Мини Пинчер
Публикувано: 25 August 2009 - 08:13 PM
Няма да стане незнам Кво им прая ама тука 2-3 не моа ги тарпа
Знам,че едната от тез 2-3 съм аз,но слушай какво ще ти кажа-нито ми е приятно да ти пиша така,нито зорлен се заяждам с теб,невежеството ти не е толкова фатално,но фаталното е това,че искаш такава да си останеш.Вместо да си запушваш ушите и само да зяпаш,вземи си затвори устата и си отпуши ушите!!Педигри не е толкова качествена храна!!!Има хора които купуват Педигри за големи породи кучета защото излиза по-евтино(представяш ли си да храниш едно 40-50 кг.куче с Роял Канин напр. като килограма и е над 10.00 лв. а кучето изяжда 200гр.на едно ядене!!),но нащи мишки нали ги виждате колко ядът!!Харесвало му било-ами те и боклуците по улиците много им харесвт какво предлагаш,да вземем да ги оставим на спокойствие да си ги ядът ли???
Тя и сама можела да си отгледа кучето.....ами то и само може да се отгледа,уличните да не ги отглежда някой???Не е въпроса в това,работата е там да им дадем НАЙ-ДОБРОТО!!!Нали за това си ги взимаме???? Хайде отивай в онази тема където ти казах и вземи се светни по някои въпроси...
Ами аз лично мисля че Педигри е добра храна (незнам за вас).Доли много я харесва и за това й давам от нея.А вие защо мислите че не е добра ???
Публикувано: 25 August 2009 - 08:15 PM
Ей това ми хареса,голяма къщовница си имате,гладни няма да останете с нея,къде риба,къде плодове и ще избутате зимата
Публикувано: 25 August 2009 - 08:26 PM
И аз пак за цените на храните. За енергийните нужди на кучето са нужни по-малко грамове от висок клас храна и повече от по-нисък, така че цените направо си се изравняваха.
А аз отивам да купувам диня, че гледам много се харчи
Публикувано: 25 August 2009 - 08:29 PM
И Дудоната много обича плодове. Сега като мине под дърветата и понеже има изпадали плодове и само събира ябълки, сливи и кво ли не
Публикувано: 25 August 2009 - 08:35 PM
[/quote]
Ами аз лично мисля че Педигри е добра храна (незнам за вас).Доли много я харесва и за това й давам от нея.А вие защо мислите че не е добра ???
[/quote]
Във високият клас храни - Purina (САЩ), Royal Canin (Франция), Bosch (Германия), Bento (Белгия), всичко е балансирано като елементи и спрямо възраст и порода съотношението на мазнини, протеини, минерали и т.н., т.е. всичко е съобразено. Затова предлаганите им храни са разделени за бебета, подрастващи, зрели и възрастни, както и са разделени по породи. Другото което е, че суровините, които се използват са от месо. В ниският клас гранули няма месо - има перушина, човки и всякакви други животински остатъци. Така, че не се чудете. Цените са съвсем оправдани. Друг е въпросът, че някои търговци предлагат това, което на тях им е угодно. А потребителят е този, които решава дали да купи това, което най-много се харчи или това, което е най-усвояемо и пълноценно ....
Храните Педигри и Фрискис са икономичен клас и няма нищо в тях,което да е полезно за кучето ти ! Въглехидрати и частично необходимата за храносмилането целулоза имат водещ характер. Това прави дажбата нискоенергийна и излишнообемна, което се отразява както върху физиологията на кучето, така и върху неговото здраве и оптимална ползователност.
Миме, със сигурност не продавам храни, така че не правя реклама. Не искам и да съм груба. Айде ще се сдобрим, а ти щом си се регистрирала във форума значи искаш да знаеш повече, така че чети и учи.
Публикувано: 25 August 2009 - 08:37 PM
Браво Дудка
Публикувано: 25 August 2009 - 08:50 PM
И аз пак за цените на храните. За енергийните нужди на кучето са нужни по-малко грамове от висок клас храна и повече от по-нисък, така че цените направо си се изравняваха.
А аз отивам да купувам диня, че гледам много се харчи
Няма стига....клато си имаш в къщата една такава луда пинчерска глава така е, а особенно ако и стопаните й са такива, купонът е голям.....Ще видиш

Публикувано: 25 August 2009 - 09:19 PM
ами и аз не съм разбрала как точно слиза ама отначало или скимтеше някой да я свали или се тупваше ,я на главата си ,я по груб и почваше да се ядосва и да скимти , а сега си слиза сама и нокой не разбира
Трябва да порасне още обаче за да се качваме сега като иска да се качи някаде сяда пред нещото гледа жално и мрънка :)
И последната случка от днес заспали сме ние на дивана( и двте) и младата госпожичка се наспала вече и решила че и аз съм, и се сабуждам аз от лизане и хапане по носа и ушите

Публикувано: 25 August 2009 - 10:02 PM
Публикувано: 25 August 2009 - 10:19 PM
Публикувано: 26 August 2009 - 07:48 AM
Така, Мимето, за Педигри има само лоши отзиви, тъпкана е с какво ли не, но не и с полезни съставки за което и да е куче. Вместо да се ядосваш, че ти се прави забележка за храната, вземи я смени с друга, защото после ще съжаляваш като се появят проблеми. Не е задължително да е Роял-а има и по-евтини, но по-качествени храни от Педигри. Както казах и аз взимам от време навреме на Доди паучовете, но не ги давам като постоянна храна. Ако нямаш средства за скъпи гранули прави домашна храна, има тема за рецепти и й давай на Доли допълнително калций и нужните добавки.
Бъди, ще свикне момъка да се разхожда
Много хубави снимки сте напускали.
Каква храна предлагаш да давам на Доли ???
Публикувано: 26 August 2009 - 07:49 AM
Така, Мимето, за Педигри има само лоши отзиви, тъпкана е с какво ли не, но не и с полезни съставки за което и да е куче. Вместо да се ядосваш, че ти се прави забележка за храната, вземи я смени с друга, защото после ще съжаляваш като се появят проблеми. Не е задължително да е Роял-а има и по-евтини, но по-качествени храни от Педигри. Както казах и аз взимам от време навреме на Доди паучовете, но не ги давам като постоянна храна. Ако нямаш средства за скъпи гранули прави домашна храна, има тема за рецепти и й давай на Доли допълнително калций и нужните добавки.
Бъди, ще свикне момъка да се разхожда
Много хубави снимки сте напускали.
Еми добре ще купя няк0я др храна л
Публикувано: 26 August 2009 - 08:07 AM
Royal Canin - стартер или джуниър ,започни със стартер и после мини на джуниър
Публикувано: 26 August 2009 - 08:29 AM
Като Педигрии е, тези по- хубавите не се продават в супермаркетите , купува се в зоомагазин или в кабинета или клиниката на вета.
п.п.Гледам ,че си от Шумен , скоро бях в града ви и видях ,че на пазара има голяма клиника със зоомагазин , виж там със сигурност има , а може и да попиташ за висок клас храна , ще те насочат.
Публикувано: 26 August 2009 - 09:12 AM
Като Педигрии е, тези по- хубавите не се продават в супермаркетите , купува се в зоомагазин или в кабинета или клиниката на вета.
п.п.Гледам ,че си от Шумен , скоро бях в града ви и видях ,че на пазара има голяма клиника със зоомагазин , виж там със сигурност има , а може и да попиташ за висок клас храна , ще те насочат.
Знам я клиниката на пазара във събота може и да отида да видя ...

Вход

Горе
Цитиране +