Много хубави кучовци...облечени,съблечени всякак са ни най-хубавите
silvatixo,почвам да ти оговарям на въпросите ....ето при нас как стоят нещата:
-копаенето е напълно нормално и моя копае вкъщи където свари,имам една саксия от онези големите правоъгълните и бях му засяла котешка трева да си гризка или търкаля,че много обича магарето...но един ден намерих всичката пръс и трева навсякъде по терасата ама не и в саксията

,а хапането продължава и след като си смени зъбите,поне при нас е така-със зъби,без зъби,с два чифта зъби все хапе бяса му с бяс!!А за клецането и то е нормално,тя породата им такава-сексманиаци все се чудят къде да се нахендрят...
Благодаря много за отговорите на chocolate80,надявах се поне да не хапе диването като си смени зъбите,но явно ще трябва да свикна с това.
Вие лаете ли защото при нас е страшно,ако някой се качва в коридора по стълбите от един етаж на долу го усеща и лай и чудо,а деца като играят и викат навън лаем по терасата няма спиране ,незнам до кога ще ни изтраят комшиите и не като му кажеш на диването пак лае,ако има лек за това ще съм благодарна да го споделите.
Вие като пишкате миете ли си лапите защото все с някоя от тях кучето стъпва в локвата и после не ми се иска с тия напишкани лапи да спи при мен,
аз го правя след всяко пишкане но се чудя да ли не е вредно за кучето и може само вечер преди лягане да ги мием.
Това е от нас за сега ,много целувки на всички послушни и не чак толкова пинчовци от Арчи.