и аз си мислех същото,но докторът каза,че след 1-та ваксина вече мога да я разхождам без проблем!

Здрвейте
silas_83 и бебе Моли и добре дошли,първо искам да ти кажа
моето мнение относно запитванията ти първото и най- важно нещо е да си смениш вета-не съм чувала и чела някъде,че вет дава такива съвети-това е недопустимо!!!Как може-той направо едва ли не си играе със живота и здравето на кучето ти,така неусетно за теб може да барне едни от най-страшните болести(в много от случаите с фатален край),че тези гъбички ще ти се сторят песен.Не казвам,че вета ти не става за нищо ама явно по-ще го бива при кравите и овцете,но не и за такива деликатни същества като нашите.... и относно яденето не пишеш,че си му давала варено пил.месо(без кожа)-дай му,също така и кашкавалче,обезсолено сиренце,варено яйчице,кисело млекце...за сега това стига + калций,но той вета ще ти е дал и обяснил как да го даваш...а за разходките си мисля че защото е още съвсем малка и я е страх,първо я извеждай на ръце за да свикне с околния свят и като се почувства по-сигурна тогава я пускай по малко,надявам се не си си мислела,че от първия път като и сложиш каишката и ще върви без проблеми.За мен също не е добре,че спи при вас и не го казвам заради гъбичките,а защото тя е още бебенце и като се събуди иска да пишка и ако не я усетиш...
Надявам се да не съм ти досадила с поста си,но го пиша с добри чувства не да те засегна по някакъв начин.
Ще се радваме ако пратиш снимчици на малката сладка мишчица
Здравей
chocolate80,благодаря за отговора!Относно пилешкото месо съм забравила дда спомена,че умира за него,както и за риба,но не мисля,че е хубаво да яде еднообразна храна...А за калция,никой нищо не ми е казал,нито че трябва да давам,нито пък как да го давам!!!

Онзи ден я извеждах и тя започна да гризе асфалта по улицата (незнам как не си строши зъбките),аз я гушнах,а един случаен минувач каза,че така си набавя калции,което ми се стори доста странно!!!Ще съм благодарна,ако споделиш как да го давам и от къде да го купя!Май нищо незнам за отглеждането на тази порода кучета,а си мислех,че я гледам като принцеса,така треперям над нея.Преди години имах боксерка,но с нея всичко беше така различно и много по-лесно.Бебе Моли сега заспа,но след като се събуди,ще направим една фотосесия и ще ги пратя!