Когато човек реши да си вземе кученце първо трябва да знае дали наистина е готов да гледа години това същество което се нуждае от храна , разходка и уютна домашна обстановка и не на последно място любов. Трябва да има необходимите ваксини и обезпаразитяване което е ежимесечно . Да знае как се храни и с какво това куче и по колко пъти на ден. Аз не знаех нищо за малките кучувци,но чета в нета Поне сега в нета всичко може да се прочете.
Миме, кучетата за разлика от човека нямат ПАНКРИАС и не могат да усвоят захарта Затова захарта за кучетата е отровна.Ако даваш добра храна /високоенергиина/ защото малките кученца имат нужда от такава ............друго не е неоходимо да даваш на Доли.Моята ветка ми каза да и давам кисело мляко по няколко с.л. Но да е стайна температура,за да не я заболи коремчето.
Миме , твоята Доли е толкова малка и сладка,че ме е яд като четох преди дни с какви боклуци я храниш. Отиди и питай вета си ............каква храна да купиш и колко да и даваш. И в който и зоомаркет да влезеш ще те посъветват какво и как и колко да даваш на Доли. Моля те не и давай сладко. Най добре от зоомогазина сладки лакомства и купи ..............те са произведени специално за кучета. Лек ден!
Аз питах вета дали Педигри е добра храна а тя ми каза че това е една от най-добрите храни за малки кученца че имало всичко необходимо в нея и т.н.