Ма тоз Бъдко бе,ма какво ми е сладко фъстъче....ама и той барабар Петко с мъжете,така така да свиква с кученцата...Моя пръдльо и той така все им се изправя (като на последната снимка) и като почне да се кокошине и гледа от "високо",все едно ги е настъпал

въшката му с въшка...
k_r_i_s_i,на каквото и кученце да се спрете в началото не трябва да го оставяте само все пак то си е бебенце още,ако искате бързо да се научи на хигиенни навици поне в началото трябва много зорко да го следите,айде то за пиша е почти невъзможно,че както си върви спира и айдеее ама поне за акането ще го следиш,винаги си личи когато ще ходи.Мисля че сте закъснели с взимането му...трябвало е в началото на лятото,че докато не сте на училище да го гледате,хем и за тези месеци щеше да се научи,малко щеше да отхвръкне и да свикне да стои само.Ако можете да изчакате толкова,моя съвет е да отложите с няколко месеца-и за вас и за кученцето ще е по-добре,но в крайна сметка вие си решавате...
Олее чакайте да ви кажа за вчера-ако ме гледаше някой отстрани щеше да си помисли че съм пълна откачалка...направо щяха да ме освидетелстват.....не знам дали някой е влизал в темата IN MEMORIAM...е аз влязах-такъв рев ревах-чета и рева,не можех да се спра...ако не сте влизали,не го правете,че много е тъжно и вие няма да можете да остискате...
Айде да развдря с малко снимки....