Мини Пинчер
Публикувано: 08 October 2009 - 09:48 AM
Цитат(radison @ Oct 7 2009, 05:55 PM) <{POST_SNAPBACK}>
да попитам горе долу на колко месеца започват пинчерчетата на се научават да пишкат навън .аз имам едно момченце вече цял месец го уча но резултат няма
И ние имаме същият проблем,Като се приберем и сме в банята да пишаме,Кога ли ще се научи

Публикувано: 08 October 2009 - 02:03 PM
tutune-"Болна"тема,4,5м е периода но зависи и от Вас много
Имам приятел който до ден днешен кучето му си пикае и ака в тоалетната,независимо че го разхожда,така било свикнало и друг куриоз,в/у вестник научено и по време на разходка обикаля и го търси,понеже и ние сме научени в/у вестник и може да се получи същото но още ни е рано за разходките навън.

Публикувано: 08 October 2009 - 05:38 PM
Цитат(tutune @ Oct 8 2009, 09:48 AM) <{POST_SNAPBACK}>
да попитам горе долу на колко месеца започват пинчерчетата на се научават да пишкат навън .аз имам едно момченце вече цял месец го уча но резултат няма
И ние имаме същият проблем,Като се приберем и сме в банята да пишаме,Кога ли ще се научи
На мене ми отне около 3 седмици да науча Доли да ходи в банята
Публикувано: 08 October 2009 - 06:06 PM
Цитат(Bonbonita @ Oct 8 2009, 05:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ехо,всички от гр.Варна и около Варна :) Искате ли да си организираме сбирка на пинитата :)Хайде да направим някаква организация :) 

Много добра идея,браво,ами тъй като Ти предложи почвай да правиш списък на желаещите и определи място,нека да е някоя неделя че повече пинчовци да има:)

Публикувано: 09 October 2009 - 03:17 AM
Цитат(rezeda @ Oct 8 2009, 05:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Хей,като казахте сбирка...има ли тук някой от Пловдив?Когато Джуниър може да излиза ще се радвам да се срещнем с някое др пинчи

Има разбира се

Публикувано: 09 October 2009 - 09:37 AM
Бъди две седмици нищо не правеше навън като почнах да го извеждам, освен да се страхува, трепери и да се моли да го взема. Почнах да го водя на едно и също място и да стоя там по около 1,30 часа. И на третата седмица чак се изпишка, но още продължава и у нас и навън. Той е на 4 месеца и би трябвало на тази възраст да го извеждам 4 пъти, но аз го разхождам по два пъти и той не може да стиска толкова много. Отделно, че и вкъщи прави бели, но си купих един спрей, с който напръсках дивани и килими и имаше невероятен ефект. Сега ако не отиде до банята поне е на паркета

Публикувано: 09 October 2009 - 10:23 AM
Цитат(PETIO @ Oct 8 2009, 05:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Супер е поканата,неделя ли определяме т.е. 11.10.2009 аз казвам твърдо ДА,има ли други от ВАРНА тук бонбонита?Моля всички варненци се озовът на ПОКАНАТА!Очаква се купон за пиннчитата 

PETIO позволих си да поканя и други малки породи:)Братовчедите Йоркита примерно:)Че да станем по голяма сбирка хаха