Мини Пинчер
Публикувано: 24 September 2009 - 09:17 AM
Публикувано: 24 September 2009 - 09:49 AM
Ами да ти кажа и аз така бях чела даже се напъвах тука на един където все се заяждаше с нас(добре че вече си седи при чихитата и не ни къса нервите) ама после влизах и в темата на ветовете и там пишеше,че това било някакви митове и легенди...и някои даже защитаваха тезата че след като родило и почвали да се появяват повечето проблеми....ама какво да ти кажа,както си решите ако искаш влез и там да четеш....то да се чуди човек на кой да вярва...ветове ветове ама няколко различни мнения и ние вече се объркваме нацяло-кой крив,кой прав....Ако си твърдо решил да ставаш "баба" ще стискаме палци да намериш подходящ мъжкар,всичко да мине по мед и масло и после със снимки на малки мишчици да ни радваш

Публикувано: 24 September 2009 - 09:58 AM

Публикувано: 24 September 2009 - 11:02 AM
На първата снимка сме за гъби , после вървим двете със Сиси като кудуци след мъжа ми ......уж на лов за хвъркато де.......ама немааааааааа нищо. Накрая се върнахме уморени и болни.
Публикувано: 24 September 2009 - 11:31 AM

А на Бъди .............му завижда кака Сиси. Тя горката няма приятелчета .........има само една 12годишна пинчерка ,но тя почти не излиза на вън. Другите кучета са все големи и тя не ги харесва. В замяна на това нашата съседка отглежда котета и имаме поне 15-20 от 3 -4 котила и все пред нашия вход са и да не обписвам какво става когато ние излезнем и Сиса се чуди какъв е тоя панаир пред блока.
Чакам да се срещнем с Рамка или Ламаринка ,но те се

Публикувано: 24 September 2009 - 01:27 PM

Публикувано: 24 September 2009 - 01:33 PM

Публикувано: 24 September 2009 - 01:39 PM
Ама тази първата снимка на Сузи не е ли бебешка? Ако не е, за първи път виждам такова кученце. Ако е под 1.5 кг е опасно да се запложда доколкото четох. Трябва да си питате лекаря.
Публикувано: 24 September 2009 - 01:56 PM

Ани, вчера пак е повръщала и ако днес се повтори .......довечера ще я водя на чичо доктор.мислех си че е или от пържолите или е изтинала уж беше с дрешка, но вятъра бръснеше в гората няма завет! Много ме е яд! И за капак я изкъпах като се върнахме и сега не знам точно какво е станало..........но аз съм виновна каквото и да е то.
А да те опонирам веднага.......аз само една дрешка съм купила на Сиси. Нали съм кандидат баба и плета От стари прежди каквото е останало през годините......... Дори днес писах на Шоколадчето ,че искам като дъждобрана на Бъди да купя на мойта малка кукла.
Публикувано: 24 September 2009 - 02:11 PM
Абе видях аз, че са плетени и са страшно хубави. Има вкус майката на Сиси.
Аз бях сложила адрес на сайт, където имаше като на Бъди якето. То не е дъждобран, ами си е направо зимна дрешка. Шушлек вътре с вата. Ако му слагам пуловер и отгоре яке не би трябвало да му е студено. Имаше и като якето на Тайра на Чери.
Публикувано: 24 September 2009 - 03:46 PM

Публикувано: 25 September 2009 - 07:44 AM
Като ми каза доктора ,че трябва да има тази ваксина ,,,,,,,,,,,така се препотих вир вода станах защото в Девин бяхме почти в гората и идваха две лисици и нашата маймунка си играеше с тях. Имало е реална опасност да се разболее ,ако те са болни.
За повръщането ми каза ,че не е трябвало да давам кокали и то свински. Има опасност да получи перфорация на червата и последствие пертонит. Още повече се препотих ,защото аз съм си виновна за това ми деяние. Повече никакви кокалчета...........заричам се.
Желая Ви прекрасен ден!!!И само положителни емоции с Вашите любимци!!!
Прикачени снимки
Публикувано: 25 September 2009 - 01:53 PM

Искам я у нас

didu абе вие не растете ли ??? Мъник

Габи, като кака наистина ще е щастлива, но нашата е толкова дръпната и страхлива,че ме е яд като иска да си играе с някое кученце ,а се страхува
Публикувано: 25 September 2009 - 02:23 PM
Бъдко и той повръща от сутринта

Публикувано: 25 September 2009 - 02:27 PM

Много е джиджана Айричка

Публикувано: 25 September 2009 - 02:30 PM

Искам я у нас

didu абе вие не растете ли ??? Мъник
Лютова, това не е за теб, не чети!
Габче, моля те, след като майка ти е заета пиши ни поне ти и пращай снимки