Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8721 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 September 2009 - 02:10 PM

Сузанка много са пораснали бебоците много са сладки .Да ги намачкаш и нацелуваш дребосъците .
Бъдко е много хубав с новата дрешка тъкмо му е по мярка .Блазе ви че имате с кого да си играете а Сарка си няма приятелчета и като види куче и започва да лае и да му се дзвери .
Литова Габката не е сама да знаеш и Сарка е като нея сутрин ставам оправям спалнята а тя се прехвърля на дивана ама така ядосано ме гледа че и развалям спокойствието като я завия и не мърда до обяд даже и не пишка .
Ама те всички са големи клюкари сигурно нищо не изтърват кой минава къде отива .
Да ви кажа нашата Сарка от вчера стана кака на един сладур майката е пекинез а таткото е неизвестен .Моята майка ходила при сестра ми и срещнала една комшийка а тя носила бебче на около 45 дена на друга да му намирала стопани и майка като и домиляло и го взела снощи ме пита какво да го прави как да го храни .Много ми е интересно нашата Сарка какво ще прави като го види .
Целувки на всички сладки бонбончета .

#8722 Потребителят е офлайн   k_r_i_s_i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 September 2009 - 06:29 PM

Добър ден на всички стопани :) Аз и моят приятел мислим да си вземем пинчер,но сме студенти и искаме да попитаме дали може то да остава само,за колко време и дали е ревниво?Моля отговорете :-) Благодарим ви :) :)

#8723 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 September 2009 - 06:40 PM

Цитат(k_r_i_s_i @ Sep 21 2009, 07:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Добър ден на всички стопани :) Аз и моят приятел мислим да си вземем пинчер,но сме студенти и искаме да попитаме дали може то да остава само,за колко време и дали е ревниво?Моля отговорете :-) Благодарим ви :) :)

Здравейте! Ние като взехме Бъди си взех отпуск, но предполагам, че щом хората ходят на работа в рамките на един работен ден може да стои само. Иначе го бях оставила сам за 3 дни, но трябва някой да му обръща внимание и определено страдат. За ревността не разбрах кого да ревнува, Вас от приятеля ли Ви? Не, все пак ще живее с двамата, въпреки че се привързват към един от членовете на семейството. Не заемат място и ядат много малко, но искат грижи и внимание. Трябва ясно да си дадете сметка може ли да се грижите за куче, включително да се лишавате от това, което Ви се иска заради него. Ако отговорът е да, пинчерът ще Ви бъде чудесен другар и ще Ви върне всичко, което правите за него многократно.
User's Signature

Качена снимка

#8724 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 September 2009 - 06:48 PM

Момичета, тези дни взех да чета темата оттам, докъдето бях стигнала и трябва да ви кажа, че е много образователна, а отделно по-интересна от сериал. Гале 69, знаеш ли какво е станало с Катрина и Чоко_Ан? Чафи я виждам отвреме-навреме.
Браво за ентусиазма Ви!
Клюкарите са страшни ab_041.gif ! Бъдко и той иска да гледа, ама не може да се докопа горкия.
А сега малко снимки от днешната разходка. Имаше всякакви пинчероподобни и си спретнаха луд купон.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8725 Потребителят е офлайн   k_r_i_s_i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 September 2009 - 06:54 PM

благодарим много за информацията. помогнахте ни донякаде с решението ни. :)) а трудно ли е обучаването му да се изхожда навън?

#8726 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 September 2009 - 07:03 PM

Цитат(k_r_i_s_i @ Sep 21 2009, 07:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
благодарим много за информацията. помогнахте ни донякаде с решението ни. :)) а трудно ли е обучаването му да се изхожда навън?

ab_041.gif , ами ние не сме пример за това. Бъди ходи и навън и вкъщи, но се чисти лесно в началото понеже са много малки, а сега почти винаги ходи в банята на пелена. Лесно се приучават в банята, ако положите малко усилия. Ако имате време прочетете темата "Хигиенни навици" и се поровете из сайта.

User's Signature

Качена снимка

#8727 Потребителят е офлайн   k_r_i_s_i Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 September 2009 - 07:12 PM

благодаря ви много :))))

#8728 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 September 2009 - 07:24 PM

Бъдии, завиждам ти..толкова пинчовци на едно място ab_041.gif , сигурно е било доста интересно.
User's Signature

Качена снимка

#8729 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 22 September 2009 - 09:17 AM

Ма тоз Бъдко бе,ма какво ми е сладко фъстъче....ама и той барабар Петко с мъжете,така така да свиква с кученцата...Моя пръдльо и той така все им се изправя (като на последната снимка) и като почне да се кокошине и гледа от "високо",все едно ги е настъпал ab_041.gif въшката му с въшка...

k_r_i_s_i,на каквото и кученце да се спрете в началото не трябва да го оставяте само все пак то си е бебенце още,ако искате бързо да се научи на хигиенни навици поне в началото трябва много зорко да го следите,айде то за пиша е почти невъзможно,че както си върви спира и айдеее ама поне за акането ще го следиш,винаги си личи когато ще ходи.Мисля че сте закъснели с взимането му...трябвало е в началото на лятото,че докато не сте на училище да го гледате,хем и за тези месеци щеше да се научи,малко щеше да отхвръкне и да свикне да стои само.Ако можете да изчакате толкова,моя съвет е да отложите с няколко месеца-и за вас и за кученцето ще е по-добре,но в крайна сметка вие си решавате...

Олее чакайте да ви кажа за вчера-ако ме гледаше някой отстрани щеше да си помисли че съм пълна откачалка...направо щяха да ме освидетелстват.....не знам дали някой е влизал в темата IN MEMORIAM...е аз влязах-такъв рев ревах-чета и рева,не можех да се спра...ако не сте влизали,не го правете,че много е тъжно и вие няма да можете да остискате...
Айде да развдря с малко снимки....

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8730 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2009 - 11:25 AM

Ей Пинчерска среща....супер. Ама Бъди "голям" Мъж, брей как само се ежи ab_041.gif
Мале малеее chocolate ама много сте хубави. И вие си имате Пинчероподобно приятелче smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#8731 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2009 - 08:41 PM

Лютова, пиши как си на новата работа. И само нещо да не ти е наред, ще насъскаме кучетата ab_041.gif , а те нашите са много страшни.
Шоколад и Арчи - hb_027.gif , много сте хубави! А ти, Слънчице как избра да четеш такава тема в почивните дни? Трябва да съм в депресия, за да я почна.
User's Signature

Качена снимка

#8732 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 September 2009 - 09:52 PM

Цитат(Buddy28 @ Sep 22 2009, 09:41 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А ти, Слънчице как избра да четеш такава тема в почивните дни? Трябва да съм в депресия, за да я почна.

Почивни,почивни ама аз бях на работа eg_033.gif ...Не бях в депресия ама бях ги подкарала наред...
Ми хайде пишете де...пууу като забиете драките някъде,че хич не се сещате за тоз форум ea_103.gif ,айде кой където ходил да пуска снимки да гледаме...само тогава извиняваме отсъствия ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8733 Потребителят е офлайн   liqueur Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 September 2009 - 09:48 AM

chocolate80, имаш страхотен пинчер.
за първи път влизам във форума и като за начало искам да пусна снимка и на моето сладурче.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#8734 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2009 - 10:36 AM

liqueur добре дошли! Наистина е сладурче, ама пиши как се казва и колко е голямо.
Шоколад, след като споделих, че постъпката ти е безумна и аз отворих да видя какво пише там. И познай? Прочетох само началото и ревнах. Дойде и Веско, попита защо рева като идиот (е не ме попита точно така де) и се зачете и той. И тогава настана трагедията. До 1 часа е ревал, прегръщал Бъди и питал кой ще го чака на моста и разни такива работи. Та така де. Няма да чета вече такива неща.
User's Signature

Качена снимка

#8735 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2009 - 02:17 PM

А вижте кой спи по цял ден и как му отиват кльопнали уши sa_021.gif
И пак само аз си пиша dh_188.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8736 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2009 - 02:35 PM

Бъдинцеее ми нали те предупредих,че е много тъжно rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif
Извинявай,че не съм разбрала ама Веско кой е мъжа или сина???

liqueur,благодаря ти много ,Арчи освен че е страхотен е и такъв лигльо...ама аз го направих таквоз де,но и не съжалявам,а и след като четох за тоз мост под дъгата и всичко останало още повече го глезундря,хич не ми трябва войник в къщи...ама твоя и той е голям красавец,мамино малко бонбонче,на втората снимка как е излязал само...много ги харесвам с прибрани ушета,пиши повече за него и снимки пращай колкото си искаш-тук сме на принципа колкото повече,толкова по-добре md_064.gif

Ах тоз малък мързеливец Бъдко бе gb_023.gif gb_023.gif gb_023.gif ...Арчи като беше малък много му харесвах кльопналите уши,хич не исках да се изправят(тук някой може да ме помисли за луда,че като съм чела назад един от първите въпроси на почти всички е кога ще се изправят ушаците)...ама те взеха че щръкнаха,е...пак съм луда по него
User's Signature

Качена снимка

#8737 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 23 September 2009 - 02:36 PM

Можете ли да ми кажете кое е тъжно искам да ви кажа,моля zz_219.gif
User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#8738 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2009 - 02:42 PM

Цитат(chocolate80 @ Sep 23 2009, 03:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Бъдинцеее ми нали те предупредих,че е много тъжно rf_011.gif rf_011.gif rf_011.gif
Извинявай,че не съм разбрала ама Веско кой е мъжа или сина???

Единадесетгодишният ми син. Между другото, най-тъжно е началото.

User's Signature

Качена снимка

#8739 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2009 - 02:44 PM

Цитат(Julieta_Romeo @ Sep 23 2009, 03:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Можете ли да ми кажете кое е тъжно искам да ви кажа,моля zz_219.gif

Има една тема, където хората споменават домашните си любимци, които са починали. И ние понеже сме ревли и лигли си поплакахме, ама за кратко де.

User's Signature

Качена снимка

#8740 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 September 2009 - 03:09 PM

Добър ден на всички ..........особено на сладките мъничета! wub.gif wub.gif
liqueur много сладко мъниче си имаш Пиши повече какво е ?Момиченце или момченце? Да ти е живо и здраво и да те радва дълги години!
Шоколадче, пък ти недей да скромничиш ,ама много сте сладки с Арчи и двамката.
И дългокракия Бъдко и той и всички са много сладки крехки същества няма да изброявам,че да не изтърва някое сладурче много цунки от нас със Сиската wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
И ние ще покажем снимки ,но предполагам утре защото имам техн. проблем. Лек ден
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 439
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема