Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8392 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 August 2009 - 11:19 AM

Здравейте! Вчера бихме 3та ваксина на Миша и милата я боля цяла вечер след това.Възмутена съм ! В кабинета които ходим вчера имаше д-р които замества нашия и се отнесе с такова пренебрежение към Мишето ми,че чак повече няма да стъпя там!
Аз: - Д-ре,ще бием ли ваксина и срещу бяс?
Той: - Ами няма смисъл защото ако хване бяс,това означава да я ухапе бясно куче...а стане ли това тя ще умре най вероятно и ще се обезсмисли тази ваксина ! Хахахахаха... (и взе да се смее като кретен)

Направо съм бясна eg_033.gif
След това аз му казвам че сме за 3та ваксина...той направо извади иглата и ще я боде...Викам му нека все пак да ви дам паспорта,вие сте лекар и да видите данните и състоянието на животното преди да я бодете.....
Офф абе направо съм краино разочарована! Това е ветеринарния кабинет които е към Вип Екзотик (гр.Варна), от където когато дадах 450лв за Мишел и ме уверяваха че щом купувам кучето от тях,значи въпросния кабинет ми осигурява намаления и безплатни ваксини ! Това също беше лъжа ! От кабинета ми казаха че много клиенти за идвали при тях и "продавача" в магазина им е казвал същото...макар да няма грам истина в това!
Не искам да бъда разбрана погрешно! Не ми е за парите,Миша стана един любим член на семейството,но просто е недопустимо така да се подвеждат хората! ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#8393 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 11:22 AM

Цитат(Viera @ Aug 28 2009, 09:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Извинете re_037.gif
А не е ли целта Ви пинчерите да са с изправени уши? Защото примера за залепяне на ушите като на Джак ръсел териер води точно до обратното. Джак ръсел териер са по стандарт с клепнали уши и на картинката е показано как да станат такива... Май някой се е объркал smile.gif

Това много зависило от гените на животинките.Поне като купувах Мишел това ми обясниха,защото в АКВАРИУМА dry.gif беше и нейното братче което бе с клепнали уши,а "нашта" ги беше изправила едва на 2 месеца :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8394 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 11:38 AM

Цитат(Buddy28 @ Aug 28 2009, 11:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Е-хе-е-е, колко много сте написали.
Гале, де да бяхме на разходки rolleyes.gif ! Преди три дни купих течен тор за цветя, разредих го според указанията, полях цветята и вчера като станах - ужас, 3 от китките с изгорени и обгорели листа. Айде за почва до магазина, сменяй на всички цветя почвата. А аз ги гледам отдавна и ми стана много мъчно, та дано да оцелеят. После цял ден ужасно много работа и все бързо, спешно, говоря по телефона - друг ми звъни и така. Пробвах в единствените ми свободни 2 мин. да вляза в дог.бг - не се отваря сайта, абе изобщо кошмар, отвратителен ден. Но в 17.40 като излязохме с Бъдко........... Първо на кафе - лигави се на всички, след това на Аязмото - само се оглеждаше, после се обади сестра ми да им помагам за сглобяване на някаква спалня, та на гости - Бъди много помагаше и най-накрая ни заведоха на кръчма да ни черпят - до 1 часа през ноща - Бъдко спа в мен през цялото време. 7 часа навън и изобщо не му и хрумна за тоалетна.
Установих, че много ми липсвахте. Фенка съм на кученцата ви, а Бъдко - ваш. Ако не четях форума, не знам дали щях да го трая толкова.
Уча го да ходи в банята на пелена, но няма нито една осъзната проява - ако улуча и сме се затворили там и двамата добре, ама сам да иде.....не. Абе друго си е на килима.
Габка е направо красавица, а аз я имах вече като цирково куче Лютова. Сиси и Хера са много сладки. Габка и Сиси наистина си приличат wub.gif .
Момичета, какви са тези шишета, какви са тези къщички? Браво, добре че сте вие! А къде е тази снимка с къщичката на Арчи? Аз нещо не видях такава!
Миме, аз му купих на Бъди бонбони за кучета от един зоомагазин. Приличат на шоколадови на външен вид, но не знам как са ги докарали на вкус ab_041.gif . Давам му ги за награда и той много ги харесва.
Айде някой да прати снимки smile.gif .

Аз може довечера да кача снимки на Долката ba_025.gif be_107.gif db_046.gif db_046.gif db_046.gif

User's Signature

Качена снимка

#8395 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 28 August 2009 - 11:49 AM

QUOTE (Bonbonita @ Aug 28 2009, 12:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте! Вчера бихме 3та ваксина на Миша и милата я боля цяла вечер след това.Възмутена съм ! В кабинета които ходим вчера имаше д-р които замества нашия и се отнесе с такова пренебрежение към Мишето ми,че чак повече няма да стъпя там!
Той: - Ами няма смисъл защото ако хване бяс,това означава да я ухапе бясно куче...а стане ли това тя ще умре най вероятно и ще се обезсмисли тази ваксина ! Хахахахаха... (и взе да се смее като кретен)

След това аз му казвам че сме за 3та ваксина...той направо извади иглата и ще я боде...Викам му нека все пак да ви дам паспорта,вие сте лекар и да видите данните и състоянието на животното преди да я бодете.....
Офф абе направо съм краино разочарована! Това е ветеринарния кабинет които е към Вип Екзотик (гр.Варна), от където когато дадах 450лв за Мишел и ме уверяваха че щом купувам кучето от тях,значи въпросния кабинет ми осигурява намаления и безплатни ваксини ! Това също беше лъжа ! От кабинета ми казаха че много клиенти за идвали при тях и "продавача" в магазина им е казвал същото...макар да няма грам истина в това!
Не искам да бъда разбрана погрешно! Не ми е за парите,Миша стана един любим член на семейството,но просто е недопустимо така да се подвеждат хората! ea_103.gif

Мишел е ангелче, а ти тези ги пиши в интернет, ама навсякъде, където можеш. Отгоре на всичко аз Бъди го купих за 250 лева с една васкина и като гледах такива горе-долу бяха средните цени на пинчетата. Наистина не е до парите, ама аман от мошеници eg_033.gif !
User's Signature

Качена снимка

#8396 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2009 - 12:01 PM

Здраейте много сте писали докато ни нямаше не мога да изчета всичко .Ние най накрая свършихме с ремонта много ми се увидя Сарка беше много послушна все гледаше да е при нас накрая и взехме единия шезлонг и тя по цял ден спеше в него .
Относно ушичките не знам дали е от гените едното от бебетата на Сарка още на 40 ден беше с вдигнати ушички а другите до втория месец бяха ги вдигнали а на мама ушичките са клепнали .

#8397 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 12:14 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 28 2009, 12:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Bonbonita @ Aug 28 2009, 12:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Мишел е ангелче, а ти тези ги пиши в интернет, ама навсякъде, където можеш. Отгоре на всичко аз Бъди го купих за 250 лева с една васкина и като гледах такива горе-долу бяха средните цени на пинчетата. Наистина не е до парите, ама аман от мошеници eg_033.gif !

Леле ти яко си се прецакала аз Долката ми я купих само за 60 лв и при това е мн красивичка af_089.gif af_089.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#8398 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 12:30 PM

Цитат(Bonbonita @ Aug 28 2009, 12:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>

А що се отнася до ваксината срещу бяс, тя е единствената задължителна защото другите болести застрашават живота на кучето, а тази и на хората. На Бъди ще му я слагат като навърши 6 месеца.
User's Signature

Качена снимка

#8399 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 12:33 PM

QUOTE (lutova_83 @ Aug 28 2009, 12:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама как така "някой да прати снимки" ea_103.gif а ти ??? smile.gif
Аз излизам в заслужена почивка smile.gif и се надявам когато се върна да се порадвам на мноооогггооо снимки ae_085.gif

Лютова, специално за теб и Габка:
Не мога да го снимам - много мърда. Ако успея ще кача пак smile.gif .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8400 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 12:54 PM

Цитат(Buddy28 @ Aug 28 2009, 01:33 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(lutova_83 @ Aug 28 2009, 12:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ама как така "някой да прати снимки" ea_103.gif а ти ??? smile.gif
Аз излизам в заслужена почивка smile.gif и се надявам когато се върна да се порадвам на мноооогггооо снимки ae_085.gif

Лютова, специално за теб и Габка:
Не мога да го снимам - много мърда. Ако успея ще кача пак smile.gif .

Ани, Вашия Бъдко освен ,че е сладък но и вече рубик нарежда сладура.....брейййййййййййй
User's Signature

Качена снимка

#8401 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 12:56 PM

Цитат(Bonbonita @ Aug 28 2009, 12:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Viera @ Aug 28 2009, 09:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Извинете re_037.gif
А не е ли целта Ви пинчерите да са с изправени уши? Защото примера за залепяне на ушите като на Джак ръсел териер води точно до обратното. Джак ръсел териер са по стандарт с клепнали уши и на картинката е показано как да станат такива... Май някой се е объркал smile.gif

Това много зависило от гените на животинките.Поне като купувах Мишел това ми обясниха,защото в АКВАРИУМА dry.gif беше и нейното братче което бе с клепнали уши,а "нашта" ги беше изправила едва на 2 месеца :)

Пу-пу-пу да Ви е жива и здрава ама Миша е красива , че ушичките като антенки вирнала. Пупупуу
User's Signature

Качена снимка

#8402 Потребителят е офлайн   Bubka_93 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 August 2009 - 01:01 PM

Миме много гaдно прозвучa.Товa,че някой е дaл повече пaри зa любимото си създaние не е прецaквaне.Сигурнa съм,че aко не беше 60 лв никогa нaмaше дa си купиш,зaщото ти си един ужaсен собственик.И продължaвaш дa искaш дa хрaниш кучето си с боклуци,и твърдиш,че ветеринaрa ти я е препоръчaл ea_103.gif не вярвaм.Но товa със слaдкото ме уби.......имa нещa които трябвa дa знaеш от общa културa.Съжелявaм,че остaнaлите ще прочетaт кaкво мисля зa теб,зaщото aз ще излязa лошaтa и злобнa
User's Signature

Качена снимка

#8403 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 01:03 PM

Цитат(Viera @ Aug 28 2009, 10:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Извинете re_037.gif

Здрасти!
Да, пинчерите трябва да са с изправени уши.
А на линка се вижда че Джак Ръсела може да е и с клепрали и с пизравени уши (мисле, че това вече е официялно прието .... zz_218.gif може и да бъркам, извинете ме ако е така.)
А от примера се вижда, че ако не сложиш стотинката ушите ще са залепени така, че да стоят изправени.
Това с залепването на ушите са го правили дори развъдчици и ветеринари.....и аз, ама ги махнахме веднага, защото ако още малко си беше тръскала главата Габката щеше да полудее

User's Signature

Качена снимка

#8404 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 01:10 PM

Цитат(Bubka_93 @ Aug 28 2009, 02:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Миме много гaдно прозвучa.Товa,че някой е дaл повече пaри зa любимото си създaние не е прецaквaне.Сигурнa съм,че aко не беше 60 лв никогa нaмaше дa си купиш,зaщото ти си един ужaсен собственик.И продължaвaш дa искaш дa хрaниш кучето си с боклуци,и твърдиш,че ветеринaрa ти я е препоръчaл ea_103.gif не вярвaм.Но товa със слaдкото ме уби.......имa нещa които трябвa дa знaеш от общa културa.Съжелявaм,че остaнaлите ще прочетaт кaкво мисля зa теб,зaщото aз ще излязa лошaтa и злобнa

Аз мисля,че Мимето ще чете повече и ще се научи.Но съм солидарна с теб.

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8405 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 01:24 PM

Ами Галче,дано си права за това с четенето на Мимето защото аз до сега не виждам няква промяна.Не знам кой как се е прецакал,но от цялата работа най-прецакана е Долито!!!(което е много жалко)
User's Signature

Качена снимка

#8406 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 01:28 PM

Мерси за снимките.
Много целувки от нас за малкият Бъз Бъди gd_044.gif
User's Signature

Качена снимка

#8407 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 01:35 PM

Аз отдавна разбрах, че това дете МиметО не чува cc_012.gif и не иска съветите ни за да разбере кое е най-доброто за Кучето й, а ей`тъй само си пита
"Е що па да не е хубава тъз храна ся...???"
Момичета не се хабете да обяснявате bl_110.gif на момичето каквото и да било, щом тя не се е прецакала със сумата за Доли, сега ли да се прецаква да й купува скъпа храна bo_014.gif
Жалко наистина за кученцето ca_003.gif

User's Signature

Качена снимка

#8408 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 01:37 PM

Цитат(chocolate80 @ Aug 28 2009, 02:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами Галче,дано си права за това с четенето на Мимето защото аз до сега не виждам няква промяна.Не знам кой как се е прецакал,но от цялата работа най-прецакана е Долито!!!(което е много жалко)

chocolate80 ми то много зависи и от финансовите възможности на стопаните ...........но пък има и една поговорка
."Като те е страх от мечки не ходи в гората!"
Сигурно си чела по-горе какво писах всеки да се замисли предварително дали може или не да отгледа с любов и................ едно такова малко съсдание което не може само да се грижи за себе си!Не му е майката само да искаш а и да можеш ,но уви ................Долитка ще е потърпевша eg_033.gif
User's Signature

Качена снимка

#8409 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 02:27 PM

Цитат(Galka43 @ Aug 28 2009, 02:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(chocolate80 @ Aug 28 2009, 02:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>

chocolate80 ми то много зависи и от финансовите възможности на стопаните ...........но пък има и една поговорка
."Като те е страх от мечки не ходи в гората!"
Сигурно си чела по-горе какво писах всеки да се замисли предварително дали може или не да отгледа с любов и................ едно такова малко съсдание което не може само да се грижи за себе си!Не му е майката само да искаш а и да можеш ,но уви ................Долитка ще е потърпевша eg_033.gif

Много си права....всичко е точно така както си го написала!!!Значи (говоря по принцип,не конкретно за Мимето) не е задължително(препоръчително е) кучето да се храни с Роял,Хилс и др. скъпи и качествени храни,но като се влезе в един зоомагазин има минимум 10 марки храни.Всеки може да избере такава каквато е по джоба му,а и Бъди мисля че беше размишлявала доста по темата няколко страници назад-по-евтина(по-некачествена) храна-по-голямо количество,по-качествена храна-по-малко количество,но поне знаеш,че с нея му даваш всичко необходимо за израстването му.А за мен точно този момент(до като спре да расте) е най-важния,защото като го изхабиш още докато е малко после оправия няма.Недай боже ако кучето рахитоса и то защото са му давани какви ли не боклуци докато расте,но не и това което трябва,после и една торба с калций и витамини и каквото си щеш да му даваш-файда никаква.Ей това се мъча да и набия в главата на Мимето,а тя не стига,че се сърди и въобще не поема ами и не сяда да прочете 2 реда,като не ще да слуша другите.
User's Signature

Качена снимка

#8410 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 02:45 PM

Аз пък да кажа, не съм привърженик на гранулите. Тях ги давам по-рядко, за разнообразие на храната. zz_227.gif
Хранила съм Габи със всякакви храни. И гранули и консерви, от повечето познати марки.
Но за мен натуралната храна е най-добра, и никой не може да ме обеди в противното. db_046.gif
А витамините и Калцият, тях ги добавяме с таблетки. me_065.gif
User's Signature

Качена снимка

#8411 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 August 2009 - 02:56 PM

[quote name='lutova_83' date='Aug 28 2009, 03:45 PM' post='679808']
Аз пък да кажа, не съм привърженик на гранулите. Тях ги давам по-рядко, за разнообразие на храната. zz_227.gif
Хранила съм Габи със всякакви храни. И гранули и консерви, от повечето познати марки.
Но за мен натуралната храна е най-добра, и никой не може да ме обеди в противното. db_046.gif
А витамините и Калцият, тях ги добавяме с таблетки. me_065.gif
[/quote

Покрепям ти мнението! За сега Сисито ще я храня с гранули,но после като поотрасне ще започна да и притовям домашна. Нека поотхвръкне малко.
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема