да се обадя естествено,не че е щяло да има смисъл де)защото имало вероятност като премине действието на антибиотика пак да ми зазлее кученцето,съгласих се аз ама взех антибиотик на хапчета,че да не си стресирам животинката и защото тези въобще ни ми вдъхваха доверие повече ги знаеха нещата по учебник от колкото на практика....На всичкото отгоре като се прилага лечение с антибиотик не било хубаво да се правят кръвни изследвания,че нямало да бъдат реални а повлияни от антибиотика-ма кой ти знай аз за първи(дано и последен)път ходя на вет за нещо различно от ваксина,обезпаразитяване и от тоз род неща.Ха познайте втори път да ли ще отида в таз клиника(а мислех там да извадим зъбите,ако не паднат самички де)
User's Signature

Качена снимка

#7900 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 05 August 2009 - 09:37 AM

Тоз бонбон Мишел наистина голяма сладурка и май леко срамежлива ми се вижда wub.gif И аз на моя бесунгер искам да му взема ама зимни дрешки,а още не са ги изкарали,в нета си набелязах 2 якенца и 1 гащиризон и ще питам моя шивач да ли може да ги изтрака ab_041.gif ако не може ще поръчвам...а майка ми ще накарам да му изплете,че тук при нас по зоомагазините плетените нещо не ме кефят-едни цветове смесват направо да умреш,едни ламета....а ако ми хареса нещо то пък ще е розово ,а той все пак е мъжленце.... ab_041.gif

Блазе им на Бруно и Бонбонита и познати могат да излязат af_089.gif а от наше село(Сливен)никой нямаааа,не че нямаме компания за разходка,но от имане глава не боли-колкото повече толкова по весело...и богат снимков материааал ab_041.gif .Наща мадама сега е на море,оня ден звъня да видя кво правят,а те печът газенца....кой знай ква черна ще я доведът Арчи да не може да я познай ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 393
  • 394
  • 395
  • 396
  • 397
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема