Здравейте и от нас!Нямаше ни малко,защото Хера вече си има законни Мама и Татко!А тя беше най-красивата шаферка!
Бравоооооо

,честитооо.... много сте красиви!!!Бъдете живи и здрави,много щастливи и все така

,а когато му дойде времето,когато решите едно братче или сестриче за кака Хера....от сърце ви го желая...
Аз пък 2 дена нямах нет,но това си имало и предимства,днес като видях колко сте писали и какви хубави снимки сте пратили

...голям кеф
Относно хапането по ушите нашия дивак е същия-седнала,легнала все тая..много обича и да се рови в косата ми,а когато е на земята се изправя на крака ми и почва да ме дращи да го взема,в момента в който го направя и се изтрелва на рамото ми се чуди кое по-напред да направи да се зарови в косата ми и да я хапе или ушите ми да целува....
А за гъбичките не мога да взема отношение,но ако бях на твое място huBBa__buBBa,щях да искам да вземат "материал" от засегнатото място и да се направят каквито там се правят изследвания да съм 100 % сигурна аз гъби ли е или не...защото тез пущини са много упорити и колкото по-навреме се открият толкова по-добре.Не че поставям под съмнение компетентноста на вета ти ама аз съм такъв "Тома неверни",че...