Скипи,аз постоянно ги гледам тез дрешки в нета ама не смея да поръчвам вече нищо,че нашите обувки са от нета,уж най-малкия номер и пак са му големи...така,че вече само с пробване.Иначе има няколко сайта които са много готини ама да не кажат че правя реклама пиши на търсачката мода за кучета или дрехи за кучета и те ще ти излязат...
silvatixo,аз на моя му давам само определени кокълчета,напр. от агнешки ребърца ама само до където са мекички(когато ядем де,не че му купувам специално на него),но редовно му давам хрущялчета от пилешките бутчета които му варя,и въобще всички хрущяли които видя отиват в неговата купа и съответно той веднага ги изважда и ги яде извън купата,че и на дивана иска да се качва с тях и аз направо

ама това е една друга тема..Но в общи линии се въздържам от кокалите,че никога няма да си простя ако му стане нещо заради един пиклив кокъл..
Ани,да не си намерила и "кучешкия" д-р Дюкан???С таз диета с месо и кокали май натам отиват работите

това е шегичка,да не вземеш да се засегнеш нещо
tutune,добре дошла в нашето голямо семейство,малкия мушмурок е чудесен и какъв цвят е барнал само...а майка му като я гледах в албумчето ви направо все едно е бяла,толкова е светла...бели,черни,шарени...каквито и да са ни мъниците са най-хубавките,в това спор няма...а това за разбъбрянето,няма какво да се извиняваш,лично аз като видя по-дълъг пост и много се кефя,може би защото и аз като почна да точа локуми....