Мини Пинчер
Публикувано: 17 September 2009 - 08:10 PM
Гале наистина го сменихме просто имах много работа и нямах време да ходя чак до центъра при нашия лекар .Повече няма да стъпна при тая докторка чак тази вечер с триста зора си хапна малко консерва иначе гранулите така и стоят от три дни .
Публикувано: 17 September 2009 - 08:27 PM

Ами аз смених работата, и сега нямам Никакво свободно време

Публикувано: 17 September 2009 - 09:54 PM

Ами аз смених работата, и сега нямам Никакво свободно време

А-ха, ами стрес си е. Успех, късмет, бързо да свикнеш

Публикувано: 18 September 2009 - 09:16 AM

Дрешката на Арчи е 6-И аз се опитвам да плета една дрешка на Цецка-дано да се получи-А ето и малко снимки от нас
Прикачени снимки
Публикувано: 18 September 2009 - 10:13 AM

Дрешката на Арчи е 6-И аз се опитвам да плета една дрешка на Цецка-дано да се получи-А ето и малко снимки от нас
Цецка има много красива окраска около очите, голяма кипра е. А Айричка каква е сладурана.............
Благодаря Гале, хубав ден на всички и от нас!
Публикувано: 18 September 2009 - 10:52 AM
Публикувано: 18 September 2009 - 02:22 PM
Zdraveite vsichki koito obichate i gledate tezi malki sashtestva.Ot mnogo vreme cheta vashia forum i reshih da vi se predstavim i nie. Az imam dve prekrasni kuchenca ednoto e pekinez a drugoto e prikazno malko pinchi. Kato kazvam malko to naistina e takova na 2m.i polvina e a teji samo 420gr.Mnogo e sladka i se kazva Skazka(Prikazka).
Vsichki kuchenca sa prekrasni sas ili bez dreshki,a po vaprosa za drehite vzeh da se zamisliam dali da ne pusna i az razni dreshki i vie da si izbirate a az da vi gi shia za mnogo po malko ot tezi ceni koito vijdam . Az imam shivashki ceh taka che niama da e nikakav problem za men. Skazka e oblechena s moe proizvodstvo,ste vi pusna niakolko neini snimki sled den dva .
Spokoini pochivni dni i veseli momenti s vashite liubimci.
Мод: Моля, пишете на кирилица!
Публикувано: 18 September 2009 - 02:29 PM

chocolate80 те мойте двете принцеси са почти винаги гушнати в мене-едната като дойде и веднага другата и тя да не остане по назад

А за кастрирането-аз първо бях навита ама после май много напълняват животинките и за това за сега съм се отказала-А и Цеца още не се е разгонила все още и искам да я видя дали ще цапа много-но като сме си я взели жена ще си я гледаме такава

diva-d4 давай снимките

Публикувано: 18 September 2009 - 02:38 PM

Публикувано: 18 September 2009 - 02:38 PM

Като на Тайричка на Чери ли? Много е хубава!
Момичета, току-що получих от Шоколад пуловерчето, което беше малко на Арчи

Публикувано: 18 September 2009 - 02:44 PM

А сега пращам малко снимки да видите как ни минават разходките в игри и запознанства. Малко са размазани, ама не стоят мирно хайванчетата. Вече познава повечето кучета в "кучешката градинка". Под големите (ротвайлери, немски овчарки) ляга по гръб и се подмазва, а с малките си играе.
Сузана, кученцата много са пораснали и са много сладки!
Публикувано: 18 September 2009 - 03:37 PM

И ние имахме едно приятелче дакелче(много ги харесвам),но тез нещастници го махнали,че много пишкало и акало в тях....а никой не си е направил труда да го научи...то детенцето искало и те му взели и т.н....така ме доядя като ми каза,а такова сладурче беше....
Публикувано: 18 September 2009 - 03:51 PM

И ние имахме едно приятелче дакелче(много ги харесвам),но тез нещастници го махнали,че много пишкало и акало в тях....а никой не си е направил труда да го научи...то детенцето искало и те му взели и т.н....така ме доядя като ми каза,а такова сладурче беше....
Изхвърлили ли са го?
Публикувано: 18 September 2009 - 06:32 PM
Лютова да знаеш, че много ми липсвате с Габка. Ако почиваш тези дни наваксай и пиши как си.
Чета Ви аз редовно ама найстина имам много работа и нямам време да пиша. През почивните дни ще се хвана да наснимам Габката и ще пратя малко нови снимки.
А тя Габката май ще спи зимен сън

Прави една бърза проверка и пак си ляга.
А якенца и ние имаме. Ще направим едно дефиле.

А това за подфорума,...няма смисъл. Повярвай ми знам защо го казвам.