Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8552 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 September 2009 - 12:16 PM

Цитат(silvatixo @ Sep 10 2009, 01:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте и от нас,ние пишем за първи път във форума на 12.09 ще станем на 3 месеца и се казваме Арчи,незнам дали сме точно мини пинчер защото украската ни е по различна с бели крачета и бяло коремче сме и на гърба имаме бели фигури в неопределена форма и опашката ни е черно бяла ще сложим снимки ако искате,казаха ни като го взехме че е мини пинчер майката е черна и бащата е такъв и другите две кутрета са били черни но са ги взели преди нас и това като го видяхме много ни хареса и го взехме.Майката е 3кг бащата не сме го виждали ,но като попитахме защо е в такава окраска ни казаха че сигурно дядо му е бил бял ,макар че незнам да има бели пинчери,ако някой знае нещо да сподели относно украската,не че това има значение ние и така си го обичаме ,в момента тежим 1,200 и утре ще ходим на втора ваксина. smile.gif :

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!
User's Signature

Качена снимка

#8553 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 12:30 PM

Невероятен е wub.gif !!!! gb_023.gif gb_023.gif Пускай още снимкиии,такава красота трябва да се показва!!!
User's Signature

Качена снимка

#8554 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:01 PM

Здравейте .................
Първо да кажа ,че новите попълнения са сладури и половена и на всички новодошли да Ви преветсваме със Сиси и Ви желая много хубави моменти с вашите красиви пинчета Да са Ви здварички и послушнички.

На патерици да честитим рожденния ден на Сарка и да е здрава и послушна и много цунки по гушката.

И сега да кажа,че ние вече се върнахме от почивката и да се похваля,че Сиската беше много послушна през цялото време. Ще Ви изпратя снимки и ще пиша повече когато съм по свободна.
Лек и прекрасен ден на всички! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8555 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:19 PM

Цитат(Buddy28 @ Sep 10 2009, 01:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(silvatixo @ Sep 10 2009, 01:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте и от нас,ние пишем за първи път във форума на 12.09 ще станем на 3 месеца и се казваме Арчи,незнам дали сме точно мини пинчер защото украската ни е по различна с бели крачета и бяло коремче сме и на гърба имаме бели фигури в неопределена форма и опашката ни е черно бяла ще сложим снимки ако искате,казаха ни като го взехме че е мини пинчер майката е черна и бащата е такъв и другите две кутрета са били черни но са ги взели преди нас и това като го видяхме много ни хареса и го взехме.Майката е 3кг бащата не сме го виждали ,но като попитахме защо е в такава окраска ни казаха че сигурно дядо му е бил бял ,макар че незнам да има бели пинчери,ако някой знае нещо да сподели относно украската,не че това има значение ние и така си го обичаме ,в момента тежим 1,200 и утре ще ходим на втора ваксина. smile.gif :

Страхотен е! Да го гледате с любов и много да ви радва!
Като напишеш мини пинчер в гугъл, излизат много сайтове със стандарти на породата. Доколкото знам, повечето ни кученца са без родословие, независимо че са със стандартна окраска. Кученцето е чудесно!

Малееееееее страхотно сладурче е Изобщо няма значение дали е кръстоска или не Хубавец.
То и големия Арчони е голям сладур

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8556 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:24 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 8 2009, 10:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и малко снимки както ви бях обещала...

Аз си харесах Арчони за зет. Ще му правя подарък ,че дано ни хареса и той момата. Голям сладур е! wub.gif
User's Signature

Качена снимка

#8557 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:26 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 8 2009, 10:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ето и малко снимки както ви бях обещала...

Красе, аз си харесах Арчони за зет. Ще прескочим някой ден до ...................да ги запознаем, че дано и той ни хареса момата. Голям сладур е! wub.gif

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8558 Потребителят е офлайн   чери Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 01:38 PM

Ей я Тайра (1.5 кг) в S размер ab_041.gif Настъпва си ръкавите...спокойно се изхлузва през врата и не може да си вдигне опашката... ab_041.gif Суичъра го обещах,след малко отивам да го изпратя.... ae_085.gif
Имаме и якенце ,ама там има надежда да пораснем до месец-два..ама знам ли ,може би наистина трябва да се обадя в магазина,ама не знам колко е разликата в номерациите,да не ни е малко пък другото .Ще снимам как е с това и Мода може да каже ...

Прикачени снимки

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Чери живее в сърцето ми ......и не спира да боли.........

http://www.youtube.c...h?v=3j3Zyu69lpA

#8559 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 01:50 PM

Здравейте от Арчи,
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас re_037.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#8560 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 02:00 PM

Цитат(silvatixo @ Sep 10 2009, 02:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте от Арчи,
изпращаме ви отново снимки,тъй като сте ни харесали и ние много си го харесваме ,голям палав сладур,който благодарение на вас се чувства добре защото когато го взех на 06,08,09 нямах и представа как се гледа куче и понеже съм си в къщи по цял ден случайно попаднах на форума който изчетох и благодарение на вас се храним правилно,научихме се да пишкаме /в банята/,в началото беше в тоалентната /за пишкане/ и в банята за акане така си бе избрал Арчи,но сега си харесва банята и там си ходи без проблем.За съжаление не знаехме че нетрябва де се извежда докато не ни ваксинират и след първата ваксина ходихме на разходка почти през ден и отново хванахме глисти и сега вече знаем защо не се излиза макар и късно но пак благодарение на форума .Печем на терасата и чакаме да мине утре и да ни ваксинират заради глистите вета ни даде отново обезпаразитяващо хапче и втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните,дано да има слънчице че малко ни е студено в това лошо време,макар че днес малко понапече.
Много целувки на всички пинчовце от нас re_037.gif

silvatixo, възможно е твоя красавец да има нещо от чихуа, но е сладур va_010.gif va_010.gif
User's Signature

Качена снимка

#8561 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 02:34 PM

Цитат(Galka43 @ Sep 10 2009, 02:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Красе, аз си харесах Арчони за зет. Ще прескочим някой ден до ...................да ги запознаем, че дано и той ни хареса момата. Голям сладур е! wub.gif

Мерси много bm_008.gif ,като се прибера ще му кажа,а като дойдете ще ви почерпи за комплементите,той малко е
скръндза ама... ac_007.gif
Гале,пускай снимки на Сисито,че много ми домъчня вече за малката принцеска...и да я нацелуваш по сладката муцунка от мен
User's Signature

Качена снимка

#8562 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 02:44 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 10 2009, 03:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Galka43 @ Sep 10 2009, 02:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Мерси много bm_008.gif ,като се прибера ще му кажа,а като дойдете ще ви почерпи за комплементите,той малко е
скръндза ама... ac_007.gif
Гале,пускай снимки на Сисито,че много ми домъчня вече за малката принцеска...и да я нацелуваш по сладката муцунка от мен

Ааааааааа забравих да се похваля. Сиси се научи да пее. Снощи мъжа ми се просълзи от щастие.
Имаме една топка която свири. Обаче свирката нещо е развалена и не свири винаги. Но тя е любимата и играчка ..................И за да я накара да свири Сисито започва да я ръба и чака да свирне,но като не стане работата и тя почва да пее. Голям образ е тая маймуна. Ще направем филмче и ще го изпратя да видите и чуете.
User's Signature

Качена снимка

#8563 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 03:08 PM

Цитат(Galka43 @ Sep 10 2009, 03:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ааааааааа забравих да се похваля. Сиси се научи да пее. Снощи мъжа ми се просълзи от щастие.
Имаме една топка която свири. Обаче свирката нещо е развалена и не свири винаги. Но тя е любимата и играчка ..................И за да я накара да свири Сисито започва да я ръба и чака да свирне,но като не стане работата и тя почва да пее. Голям образ е тая маймуна. Ще направем филмче и ще го изпратя да видите и чуете.

Браво,браво освен,че е умна и красива е и талантлива...Кой може да се похвали с по-добра "снаха" от мойта,а ??? Хайде пускай клипа,че после да кажеш как става номера,че да ви пусна и на Арчи един,той на него не знам какво прави -пее ли,плаче ли,ама ще ви го пратя да кажете.Има една музикална играчка- блееща овчица и като му я пусна първо почва да скимти,после надава вой...много ми е хем сладък,хем жален
User's Signature

Качена снимка

#8564 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 10 September 2009 - 04:18 PM

... втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните...

Ако съм разбрала правилно сега сте на 2-ра ваксина,нали?Значи след 3-тата ваксина изчакваш 2 седмици и тогава адашчето може да дивее по полянките.Офф наистина дано да е хубаво времето,че каквито са зъзльовци...
User's Signature

Качена снимка

#8565 Потребителят е офлайн   Moda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 September 2009 - 04:22 PM

имаме си певица във форума me_065.gif zz_223.gif

#8566 Потребителят е офлайн   lamarinka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2009 - 05:07 PM

Аз пък мойта Хера я определям като боксьорка ab_041.gif защото винаги се бие с лапичките като я закачаш
User's Signature

Качена снимка

#8567 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 05:31 PM

Чери, ама вие сте бая малки ab_041.gif ..
Малкия Арчи като съименника си е голям сладур. Има бели пинчери доколкото знам, даже съседа ни има един не точно бял, по-скоро много светло кремаво.
И Доди пее, ама само на определени мелодии. Като звънят телефоните и тя ни известява, ако не сме ги чули me_065.gif .

User's Signature

Качена снимка

#8568 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 10 September 2009 - 05:35 PM

Moda,дали дрехата,която чери е взела ще стане за дакел,но тя е на около 11 месеца и половина?
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#8569 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 06:45 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 10 2009, 05:18 PM) <{POST_SNAPBACK}>
... втората ваксина ще закъснее с 4 дни но предполагам че няма да има проблем и още две седмици и да дивеем по поляните...

Ако съм разбрала правилно сега сте на 2-ра ваксина,нали?Значи след 3-тата ваксина изчакваш 2 седмици и тогава адашчето може да дивее по полянките.Офф наистина дано да е хубаво времето,че каквито са зъзльовци...

Ами ние нямаме първата ваксина която трябва да се сложи до 45 ден и вета мина направо към втората на която утре ще правим реваксинация и като станем на 6 м. за бяс,така ни казаха,можеше и първата да ни сложат но казаха че няма смисъл тъй като сме големи
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#8570 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 07:06 PM

Чери то само суитчер се вижда на снимката ab_041.gif ама Тайра май изобщо не е порснала....у вас с лупа ли я търсите?? Малката ми тя wub.gif , трябват и мини микроскопични дрешки ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8571 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 September 2009 - 07:12 PM

Честит рожден ден на Сарка и от нас!! smile.gif
Желаем ви още много весели и щастливи мигове!! smile.gif
User's Signature

Качена снимка