Мини Пинчер
Публикувано: 05 August 2009 - 10:24 AM
Публикувано: 05 August 2009 - 10:34 AM

Ми нашата лекарка каза 2-3 дни след последната имунизация,но тук чета че трябва поне 7-10дни да изчакаме. Не знам довечера ще питам пак и утре ще кажа. но довечера ще и купим нагръдник за да може у дома да я свикне. Сиси като я облякохме с дрешка голямо тръшкане, мятане, ревове абе голям цирк бяхме. И затова си мисля,че трудно ще свикне с нагръдник.
Публикувано: 05 August 2009 - 11:05 AM
Сладката Мишел си има красиво елече.И ние искаме..................
Аз довечера ще водя Сиси на имунизация и вече ще можем да я извеждаме на вън. Не знам обаче как ще свикне на вън да пишка и т.н. Снощи ходихме да хапнем сладолед и я взехме с нас. Голямо треперене падна и не знам дали е от страх или от студ. Като се гушна в мен и не мръдна.
Дай Боже наистина да е за последно....Аз моя бяс постоянно го разнасях с мен-навсякъде ама като казвам навсякъде наистина това имам в предвид-по магазини(всички видове),по заведения(пак всякакъв вид)на село,на море,по язовири...където съм аз там е и той(сега само работата прави изключение ама той вече е голям и не му пречи) и да си призная извеждах го доста преди разрешеното време,верно че беше повече на ръце от колкото на земята де( да да знам,че не е трябвало ама да го пази господ,ама как да го оставя самичко-той опищяваше целия блок и на мен ми се свиваше сърцето и се връщах да го взимам).Той израсна по пътищата къде има една дума и сега не го е страх нито да се вози в кола,нито да се разхожда по улицата,нито при среща с други кучета( е има и изключения де-втори черен лабрадор видя и голям страх,голямо лаене,а те толкова добрички и хубави кученца,аз мн ги харесвам,но той е на друго мнение....
Публикувано: 05 August 2009 - 11:44 AM
Все едно говориш за клиниката дето се отказах вече да водя Бруно

а за извеждането и ние го взимахме с нас навсякъде , въпроса е да не бъде пускано кучето където ходят много кучета или др. животно , на ръце гушнато и на третия ден може да го извеждате.

Публикувано: 05 August 2009 - 01:03 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 03:22 PM
На болничките бързо оздравяване!
Публикувано: 05 August 2009 - 03:28 PM

Ще стискам палци да не е нещо сериозно,като се върнете от вета пак пиши да кажеш със сигурност какво и е на малката принцеска
Публикувано: 05 August 2009 - 03:37 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 06:22 PM

Това е от нас за сега приятен ден от нас!

Някой да ми отговори?
Публикувано: 05 August 2009 - 06:24 PM

Публикувано: 05 August 2009 - 06:30 PM
Рамка добре че бързо се е оправила Цецка кой знае как се е уплашила а и като е била сама няма кои да я гушка и аз се ужасявам от земетресение дано да не го усещаме .
suzana как са бебоците превзеха ли къщата сигурно много са пораснали пусни снимки да им се порадваме .
Да ви кажа вчера ми вземаха и последното бебе малката дундичка Тара вече си има един много сладък батко а на мен днес ми е празна къщата и ми е мъчно за нея .Предния ден вечерта милото много плака и аз му постелих пеленката на нашата спалня между двете възглавници и тя цяла нощ си гушка главичката в мен .
Бързо оздравяване на всички кученца и целувки по тумбачетата на другите
Публикувано: 05 August 2009 - 10:49 PM

БРУНО е прав,макар,че аз си позволявам да "почиствам" Миша със сух шампоан.Много добре се отразява и аромата е адски добър :)Но пък така или иначе по-добро от водата нема

Публикувано: 05 August 2009 - 10:50 PM
Имам един проблем .. днес се чух с моята приятелка (в нея е братчето на Айра - Бербо) и тя ми се оплака, че той постоянно повръща, каквото и да хапне - повръща. Аз се учудих, казах и да го заведе на лекар..
Но от днес следобяд и Айра повръща

Публикувано: 06 August 2009 - 08:01 AM
Абе много мъничета май са болнички? Ужас!!!
Айричка да се оправя и дано днес нищо и няма миличката.
А Цецка май е усетила земетрисението ............дано е от това.Защото не може да е съвпадение и при нас и при Вас.Лекарката ме предупреди ,че по Нова година с тия пиратки ще си имам ядове
Бързо оздравяване на мъниците

Публикувано: 06 August 2009 - 08:51 AM
Публикувано: 06 August 2009 - 10:24 AM
Публикувано: 06 August 2009 - 10:29 AM
Много благодаря за отговора

Публикувано: 06 August 2009 - 10:43 AM
Ами какво да ти кажа....мисля че наистина само вет може да ти даде правилен и надежден отговор,в смисъл такъв-не че и аз не мога да ти отговоря,но моя отг.по скоро ще е некомпетентен-ще поразъждаваме малко,ще потърсим няква логика и така.....но с ваксините шега не бива,все пак това ни е един вид гаранция за цяла година(което съвсем не означава,че "лежим на това ухо" ами пак им треперим отгоре и очите ни все са не на 4 ами на 6)-Не ти бях въобще полезна(дано не ми се разсърдиш),но предпочитам да не те обърквам

Чакайте и аз да ви попитам нещо-вие как давате калций и хапче за вътрешно обезпаразитяване???Нали водих Арчони в друга клиника,че нашия док е на почивка,та......нашия док ни казва през 2 месеца за вътрешното обезпаразитяване(ама по колко...полвин ли,цяло ли,четвърт ли-забравих,до сега се мъчих да се сетя ама не мога,а калция по четвърт на ден-12 дена(3 хапчета),а другия вет-за вътрешното всеки месец по полвин и калция по полвин всеки ден в продълж. на 10 дена(5 хапчета)........Не съм почнала да ги давам защото има време...На кой от двамата да вярвам???То не че е фатална(поне така се надявам) разликата ама все пак....да не вземе да се прекалцира,че нали и това не е хубаво или пък с честата употреба на другите хапове да не вземе да му стане нещо на малката душичка.Аз по принцип вярвам на нашия док(той все гледа така да му даваме хаповете,че да не го "надрусваме "излишно,че е дребен колкото една котка все пак.
chochi5,дано всичко е наред при вас и непременно да пишеш какво са казали ветовете и за Бербо и за малката рошличка..... и внимавайте да не се обезводнят от това повръщане