Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#8861 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 September 2009 - 01:20 PM

Добре дошли на tutune и малкия бебок Майки! tutune разгледах Ви албумчето страхотно бебе wub.gif Майки особено на 12,20, и37 снимки е много wub.gif сладък. Абе всички снимки са хубави.Че и Сиси е като Вас майка пин. и баща чихуа и тежи 1600-1700 и е на 5 месеца Изобщо не ми пука какви са родителите ,,,много си я обичкаме такава каквато е wub.gif Да Ви е жив и здрав и много послушен.
За това,че не иска да пишка и ачка на вън не се притеснявайте ,ми той е още бебе. Постепенно ще свикне.

нашата кака Сиси бързо се научи на терасата на пелинка и после на вън , но в последно време не знам какво и става почна да прави белички и ака и пишка на килима и на др. места и много се притеснявам.
Много целувки от нас !
User's Signature

Качена снимка

#8862 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 02:55 PM

Galka43 благодаря ,Нашия Майк си свикна в банята да ходи,И има огромен апетит,Не знам още колко ще расте но да е жив и здрав хубав ни е ,А колкото до дрехите не съм наясно още но ми дадоха един сайт за кучешки дрехи една жена ги плете, Ние със съпруга ми още се чудим кога да купуваме дали ще расте малкия още или не но като застудее ще купим,http://ka-ra.hit.bg/
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#8863 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 30 September 2009 - 03:09 PM

Скипи,аз постоянно ги гледам тез дрешки в нета ама не смея да поръчвам вече нищо,че нашите обувки са от нета,уж най-малкия номер и пак са му големи...така,че вече само с пробване.Иначе има няколко сайта които са много готини ама да не кажат че правя реклама пиши на търсачката мода за кучета или дрехи за кучета и те ще ти излязат...
silvatixo,аз на моя му давам само определени кокълчета,напр. от агнешки ребърца ама само до където са мекички(когато ядем де,не че му купувам специално на него),но редовно му давам хрущялчета от пилешките бутчета които му варя,и въобще всички хрущяли които видя отиват в неговата купа и съответно той веднага ги изважда и ги яде извън купата,че и на дивана иска да се качва с тях и аз направо eg_033.gif ама това е една друга тема..Но в общи линии се въздържам от кокалите,че никога няма да си простя ако му стане нещо заради един пиклив кокъл..
Ани,да не си намерила и "кучешкия" д-р Дюкан???С таз диета с месо и кокали май натам отиват работите ab_041.gif това е шегичка,да не вземеш да се засегнеш нещо
tutune,добре дошла в нашето голямо семейство,малкия мушмурок е чудесен и какъв цвят е барнал само...а майка му като я гледах в албумчето ви направо все едно е бяла,толкова е светла...бели,черни,шарени...каквито и да са ни мъниците са най-хубавките,в това спор няма...а това за разбъбрянето,няма какво да се извиняваш,лично аз като видя по-дълъг пост и много се кефя,може би защото и аз като почна да точа локуми....
User's Signature

Качена снимка

#8864 Потребителят е офлайн   Galka43 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 03:11 PM

Аз сутрин винаги я извеждам облечена защото доста рано излиза да пишка Днес например в 6,30 а при нас такъв вятър духа............че аз треперя дори. И аз съм задавала този въпрос .......до кога ще расте. По мои наблюдения все различно. Краката и се удължиха ,после малко напълня, после спря да пълне ,а започна да се издължава. Абе до годинката ще се расте по малко сигурно.
Да този сайт го знам много красиви неща има ,но аз и плета на Сиската.
User's Signature

Качена снимка

#8865 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 03:39 PM

ПОМОЩ ! Мишел с гъбички!!! ud_009.gif
Хора отчаяна съм,от няколко дни се появиха някакви изсъхнали образувания по муцунката,главата и до крачето й.
Днес отидохме на лекар и се разбра че са гъби,доктора премахна изсахналата кожа и отдолу се появиха рани.Втрещена съм,преписаха и разни мазила,дано подействат,но съм много уплащена защото тя беше постоянно в ръцете ни и вечер спи в леглото ни (без да я усетим че се качва хиенката :) )
но д-ра ми каза че и по хора ходело..и незнам
сега Миша изглежда ужасно с тези рани и незнам по какъв начин да я изолирам за да не станат по-сложни нещата...
Някои минавал ли е през това?Моля за някакви съвети dh_188.gif dh_188.gif dh_188.gif dh_188.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8866 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 05:57 PM

chocolate80 Не си се объркала майката на нашия Майк е чисто бяла а бащата е кафяв,И четирите бебета бяха различни цветове,Ние си търсихме мъжко кученце а то беше само едно другите бяха женски,Моята дъщеря казва че вкъщи си имаме половин лабрадорче защото е същия цвят, re_037.gif
User's Signature

#8867 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 07:16 PM

Цитат(tutune @ Sep 30 2009, 05:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
chocolate80 Не си се объркала майката на нашия Майк е чисто бяла а бащата е кафяв,И четирите бебета бяха различни цветове,Ние си търсихме мъжко кученце а то беше само едно другите бяха женски,Моята дъщеря казва че вкъщи си имаме половин лабрадорче защото е същия цвят, re_037.gif

Добре Дошли и от нас с Доли ! Голям красавец е тоя Майк. wub.gif Приличат си с Доли ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
Днеска ходихме да се теглим eg_033.gif Качили сме 100 гр за 10 дена eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

Ето я и най-малката клюкарка от всички ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8868 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 07:32 PM

Мимееее, това Мара клюкарката ли е? ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

User's Signature

Качена снимка

#8869 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 07:35 PM

Цитат(Skipper @ Sep 30 2009, 07:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мимееее, това Мара клюкарката ли е? ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

ab_041.gif ab_041.gif Да,голяма клюкарка е. ab_041.gif Иска да знае и да види всичко ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8870 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 07:39 PM

Цитат(tutune @ Sep 30 2009, 01:10 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Благодаря ви,Това сладурче се казва Майкъл викаме му Майк,Имам дъщеря на 10г, и син на 6г,Които го обожават,Синът ми му раздава една мечешка радост та всеки ден е с нова драскотина,Като цяло вземахме си кученцето на 45 дена бебе ,Не е чист пинчер но за нас няма значение,Майката е пинчер а бащата чихуа,Беше 600гр, като го вземахме а сега е 2 кг,Бихме третата ваксина и ходим по разходки но е толкова страхлив милия че само скимти катери ми се по краката да го вземам не иска да си прави тоалета навън,Като се върнем от разходка и не може да свари да влезе в банята да пиша,Май много се разбъбрих моля да ме извините,Чао засега,

Привет на Майкъл,да ви е жив и здрав и много да ви радва,голям сладур е ,на колко месеца е че тежи 2 кг,
защото ние сме на 3 и 20 дни и още нямаме 2кг. И ние в началото не искахме да ходим на разходка и се влачихме
и това е защото бяхме с нагръдник но това беше в началото,сега тичаме по поляните и лаем де що видим осебенно
децата,така че ще свикнете.
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#8871 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 07:42 PM

Доли е на 3 месеца и е 1,600 кг.
User's Signature

Качена снимка

#8872 Потребителят е офлайн   silvatixo Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 07:50 PM

Цитат(Mimet0 @ Sep 30 2009, 08:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

И ние на 3 месеца бяхме 1600и когато похапваме месце веднага ни проличава
но гледаме да сме повече на гранули,за да сме във форма,тях не ги ядем с
такъв апетит.
User's Signature

url=http://www.minidog.info]Качена снимка[/url]

#8873 Потребителят е офлайн   Mimet0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 September 2009 - 07:52 PM

Цитат(silvatixo @ Sep 30 2009, 07:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Mimet0 @ Sep 30 2009, 08:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

И ние на 3 месеца бяхме 1600и когато похапваме месце веднага ни проличава
но гледаме да сме повече на гранули,за да сме във форма,тях не ги ядем с
такъв апетит.

Ние също не искаме много гранули,но няма как ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#8874 Потребителят е офлайн   tutune Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 September 2009 - 07:54 PM

На 3 месеца и 10 дни е нашия лакомник,На първата му разходка го държеше за каишката синът ми и вървим по улицата и в един момент от една къща се чу един страхотен лай при което сънът ми се стресна ,забрави че държи каишка пусна я а пък нямам думи да опиша Майк какво изпита подскочи във въздуха и като си плю на петите та викане та бягане и реши да влезе през една гаражна врата в една къща /която беше близо/обаче не можа да се побере отдолу и само си представете бяга скимти и в един момент удар с главата и си седна на дупето ошашавен,Та тогава успях да го хвана /и след като от бягане се хлъзнах и изръсих на два пъти на земята,На дърти години умрях от срам ама,,,Доста се изплаших за главата му но му няма нищо слава богу,Оттогава ни е страх да го вадим без каишка, че като се стресне и хуква,Затова се надявам да свикне,Доктора ни каза че по добре да не го вадим докато не бием трите ваксини и сега навън се чувства като на друга планета,Аз пак много писах,Благодаря за милите думи на всички ви,Mimet0 наистина си приличат много с г-ца Доли,Особено по клюкарстването,
User's Signature

#8875 Потребителят е офлайн   PETIO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 09:22 AM

Здравейте на всички притежатели на минипини:)
Искам да попитам някой който отдавна има породата и е минал през доста неща!В момента моето бебе е на 3м.момиченце,от няколко дни наблюдавам нещо като лишейчета с много малки размери по тялото и кожата и сякаш се бели но само по окосмената част т.е. по корема няма.Скубе се,пада и косъма,това признак на смяна на бебешката покривка ли е или е за Вет?Моля за компетентност,притеснен съм.
User's Signature

Качена снимка

#8876 Потребителят е офлайн   liqueur Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 10:34 AM

така както го описваш според мен е по-добре да я заведеш на лекар. може да не е нищо особено, но за да си по-спокоен, я заведи. ние не сме имали подобен проблем. Сузи има пърхот малко, но за лишеи не може да става и дума.

#8877 Потребителят е офлайн   liqueur Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 10:46 AM

tutune, аз моята Сузи не я пускам без каишка, а вече е на 2 години. преди я пусках по малко, защото исках да си се разхожда свободна, но тя е много своенравна, не ме слуша много и веднъж изкочи на улицата. направо умрях от страх, започнах да я гоня, а тя като ме видя реши, че искам да си играем и още повече се затича. от тогава не я пускам без каишка изобщо. а все пак каишката и се разтяга 5 метра и мисля, че не й е толкова лошо, пък и аз съм по-спокойна така. не знам вашите кучета как са, но Сузи като цяло си е малко ненормална и подобно на останалите е много любопитна. тя изобщо не обича малки деца, като видим дете и започва да го лае. не знам как да я отуча от това. а децата никога не са я тормозили, просто не ги обича.

#8878 Потребителят е офлайн   diva-d4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 12:39 PM

Привет на всички фенове на тези малки сладки лигнета.Пиша специално на BONBONITA i PETIO защото и ние живеем в ада на гъбичките .Започна с малки лишеи и малки люспички които падаха и заедно с тях козинката ,понеже и тя е малка беше на два месеца си помислих че си сменя козинката но за три дни и стана рана на главата и я заведах на вета.Докторите взеха проба и се оказаха гъбички но за мое щастие някакви които са безвредни за хората и дори не са опасни за другото ни куче което е пекинез и можете да си представите как би изглеждало на места без козина.С две думи УЖАС!!!Вече стана един месец ходене по мъките ,всяка седмица оставам по едно протмоне пари и единственото което започна да се променя е че тези ранички изчезнаха вече ,остана без козина на главата и гърба но докторите ми казаха че с кожните проблеми е така:БАВНО И ТРУДНО! Остава ни да се мажем всеки ден с разни мазила и да чакаме да ни порасте пак козина естественно.
Сказка така се казва малката да ни е жива и здрава я върнаха докторите от онзи свят . Изкара седмиц на системи в болницата лекуваха я от начален стадии на паровероза беше на 40 дни тъкмо щяхме да я ваксинирваме с първа ваксина и тя се разболя, но слава богу всичко се размина ,оживя и сега кожния проблем е направо "песен"с това което преживяхме.Истината е че трябва много да го обичаш животинчето за да преживеете всички болести заедно , защото когато чуеш диагноза ГЪБИЧКИ и разбереш че трябва да минеш през вероятно заразяване и ти или някой от семейството първата ти мисел ако имаш деца е как да се отървеш буквално от проблема.Дано не сте от тези "стопани "и да продалжите да се грижите денонощно за маничето с любов.То няма вина че някои печалбарин го е продал с хиляди болести понеже развъдчиците си гледат интереса само докато се отарвът от тях до 40 дни а всичките бацили лъсват у вас .Но това е друга тема.Моята малка кукла дори и плешива е страшна сладорана тежи само 530гр.вече е на 3 месеца .Всички в клиниката много и се радват понеже е изключително дребен екземпляр,а за нас е направо бижу.
На всички пожелавам пълноцене ден и приятни моменти с вашите ЛИГНЕТА!

#8879 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 October 2009 - 01:59 PM

Tutune, добре дошли! Страхотно кученце е Майки! Да Ви е жив и здрав и да имате само радости с него! Пазете го, то и господ да ги пази, че са много малки.
Мимето, много си приличат Майки и Доли ab_041.gif . Да не сте роднини!
Шоколад, вярно е като диетата на Дюкан ab_041.gif .

Сега за Бонбонита и Петьо. Кученцето веднага на лекар. Много е важно не само да го погледнат, а и да изследват материал, за да го лекуват правилно. Ние не сме лекари! Нашето кученце също има гъбична инфекция в момента, миналата година имаше и морското ни свинче. В момента никой не е заразен, миналата година се заразих само аз. Зависи от имунната система (както и при животните), не е задължително да се разболеете, а ако се случи се оправя бързо. Място за паника няма. Бонбонита правилно се е ориентирала в темите във Ветиринарен кабинет. От там можете да получите допълнителна информация, но диагноза и лечение САМО ОТ ВАШИЯ ИЛИ ДРУГ ВЕТ. Те затова са учили, а вие просто се информирайте, че тука една съфорумка Лютова се беше напатила поради грешна диагноза. Ами това е, ние се лекуваме. Късмет и НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАЙТЕ!

User's Signature

Качена снимка

#8880 Потребителят е офлайн   Bonbonita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 October 2009 - 04:32 PM

Цитат(PETIO @ Oct 1 2009, 08:22 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте на всички притежатели на минипини:)
Искам да попитам някой който отдавна има породата и е минал през доста неща!В момента моето бебе е на 3м.момиченце,от няколко дни наблюдавам нещо като лишейчета с много малки размери по тялото и кожата и сякаш се бели но само по окосмената част т.е. по корема няма.Скубе се,пада и косъма,това признак на смяна на бебешката покривка ли е или е за Вет?Моля за компетентност,притеснен съм.

И ние по същия начин взехме да се лющим и като идахме на лекар,ветеринаря просто издърпа въпросната люспа и на главата и врата на Мишел се появиха дупки без козина ужасно е :(
Отивай бърже на лекар,защото да не стане в по-напреднал стадий.В случая вманиачаването ми по Мишел ми помогна защото реагирахме светкавично ,но този път имаше защо,хванахме нещата на време,но все пак е неприятно :(
User's Signature

Качена снимка

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 442
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема