На Бубинка направо ми идва да и схрускам кафявото носленце...ама тя каква е фъстъчка,ти се притесняваш с тез грамажи на гранулите...давай му на детето,без да се притесняваш!!
Moda,както винаги Дракончето е много фешън сладура ...Мисля си добре,че не работя в такъв магазин,че все без пари ще се прибирам...
Здравей
joplito,не е много хубаво,че нито един зъб не е паднал,но още има време преди да го заведеш да му ги вадят,но трябва да му даваш да дъвче кожени кокали или други твърди неща.На моя повечето му изпадаха като си играехме той понеже е голям бяс и все ми висеше(и още ми виси де) я по крачолите я по ръкавите и така...или като захапе някой чорап или играчка и аз взема да му я дърпам ужким ще му я взема(като,че ли ми е претрябвала

ама на-много мрази да му взимам нещо което го има за негово)и все подобни "упражнения"където захапката му е най-натоварена.Ама всичко с мярка де,по-кратички,но по-на често "упражненийца"... От друга страна пък ако много дълго е в "акулския"период има голяма вероятност да му се развалят и постоянните зъби,понеже сега има много място да се задържа храна и от там - лош дъх,плака,зъбен камък,парадонтоза,развалени зъби,извадени зъби,беззъбо куче...Абе каквото и да ти говорим най-добре вета да види в какво състояние са зъбите му и да прецени. Ами това е от мен,нека и другите се изкажат по въпроса...