Мини Пинчер
Публикувано: 21 September 2009 - 02:10 PM
Бъдко е много хубав с новата дрешка тъкмо му е по мярка .Блазе ви че имате с кого да си играете а Сарка си няма приятелчета и като види куче и започва да лае и да му се дзвери .
Литова Габката не е сама да знаеш и Сарка е като нея сутрин ставам оправям спалнята а тя се прехвърля на дивана ама така ядосано ме гледа че и развалям спокойствието като я завия и не мърда до обяд даже и не пишка .
Ама те всички са големи клюкари сигурно нищо не изтърват кой минава къде отива .
Да ви кажа нашата Сарка от вчера стана кака на един сладур майката е пекинез а таткото е неизвестен .Моята майка ходила при сестра ми и срещнала една комшийка а тя носила бебче на около 45 дена на друга да му намирала стопани и майка като и домиляло и го взела снощи ме пита какво да го прави как да го храни .Много ми е интересно нашата Сарка какво ще прави като го види .
Целувки на всички сладки бонбончета .
Публикувано: 21 September 2009 - 06:40 PM
Здравейте! Ние като взехме Бъди си взех отпуск, но предполагам, че щом хората ходят на работа в рамките на един работен ден може да стои само. Иначе го бях оставила сам за 3 дни, но трябва някой да му обръща внимание и определено страдат. За ревността не разбрах кого да ревнува, Вас от приятеля ли Ви? Не, все пак ще живее с двамата, въпреки че се привързват към един от членовете на семейството. Не заемат място и ядат много малко, но искат грижи и внимание. Трябва ясно да си дадете сметка може ли да се грижите за куче, включително да се лишавате от това, което Ви се иска заради него. Ако отговорът е да, пинчерът ще Ви бъде чудесен другар и ще Ви върне всичко, което правите за него многократно.
Публикувано: 21 September 2009 - 06:48 PM
Браво за ентусиазма Ви!
Клюкарите са страшни

А сега малко снимки от днешната разходка. Имаше всякакви пинчероподобни и си спретнаха луд купон.
Публикувано: 21 September 2009 - 07:03 PM

Публикувано: 22 September 2009 - 09:17 AM

k_r_i_s_i,на каквото и кученце да се спрете в началото не трябва да го оставяте само все пак то си е бебенце още,ако искате бързо да се научи на хигиенни навици поне в началото трябва много зорко да го следите,айде то за пиша е почти невъзможно,че както си върви спира и айдеее ама поне за акането ще го следиш,винаги си личи когато ще ходи.Мисля че сте закъснели с взимането му...трябвало е в началото на лятото,че докато не сте на училище да го гледате,хем и за тези месеци щеше да се научи,малко щеше да отхвръкне и да свикне да стои само.Ако можете да изчакате толкова,моя съвет е да отложите с няколко месеца-и за вас и за кученцето ще е по-добре,но в крайна сметка вие си решавате...
Олее чакайте да ви кажа за вчера-ако ме гледаше някой отстрани щеше да си помисли че съм пълна откачалка...направо щяха да ме освидетелстват.....не знам дали някой е влизал в темата IN MEMORIAM...е аз влязах-такъв рев ревах-чета и рева,не можех да се спра...ако не сте влизали,не го правете,че много е тъжно и вие няма да можете да остискате...
Айде да развдря с малко снимки....
Публикувано: 22 September 2009 - 08:41 PM

Шоколад и Арчи -

Публикувано: 22 September 2009 - 09:52 PM
Почивни,почивни ама аз бях на работа

Ми хайде пишете де...пууу като забиете драките някъде,че хич не се сещате за тоз форум

Публикувано: 23 September 2009 - 10:36 AM
Шоколад, след като споделих, че постъпката ти е безумна и аз отворих да видя какво пише там. И познай? Прочетох само началото и ревнах. Дойде и Веско, попита защо рева като идиот (е не ме попита точно така де) и се зачете и той. И тогава настана трагедията. До 1 часа е ревал, прегръщал Бъди и питал кой ще го чака на моста и разни такива работи. Та така де. Няма да чета вече такива неща.
Публикувано: 23 September 2009 - 02:35 PM

Извинявай,че не съм разбрала ама Веско кой е мъжа или сина???
liqueur,благодаря ти много ,Арчи освен че е страхотен е и такъв лигльо...ама аз го направих таквоз де,но и не съжалявам,а и след като четох за тоз мост под дъгата и всичко останало още повече го глезундря,хич не ми трябва войник в къщи...ама твоя и той е голям красавец,мамино малко бонбонче,на втората снимка как е излязал само...много ги харесвам с прибрани ушета,пиши повече за него и снимки пращай колкото си искаш-тук сме на принципа колкото повече,толкова по-добре

Ах тоз малък мързеливец Бъдко бе

Публикувано: 23 September 2009 - 02:36 PM

Публикувано: 23 September 2009 - 02:42 PM

Извинявай,че не съм разбрала ама Веско кой е мъжа или сина???
Единадесетгодишният ми син. Между другото, най-тъжно е началото.
Публикувано: 23 September 2009 - 02:44 PM

Има една тема, където хората споменават домашните си любимци, които са починали. И ние понеже сме ревли и лигли си поплакахме, ама за кратко де.
Публикувано: 23 September 2009 - 03:09 PM

liqueur много сладко мъниче си имаш Пиши повече какво е ?Момиченце или момченце? Да ти е живо и здраво и да те радва дълги години!
Шоколадче, пък ти недей да скромничиш ,ама много сте сладки с Арчи и двамката.
И дългокракия Бъдко и той и всички са много сладки крехки същества няма да изброявам,че да не изтърва някое сладурче много цунки от нас със Сиската

И ние ще покажем снимки ,но предполагам утре защото имам техн. проблем. Лек ден