Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8432 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 August 2009 - 12:17 PM

Ама Бела вярно прилича на плюшка eyes.gif me_065.gif .
User's Signature

Качена снимка

#8433 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 August 2009 - 12:38 PM

Цитат(huBBa__buBBa @ Aug 29 2009, 10:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама Бела вярно прилича на плюшка eyes.gif me_065.gif .

Аз найстина я помизлих са плюшена играчка, от тези дето се навиват и подскачат ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8434 Потребителят е офлайн   tito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 August 2009 - 02:24 PM

Много съжалявам, че се намесвам в тийнейджърските ви спорове, но явно ще се наложи да си укротите хормоните. Не е нужно да се нападате ( в случая да скачате срещу Мимето). Ще се научи детето. Много повече се постига с блага дума. Явно не са ви чели приказката за Мечката и Дърваря. Това е тема за любителите на породата мини пинчер и е създадена с цел споделяне и взаимопомощ, а не някои самозвани " кучелюбци" да размахват пръст на други, само защото имат повече време за губене в нета и са понатрупани повече мнения. Всички някога са били новаци. Ако обичате, спазвайте добрия тон, старайте се да пишете грамотно и не превръщайте темата в чат.
А това е поздрав от нашата малка глутница. Снимките са малко старички, но обещавам скоро да пусна по-актуални.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8435 Потребителят е офлайн   Мериана Икона

• Interests:гоблени книги филми

Публикувано: 29 August 2009 - 06:35 PM

Здравейте хора имам един проблем с моята джучка казав се Чери.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#8436 Потребителят е офлайн   Мериана Икона

Публикувано: 29 August 2009 - 06:36 PM

Скубе се много и нали е с къси косъмчета се набиват навсякъде.Може ли някой да ми даде съвет какво да направя.

#8437 Потребителят е офлайн   Мериана Икона

Публикувано: 29 August 2009 - 06:44 PM

Цитат(keti @ Nov 13 2005, 11:40 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!!!
Мерси за комплиментите r) и не се ослушвайте дайте да видим и Вашите сладури-и-и-и-и d)
Чафи, жилетчицата ни е от миналата зима, когато Чочо беше 1.100кг. малка ние, но той моного си я харесва.... victoryVVV сега ще му плета друга.
Определено и на мен ми се вижда доста големичък на тази снимка, но тя е с такова заглавие - Колко съм голям super best Иначе аз съм дребничка oleeee Аз лично мисля, че е малък - 2.300кг. По стандарт ги дават над 3кг. Женските (по-точно стопаните на пинчерките) не ни харесват: не щото сме големи, а защото ние голяма пишката love
А за Бека.... за сега се справяме. Много е суетна и като види гребена започва да се радва. Реша я по 30-на минути на ден и нищо, че няма още достатачно козина за панделки, всеки ден и слагам по едно кукуриго да свиква с тази процедура. С къпането на Бека също по-често. един път в седмицата, а ако цопне в някоя локва стават два oleeee
Чочо го къпя един път в месеца. Много гое страх, но стои мирен и не скимти. Всъшност аз съм си виновна за този страх, защото започнах да го къпя много късно.

#8438 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 29 August 2009 - 08:28 PM

Добре дошла, ами май отърване от късите косъмчета няма ab_041.gif ..
Ето малко снимки на Дуда, ръпаща ябълка ae_085.gif af_089.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8439 Потребителят е офлайн   БРУНО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2009 - 07:28 AM

Цитат(Мериана @ Aug 29 2009, 04:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Скубе се много и нали е с къси косъмчета се набиват навсякъде.Може ли някой да ми даде съвет какво да направя.

Сменя си козината и при нас беше нещо ужасно ,за сега обаче поспря с такива темпове да се скубе ,пак падат ,но не е както преди 2 месеца . Давах му витамини за козината Laveta , но мисля че от самосеби спря . Като питах вета ,каза ,че периода бил такъв - лятото сменяли козината. ae_085.gif

#8440 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 August 2009 - 09:41 AM

Цитат(Мериана @ Aug 29 2009, 06:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте хора имам един проблем с моята джучка казав се Чери.

Здравей и добре дошла,твоята Чери е голямо газе...с тоз ланец и R & B изпълнителите от Щатите ще и завидят ab_041.gif ,а за проблема ти....ами то всички го имаме,но докато сами не си изпадат няма оправия

А Дуда направо ме кефи сладурката,как сладичко си хапва само... zh_112.gif

User's Signature

Качена снимка

#8441 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 August 2009 - 10:21 AM

Цитат(tito @ Aug 29 2009, 03:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много съжалявам, че се намесвам в тийнейджърските ви спорове, но явно ще се наложи да си укротите хормоните. Не е нужно да се нападате ( в случая да скачате срещу Мимето). Ще се научи детето. Много повече се постига с блага дума. Явно не са ви чели приказката за Мечката и Дърваря. Това е тема за любителите на породата мини пинчер и е създадена с цел споделяне и взаимопомощ, а не някои самозвани " кучелюбци" да размахват пръст на други, само защото имат повече време за губене в нета и са понатрупани повече мнения. Всички някога са били новаци. Ако обичате, спазвайте добрия тон, старайте се да пишете грамотно и не превръщайте темата в чат.

Няма как да не отговоря, страшно се засегнах! Странно е, че споменаваш тази приказка. Наистина не са ми я чели. Чета от много малка, така че си я прочетох сама. Дали не постъпваш като Дърваря в момента с тези "хормони"? Точно така, това не е чат, а форум и се предполага, че хората, регистрирани в него не искат да се изявяват, а да научат нещо. Понякога след благата дума идва размахването с пръст. Вместо да обиждаш нас, пробвай с блага дума към Мимето и ни дай урок.

User's Signature

Качена снимка

#8442 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 August 2009 - 01:37 PM

Здравейте!Моето Херинце все повече си показва рогцата.Редовният й номер е да краде чехли и чорапи...Много ми е сладка!!!А днес сутринта прекара чаршафа на леглото и се изпишка,защото не я взех да се гушкаме ab_041.gif и все пак не мога да й се сърдя,защото е на мама най-красивото дете!Ето и една нейна снимка където е кротка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8443 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2009 - 03:19 PM

Цитат(lamarinka @ Aug 30 2009, 02:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте!Моето Херинце все повече си показва рогцата.Редовният й номер е да краде чехли и чорапи...Много ми е сладка!!!А днес сутринта прекара чаршафа на леглото и се изпишка,защото не я взех да се гушкаме ab_041.gif и все пак не мога да й се сърдя,защото е на мама най-красивото дете!Ето и една нейна снимка където е кротка

Ами да, няма как да и се разсърдиш md_064.gif , наистина е много сладка!
User's Signature

Качена снимка

#8444 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2009 - 03:23 PM

Я да питам, че от вчера се каня, а не съм попадала във форума. Вчера се разхождахме с една немска овчарка, която току минаваше и облизваше Бъди старателно, а той душицата лягаше по гръб в поза "каквото ще да става". Не знам Бъди колко го беше страх, но аз всеки път изтръпвах, че овчарката с едно движение може да го убие. Та исках да питам дали сте се сблъсквали с прояви на агресия, често ли и трябва ли да се плаша. Много са малки нашите душички!
User's Signature

Качена снимка

#8445 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 30 August 2009 - 06:22 PM

Buddy28 аз винаги си ги пазя мойте,случвало се е да казват стопани на големи кучета,че техните не са агресивни ама знам ли какво може да стане,колкото и да са умни все пак са животни,дето има една приказка"вържи си попа да ти е мирно селото",наистина може отсрещното куче да е много добро а пък да го предизвика мойто,от една страна е хубаво да социализират кучетата но мен ме е страх,аз поне имам 4 пинчита кът им се играй да играят в къщи ab_041.gif Един мъж ми беше казал:Да си прибереш кучето,каквото е малко мойто ще го расфасова за секунди,искаш ли да пробваме? ud_009.gif -не знам дали го каза на майтап или беше сериозен ама бая се бях уплашила,знам че не ти помогнах с нищо,но ти си решаваш най добре какво да правиш ae_085.gif

#8446 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2009 - 07:27 PM

Цитат(suzana @ Aug 30 2009, 07:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Buddy28 аз винаги си ги пазя мойте,случвало се е да казват стопани на големи кучета,че техните не са агресивни ама знам ли какво може да стане,колкото и да са умни все пак са животни,дето има една приказка"вържи си попа да ти е мирно селото",наистина може отсрещното куче да е много добро а пък да го предизвика мойто,от една страна е хубаво да социализират кучетата но мен ме е страх,аз поне имам 4 пинчита кът им се играй да играят в къщи ab_041.gif Един мъж ми беше казал:Да си прибереш кучето,каквото е малко мойто ще го расфасова за секунди,искаш ли да пробваме? ud_009.gif -не знам дали го каза на майтап или беше сериозен ама бая се бях уплашила,знам че не ти помогнах с нищо,но ти си решаваш най добре какво да правиш ae_085.gif

Майтап ли? Да не кажем ние на нашите да ги разфасоват! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Благодаря ти!

User's Signature

Качена снимка

#8447 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 August 2009 - 10:31 PM

lamarinka, Херка ползва ли си къщичката за нощно спане в нея, защото моята Дудона през деня няма проблем да си спи в нея, ама усети ли, че някой ляга веднага тича при него me_065.gif , голям е образ не знам как ни надушва zz_223.gif . Иначе къщата й е почти същата и много си я харесва sg_196.gif ..

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8448 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 31 August 2009 - 09:48 AM

ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Големи са сладуранки!!!А относно за големите кучета...Около нас има много кучета както един пинчер и едно чихи.Един ден като видях малкото пинчерче и стопанина ми каза че един път като са го разхождали и е дошъл един ПОМИЯР и е захапал малкото животинче за задния крак и са му правили операция и са му сложили метални пластинки в крака,за да се държи на крака.Надявам се да съм помогнала,но ако имам такова бонбонче няма да го сваллям от моите ръце е където знам,че е безопастно там ще го пускам.
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#8449 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2009 - 10:52 AM

Hubba Bubba Хера винаги спи в къщата си...Е понякога мърмори да я качвам горе,но аз избягвам да го правя,защото не може да слиза и пишка на леглото.А за къщата-даже понякога си я влачи из стаята и където й хареса там я намества и спи! sd_100.gif
User's Signature

Качена снимка

#8450 Потребителят е офлайн   Мериана Икона

Публикувано: 31 August 2009 - 05:42 PM

Благодаря ви.
Когато попитах впри ветеринаря той ми каза да и давам рибено масло на перли, но и те не помагат. Не знам дали е период защото е вече два месеца така. Дано да спре че е неприятно. Иначе е голяма глезла, направо кокона.

#8451 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 31 August 2009 - 09:08 PM

Мериана на Сарка съм и купила гумен гребен има го най отдолу на тази страница
http://www.zoomagazi...1...167&cat1=26
като започна да я реша с него целия се набива с косми по два три пъти го чистя на всяко ресане .Така по малко косми падат из къщи .
Когато се разхождаме винаги много внимавам въпреки че пред блока имаме около пет голями бездомни кучета до сега не са били агресивни но Сара понякога се прави на герой и ги лае много внимавам като минаваме покрай някое винаги я държа из късо .
Много са ви сладки бебоците пускайте снимки да им се радваме като казахте къщичка се сетих че едно от бебетата на Сара има подобна къщичка и има нея много играчки като и ги разхвърлят и тя може да са по голями от нея но си ги прибира и чак тогава ляга да спи . Ето я хубавицата . wub.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 421
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема