Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8661 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 16 September 2009 - 03:37 PM

Цитат(Skipper @ Sep 16 2009, 11:13 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Шоколадче, извинявам се за снимките, които обещах, не станаха много хубави и ще се наложи да повторим сесията ab_041.gif Малкият беше такъв образ, паднахме от смях с тези обувки. В началото не искаше да излиза от къщичката си, а като излезе, туп туп по плочките и бърза да се гушне в мен (то и затова не ни станаха хубави снимките, защото аз държах фотоапарата). Както върви, се опитва да се освободи от обувките, хвърля едни къчове със задните крака ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Мисля, че ще свикне, но ме притеснява това, че сякаш обувките са му малко големи. Взехме номер 2, пробвахме ги в магазина, а в къщи ми изглеждат широки (лапата му пасва добре с основата, но отгоре са широки) и ме е страх да не изкълчи някой крак. Освен това не са за разходка всеки ден, защото ще ги напиша веднагически.
Ето една нова снимка от разходката миналата неделя wub.gif без обувки af_089.gif

Моя същата работа,от начало и на мен ми беше смешно как стъпва в паници и хвърля къчове,но после ми стана много гадно защото то милото не знае,че го правя за негово добро...очите щяха да му изкочат от страх...направо не знаеше какво става,толкова объркан беше...и се отказах.Не знам,но нещо трябва да измисля защото сега лапичките му са студени,а като хване студа направо не ми се мисли...На Галето идеята е страхотна,само да изровя от някъде някои ръкавици и ще му спретна едни чорапообувчици ab_041.gif
Скипи,а твоя черньо е страхотен,пускай повече снимчици на момчето,че да радваш окото

User's Signature

Качена снимка

#8662 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 05:01 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 16 2009, 10:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
tb_195.gif Много хубави кучовци...облечени,съблечени всякак са ни най-хубавите blush.gif
silvatixo,почвам да ти оговарям на въпросите ....ето при нас как стоят нещата:
-копаенето е напълно нормално и моя копае вкъщи където свари,имам една саксия от онези големите правоъгълните и бях му засяла котешка трева да си гризка или търкаля,че много обича магарето...но един ден намерих всичката пръс и трева навсякъде по терасата ама не и в саксията ab_041.gif ,а хапането продължава и след като си смени зъбите,поне при нас е така-със зъби,без зъби,с два чифта зъби все хапе бяса му с бяс!!А за клецането и то е нормално,тя породата им такава-сексманиаци все се чудят къде да се нахендрят...

Благодаря много за отговорите на chocolate80,надявах се поне да не хапе диването като си смени зъбите,но явно ще трябва да свикна с това.
Вие лаете ли защото при нас е страшно,ако някой се качва в коридора по стълбите от един етаж на долу го усеща и лай и чудо,а деца като играят и викат навън лаем по терасата няма спиране ,незнам до кога ще ни изтраят комшиите и не като му кажеш на диването пак лае,ако има лек за това ще съм благодарна да го споделите.
Вие като пишкате миете ли си лапите защото все с някоя от тях кучето стъпва в локвата и после не ми се иска с тия напишкани лапи да спи при мен,
аз го правя след всяко пишкане но се чудя да ли не е вредно за кучето и може само вечер преди лягане да ги мием.
Това е от нас за сега ,много целувки на всички послушни и не чак толкова пинчовци от Арчи. re_037.gif
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#8663 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 06:07 PM

Цитат(Galka43 @ Sep 16 2009, 02:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Рамка, аз също ходих по магазините за дрешка, но хубавите са немски и много скъпи от 60лв на горе
В лавейков бл. 117 има евтин магазин и казаха,че накрая на септември ще заредат с нови и старите от миналата година щели да извадят....................

Galka43 ето още малко снимки който са с по-високо качество

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8664 Потребителят е офлайн   рамка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2009 - 10:53 PM

Мерси Galka43 ще проверя тогава и там
silvatixo аз мойта Цецка си я мия след всяка разходка-само че само с вода лапичките -а вечер със бебешки сапун-какво да я правя все пак ходи по възглавниците и по на децата леглата-направо на мивката тък-тък и готово-като по малка имахме булонка и беше много трудно с тая дълга козина-че и корема си цапаше-че и по някога козината на дупето като акаше-и все мокра беше-после да я изсушиш-оле мале-А сега ми е направо много лесно-само лапките отдолу и е готова
User's Signature

Качена снимка

#8665 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 07:35 AM

Цитат(Mimet0 @ Sep 16 2009, 07:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Рамка, аз също ходих по магазините за дрешка, но хубавите са немски и много скъпи от 60лв на горе
В лавейков бл. 117 има евтин магазин и казаха,че накрая на септември ще заредат с нови и старите от миналата година щели да извадят....................

Миме, ми тя е пораснала малката Доли. Много е сладка пупууу.Да ти е здравичка и послушничка wub.gif И цвета и е пясъчен ,а Сисито е кафява и колкото расте все по тъмна става козинката и дори на гърба почернява.
Водиш ли я на вета за ваксини и обезпаразитяване? Аз като стара свекърва да питам и да дам съвет деееее. Аз още като я взех Сисито си взех един тефтер и всичко си записвам там ,за да не пропусна нещо. Но и карам вета да я тегли и винаги записвам..............
User's Signature

Качена снимка

#8666 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 September 2009 - 09:58 AM

Здравейте и от нас ...
Днес имаме РД - Ставаме на 1 годинка af_089.gif af_089.gif af_089.gif
Ето да се почерпите за наше здраве ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8667 Потребителят е офлайн   chochi5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 17 September 2009 - 09:59 AM

Ей чери1 ние сме от симитли .... близо сме ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8668 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 10:35 AM

Цитат(silvatixo @ Sep 16 2009, 06:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вие лаете ли защото при нас е страшно,ако някой се качва в коридора по стълбите от един етаж на долу го усеща и лай и чудо,а деца като играят и викат навън лаем по терасата няма спиране ,незнам до кога ще ни изтраят комшиите и не като му кажеш на диването пак лае,ако има лек за това ще съм благодарна да го споделите.
Вие като пишкате миете ли си лапите защото все с някоя от тях кучето стъпва в локвата и после не ми се иска с тия напишкани лапи да спи при мен,
аз го правя след всяко пишкане но се чудя да ли не е вредно за кучето и може само вечер преди лягане да ги мием.
Това е от нас за сега ,много целувки на всички послушни и не чак толкова пинчовци от Арчи. re_037.gif

Лае не ами...така се дере,че..Не знам вие на кой етаж сте ама ние сме на първия-познай,никой не може да се прибере или излезе без да бъде отчетено!!!А децата като бягат и викат направо ужас чак въздух не му стига...Ами лек не знам дали има,но някой път чува когато му правя забележка,но има такива ситуации е снощи например-едно куче близо до терасата лае и прескимтява...ами той нашия добре,че е черен и не виждам ама посиня от лай сигурно,е просто нямаше сила да го спре докато не натири кучето...
Долито наистина е много хубавка wub.gif малка глезанка такава...
Galka43 на Арчи майка му и тя е пясъчна и нашия изсветля от страни на вратлето ама какво да направя-ген.То и за това казват че трябва да видиш родителите на кучето като го купуваш да знаеш какво да очакваш(като големина,цвят и т.н) въпреки че и това не е гаранция,че кой знае бабата и дядото какви са...
User's Signature

Качена снимка

#8669 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 10:41 AM

Ехааа честито chochi5,да сте живи и здрави и много дълги години да те радва сладката Айричка !!!
User's Signature

Качена снимка

#8670 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 10:50 AM

Цитат(Galka43 @ Sep 17 2009, 08:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Mimet0 @ Sep 16 2009, 07:07 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Миме, ми тя е пораснала малката Доли. Много е сладка пупууу.Да ти е здравичка и послушничка wub.gif И цвета и е пясъчен ,а Сисито е кафява и колкото расте все по тъмна става козинката и дори на гърба почернява.
Водиш ли я на вета за ваксини и обезпаразитяване? Аз като стара свекърва да питам и да дам съвет деееее. Аз още като я взех Сисито си взех един тефтер и всичко си записвам там ,за да не пропусна нещо. Но и карам вета да я тегли и винаги записвам..............

Другата седмица сме на втора ваксина и след това вече ще може да излизаме af_089.gif af_089.gif af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#8671 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 11:42 AM

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЙРИЧКА! ДА Е НАЙ ПОСЛУШНАТА И СЛАДКА СЛАДУРАНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!МНОГО ЦУНКИ ОТ НАС СЪС СИСИ!

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8672 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 12:31 PM

Чакайте да ви се похваля какъв хубав подарък ни направи Galka43...нали Арчи ще и става зет и почна да го глезундри,а той както "не обича" горкия... Златни ръце има мойта сватя.... и да не завиждате много ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8673 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 12:47 PM

Айде още някоя и друга снимчица да пусна,че да не кажете тази знае само да иска,а не праща ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8674 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 12:48 PM

Малееееее chocolate80, ми той много широк. Сега по ясно се вижда ......моля те трябва да му направиш поправка някаква.Точно като подарен му стои на Арчи ама и той като пръднал стои. ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#8675 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 12:51 PM

Цитат(Galka43 @ Sep 17 2009, 01:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Малееееее chocolate80, ми той много широк. Сега по ясно се вижда ......моля те трябва да му направиш поправка някаква.Точно като подарен му стои на Арчи ама и той като пръднал стои. ae_085.gif

ac_007.gif ac_007.gif ac_007.gif Ама той винаги така стои като му обличам нещо ново ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8676 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 12:51 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 17 2009, 01:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Айде още някоя и друга снимчица да пусна,че да не кажете тази знае само да иска,а не праща ab_041.gif

На първата снимка е много хубав и вече съм убедена,че е послушен .А ти само дето го набеждаваш,че е голям бяс.
User's Signature

Качена снимка

#8677 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 September 2009 - 01:36 PM

Честит рожден ден на Айричка .Да е жива и здрава и много послушна.
chocolate80 много хубава дрешка си имате със здраве да си я носите и много да ви топли .Галка много си глези зетя то при толкова моми само с подкуп става работата . wub.gif
Да се оплача на 15.9 ходихме на ваксина и Саричка много я боля след това гръбчето не искаше да се храни нито да се гушка .Сега гледа само да легне някъде сама а преди все се гушкаше .
Много хубави снимки сте качили с много сладки дребосъци да са ви живи и здрави .
Имам нови снимки на бебченцето на Сарка но не знам как да ги сваля от телефона дано някой от синовете да се смили над мен и да помогне .

#8678 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 September 2009 - 01:43 PM

Цитат(galia69 @ Sep 17 2009, 02:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Честит рожден ден на Айричка .Да е жива и здрава и много послушна.
chocolate80 много хубава дрешка си имате със здраве да си я носите и много да ви топли .Галка много си глези зетя то при толкова моми само с подкуп става работата . wub.gif
Да се оплача на 15.9 ходихме на ваксина и Саричка много я боля след това гръбчето не искаше да се храни нито да се гушка .Сега гледа само да легне някъде сама а преди все се гушкаше .
Много хубави снимки сте качили с много сладки дребосъци да са ви живи и здрави .
Имам нови снимки на бебченцето на Сарка но не знам как да ги сваля от телефона дано някой от синовете да се смили над мен и да помогне .

Гале, пожелавам на Сарка по-бързо да и мине. Защо така става значи.Да не си сменила вета и затова? Отивай пак да видят какво са сторили и дали няма температура. Не е шега работа. Аз за Сиската някой ще убия без да се замисляяяяяяяям.
Ти доста време не се показваш и щях да ти звъня да те чуя пък то какво било. Поглези wub.gif Сарка с любимото и ядене или играчка.Лек ден миличка и пиши по-често! ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#8679 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 17 September 2009 - 03:42 PM

Момичета, колко много сте писали и какви хубави снимки сте качили. Само не мога да разбера откъде ги намерихте тези красиви кученца wub.gif ?
Първо Ч.Р.Д. на Айричка, да е жива и здрава и да й купите хубав подарък!
Браво бе Гале, аз освен шал, нищо не мога да изплета. Дано не ми се наложи за сватосването на Бъди ab_041.gif . Шоколад, благородно ти завиждам, а Арчи милия не знам какво мисли ab_041.gif .
Абе много са хубави всичките ни пинчовци, а Тайричка е gd_044.gif !

Лютова и аз така. Какво става тези дни, нямам 5 мин. свободни wacko.gif .

Поздрави на всички от нас с Бъди и целувки на пинчовците!
User's Signature

Качена снимка

#8680 Потребителят е офлайн   suzana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 17 September 2009 - 05:40 PM

Здравейте и от нас,отдавна не сме писали но редовно ви четем smile.gif
Ч.Р.Д на Айричка желаем живот,здраве и дълголетие
Искам да запитам какво мислите за кастрацията,знам че има тема обаче колкото по-вече четох толкова по-вече се обърках

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 432
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни