Супер! Дано да се съберете и непременно пратете снимки, че да се порадваме и ние и да ви завиждаме благородно отдалеч!
Мини Пинчер
Публикувано: 09 October 2009 - 10:41 AM
Цитат(Bonbonita @ Oct 9 2009, 11:23 AM) <{POST_SNAPBACK}>
PETIO позволих си да поканя и други малки породи:)Братовчедите Йоркита примерно:)Че да станем по голяма сбирка хаха
Супер! Дано да се съберете и непременно пратете снимки, че да се порадваме и ние и да ви завиждаме благородно отдалеч!
Публикувано: 09 October 2009 - 04:41 PM
Публикувано: 09 October 2009 - 09:49 PM
Моля някой да ми обясни на лични как да кача повече от една снимка,и как се слага текста с името на кучето и на колко години е.Видях линка който сте пуснали но нещо не мога да се справя.Явно трябва някой да ми обясни по подробно.Ако някой има нерви за това ще съм му много благодарна.

Публикувано: 10 October 2009 - 08:03 AM
radison,някоя кукла май е останала без рокличка,но пък как ви отива самооо
,а на последната снимка някой си играе на криеница май...
Много хубави снимчици сте пуснали,големи са ви сладури кучовците...ей Варналии да правите много снимки днес и после да се отчетете,чухте ли....така ви завиждам(благородно естествено) днес ще ви се сбъдне мечтата на всеки пинчоман-много пинчета на едно място.Аз моя пръдльо днес ще го заведа на село(умира за там) да побесува на воля с другия малък бяс Бимбо (който прибрахме от улицата),голям купон пак ще има,снимки няма да пращам,защото просто не мога да ги фокусирам,като торпеда са,аз последния път едва успях клип да им направя,добре,че бяха вече уморени,представте си за какво става въпрос...ако някой знае как става номера да кача клип,да пише...ако не успея с днешен ще ви пратя предния,да видите какви са скици

Много хубави снимчици сте пуснали,големи са ви сладури кучовците...ей Варналии да правите много снимки днес и после да се отчетете,чухте ли....така ви завиждам(благородно естествено) днес ще ви се сбъдне мечтата на всеки пинчоман-много пинчета на едно място.Аз моя пръдльо днес ще го заведа на село(умира за там) да побесува на воля с другия малък бяс Бимбо (който прибрахме от улицата),голям купон пак ще има,снимки няма да пращам,защото просто не мога да ги фокусирам,като торпеда са,аз последния път едва успях клип да им направя,добре,че бяха вече уморени,представте си за какво става въпрос...ако някой знае как става номера да кача клип,да пише...ако не успея с днешен ще ви пратя предния,да видите какви са скици
Публикувано: 10 October 2009 - 09:57 AM
някои да ли знае името на спрея с които се праска и повече кучето не пищк а на това място
Публикувано: 10 October 2009 - 10:43 AM
Цитат(radison @ Oct 10 2009, 10:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
някои да ли знае името на спрея с които се праска и повече кучето не пищк а на това място
Спреят, който аз си купих е "Repellent Plus" на TRIXIE. Много съм доволна! Той почиства и отблъсква. Имаше много препарати, но при някои от тях животното изобщо не се доближава до мястото, а аз не исках такъв. Поне така ми обясняваха в магазина, не знам дали е вярно. Спреят е 500 мл. и струва около 24 лева, ама ги дадох, че Бъдко се беше научил да ака по дивана. Изчистих и напръсках дивана и килимите с него и оттогава не е правил бели на тези места. Ако решиш дано и на теб ти свърши работа.
Фотосесията е страхотна

Публикувано: 10 October 2009 - 10:55 AM
Цитат(barbaron4e @ Oct 9 2009, 10:49 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля някой да ми обясни на лични как да кача повече от една снимка,и как се слага текста с името на кучето и на колко години е.Видях линка който сте пуснали но нещо не мога да се справя.Явно трябва някой да ми обясни по подробно.Ако някой има нерви за това ще съм му много благодарна. 

Барбаронче, има два форума, от тези главните - "ЗА САЙТА" и "ПРОБЛЕМИ С ФОРУМА". Там много подробно е обяснено за снимки, линкове и разни такива. Аз няма да мога по-добре. Пробвай да се ориентираш оттам, а ако не стане ще мислим нещо

Публикувано: 10 October 2009 - 12:15 PM
Цитат(PETIO @ Oct 9 2009, 04:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
БОНБОНИТА-До кое коляно мислиш да каниш братовчедите
да не дойдат само 4-ти 5-ти братовчеди че са и много големи,иначе дано се организираме всички тук и станем повечко,снимки ще има за форума естествено 

Колкото повече - толкова повече :)Вземете фото да праим снимки,че аз може да го забравя :)
Цитат(Bubka_93 @ Oct 9 2009, 07:21 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Bonbonita и aз може дa дойдa
И моля те,покaни и някое померaнче,aко желaете,че ги обожaвaм 

Bubka_93 ,естествено че всяко мъниче е добре дошло,в интерес на истината нямам време да разпространявям утрешната среща из определените подфоруми,но когато можете го правете:)До момента не съществуват сбирки на малките породи,което е жалко