Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#9081 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 October 2009 - 05:01 PM

kukita- хубава задача сте си поставили за развъдника , но да сте чували че трябват ДОКУМЕНТИ за тая работа ? и нали си бяхте взели кученцето за домашен любимец пък веднага я заплодихте и се впуснахте да изкарвате пари от нея . ea_103.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#9082 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 06:52 PM

То тя ще си остане тук при нас, а идеята е такава, че много хора харесват тази порода , но много рятко може да се намери истински мини пинчер. Обикновено когато хората си купуват малко пинчерче те нямат 100% гаранция , че ще е мини, както стана с много мои познати. Та за това е като план, а я заплодихме защото ние винаги сме имали не по едно кученце в къщи и не се мисли, че тя се чувства зле с нас. Мислиш ли, че в онзи ад от който я измъкнахме щеше да е по добре.Здравето и беше толкова лошо, че неможеш си представи.Получава много любов и грижи при нас, обичам я коато собствено дете и едва ли някой би се грижил по добре от мен за нея.А това за разплождането е естествена нужда както при нас хората. Знаеш ли колко страдах когато разбрах, че другото ми куче няма да има бебета, а колко добра майка щеше да е. Тя отгледа едно кане корсо което в последствие подарихме на наши приятели понеже стана много голяма, а ние имаме малък хотел в който живеем и намаше как да я гледаме заради клиентите.

#9083 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 07:27 PM

Вчера седнах да пиша обяви за Лъки и стигнах до подвръждението, но се разревах и затворих прозореца. Въобще не знам как като дойде някой да го вземе, ще го дам. Може би ще накарам съквартирантите да го дадат, а аз ще се омета някъде.
User's Signature

Качена снимка

#9084 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 09:00 PM

Цитат(littlezorro @ Oct 12 2009, 08:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Вчера седнах да пиша обяви за Лъки и стигнах до подвръждението, но се разревах и затворих прозореца. Въобще не знам как като дойде някой да го вземе, ще го дам. Може би ще накарам съквартирантите да го дадат, а аз ще се омета някъде.

Знаеш ли, когато ние взехме САСИ собствениците и само се докопаха до парите и дим да ги няма.До сега веднъж не са звъннали да попитат как е, добре ли е, дори аз като се обадя да ги питам нещо е същата работа.Ей това най ме дразни. А ти си като мен, аз само дума да се отвори за даване на някое куче и такъв рев му удрям.Слава богу , че кане корсото което подарихме на нашите приятели го виждам всяка седмица.Когато я давахме ясно осъзнавах, че тук няма как да стане да я гледаме защото клиентите се плашат от нея и все пак една седмица не говорех на мъжа ми .

#9085 Потребителят е офлайн   PETIO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 09:04 PM

Цитат(Skipper @ Oct 12 2009, 05:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами тя срещата беше между Скипър и Петьо ab_041.gif Къде се покриха останалите (ако изобщо са дошли) така и не разбрах. Снимки нямам

Не ми се говори за срещата, понеже беше много зле орг
анизирана и не успяхме нищо да направим,като цяло много зле за хората от Варна които са регистрирани тук,нямат ли никакъв интерес към всичко което трябваше да се получи?Както и да е,срещата не беше задължителна!Дори и организаторката липсваше zc_105.gif
User's Signature

Качена снимка

#9086 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 09:29 PM

Цитат(PETIO @ Oct 12 2009, 10:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Skipper @ Oct 12 2009, 05:48 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ами тя срещата беше между Скипър и Петьо ab_041.gif Къде се покриха останалите (ако изобщо са дошли) така и не разбрах. Снимки нямам

Не ми се говори за срещата, понеже беше много зле орг
анизирана и не успяхме нищо да направим,като цяло много зле за хората от Варна които са регистрирани тук,нямат ли никакъв интерес към всичко което трябваше да се получи?Както и да е,срещата не беше задължителна!Дори и организаторката липсваше zc_105.gif

Често се случва така. Аз на колкото и срещи да съм ходила, ей така организирани за различни мероприятия все сме 2-ма макс 3-ма човека.
User's Signature

Качена снимка

#9087 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 October 2009 - 09:37 PM

Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако може да почака малко, да видим дали нашта кукла ще има бебета, но ако има само мъжките ще се продават. Ние сме решили да направим развъдник за истински мини пинчери тъй като много малко са наистина минитата. Ние сега като търсихме мъжки голям проблем , никаде нямаше от нейната категория понеже сме само 2 килограма.С 300 зора си намерихме толкова малък мъж.

ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif - отивай да четеш темите за развъдчиците и прочети стандарта на порода "мини-пинчер". Дано тогава разбереш, че дори да заплождаш Саси и тя горката да ражда, ти няма да развъждаш мини-пинчери. Внимавайте колко често забременява и се заинтересувайте от бременността при малките породи!!!!!!!!!!! А всъщност "минитата" са чихуахуа, руски той териер и кой знае още какво.

User's Signature

Качена снимка

#9088 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 09:50 PM

Цитат(Buddy28 @ Oct 12 2009, 10:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ако може да почака малко, да видим дали нашта кукла ще има бебета, но ако има само мъжките ще се продават. Ние сме решили да направим развъдник за истински мини пинчери тъй като много малко са наистина минитата. Ние сега като търсихме мъжки голям проблем , никаде нямаше от нейната категория понеже сме само 2 килограма.С 300 зора си намерихме толкова малък мъж.

ud_009.gif ud_009.gif ud_009.gif - отивай да четеш темите за развъдчиците и прочети стандарта на порода "мини-пинчер". Дано тогава разбереш, че дори да заплождаш Саси и тя горката да ражда, ти няма да развъждаш мини-пинчери. Внимавайте колко често забременява и се заинтересувайте от бременността при малките породи!!!!!!!!!!! А всъщност "минитата" са чихуахуа, руски той териер и кой знае още какво.

ОООО това ще е пръв и последен път повече няма да я загонваме, пък и не се знае още за развъдника , то е само като идея.

#9089 Потребителят е офлайн   chocolate80 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 09:53 PM

Петьо,много съжалявам за провалилата ви се среща...явно да се напише е по-лесно от колкото да се осъществи,както стана ясно само мерак не стига,на мен ми мина през ума,че може нещо такова да се е получило,щом така всички се покриха,но ми се щеше да е някво лъжливо предчувствие.Карай другия път ще успеете!!

User's Signature

Качена снимка

#9090 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 10:20 PM

Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 08:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Знаеш ли, когато ние взехме САСИ собствениците и само се докопаха до парите и дим да ги няма.До сега веднъж не са звъннали да попитат как е, добре ли е, дори аз като се обадя да ги питам нещо е същата работа.Ей това най ме дразни. А ти си като мен, аз само дума да се отвори за даване на някое куче и такъв рев му удрям.Слава богу , че кане корсото което подарихме на нашите приятели го виждам всяка седмица.Когато я давахме ясно осъзнавах, че тук няма как да стане да я гледаме защото клиентите се плашат от нея и все пак една седмица не говорех на мъжа ми .

A не сте ли се замисляли, защо продават Сиси......???? И я пак се замислете, може ли тя да роди 4 бебета???
А аз вече си мисля че Вие не сте я "Спасили" от тях ......
User's Signature

Качена снимка

#9091 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 10:24 PM

lutova_83 - точно това и аз щях да напиша ама реших тоя път да не съм аз лошия . Просто се вижда че са я взели с ясната идея да изкарват пари от нея . че даже и за развъдник мислят хората ab_041.gif това за единственоото пускане и за биологичните нужди съм го чувал не помня вече колко пъти eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#9092 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 October 2009 - 10:27 PM

Цитат(lutova_83 @ Oct 12 2009, 11:20 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 08:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

A не сте ли се замисляли, защо продават Сиси......???? И я пак се замислете, може ли тя да роди 4 бебета???
А аз вече си мисля че Вие не сте я "Спасили" от тях ......

А според теб защо са я продали????? И защо да не сме??? Заповядай да видиш как живеят кученцата при нас.Ще се учудиш за какво глезене става въпрос. Пък и мислиш ли , че ако тя не се чувства добре с мен като тръгна да излизам някаде и тя започва да плаче с глас за да я взема . Сутрин като ми чуе гласа и се изстрелва като куршум от легалцето си за да се гушкаме.Ти дори неможеш да си представиш колко много я заобичах за толкова кратко време. Но все пак е лесно да съдим хората преди да сме видели, нали?? А относно за бебетата колкото толкова и едно да е ние ще се радваме то ще си остане при нас , колко от вас тичат до лекаря само като кихме камоли нещо друго???

#9093 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 10:30 PM

Цитат(ivan-z @ Oct 12 2009, 11:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>
lutova_83 - точно това и аз щях да напиша ама реших тоя път да не съм аз лошия . Просто се вижда че са я взели с ясната идея да изкарват пари от нея . че даже и за развъдник мислят хората ab_041.gif това за единственоото пускане и за биологичните нужди съм го чувал не помня вече колко пъти eg_033.gif eg_033.gif eg_033.gif

Какво искаш да кажеш, че твоето куче никога няма да го пускаш така ли??????

#9094 Потребителят е офлайн   littlezorro Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 10:31 PM

Знете ли, аз отбягвам да се включвам в темата развъждане, но първото нещо което си помислих, че е много рисковано да заплодиш 5-годишна женска, след като не си бил свидетел на нейното развитие. А ако не е раждала, ако това с раждането на 4 кученца е лъжа. Би трябвало вета да може да разбере дали кучето е било майка. Незнам вижда ми се много опасно. По-късното 1-во раждане създава риск и за майката и за бебетата
User's Signature

Качена снимка

#9095 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 10:34 PM

Цитат(kukita @ Oct 12 2009, 08:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А според теб защо са я продали????? И защо да не сме??? Заповядай да видиш как живеят кученцата при нас.Ще се учудиш за какво глезене става въпрос. Пък и мислиш ли , че ако тя не се чувства добре с мен като тръгна да излизам някаде и тя започва да плаче с глас за да я взема . Сутрин като ми чуе гласа и се изстрелва като куршум от легалцето си за да се гушкаме.Ти дори неможеш да си представиш колко много я заобичах за толкова кратко време. Но все пак е лесно да съдим хората преди да сме видели, нали?? А относно за бебетата колкото толкова и едно да е ние ще се радваме то ще си остане при нас , колко от вас тичат до лекаря само като кихме камоли нещо друго???

Виж...не исках да те обидя. Не казвам, че Вие ща сте лоши стопани и няма да се грижите добре за нея.
Но ти найстина ли си мислиш, че тя ще може да има бебета?? Ако е така старите и собственици май не биха я продали zz_218.gif
User's Signature

Качена снимка

#9096 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 10:36 PM

Цитат(littlezorro @ Oct 12 2009, 08:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Знете ли, аз отбягвам да се включвам в темата развъждане, но първото нещо което си помислих, че е много рисковано да заплодиш 5-годишна женска, след като не си бил свидетел на нейното развитие. А ако не е раждала, ако това с раждането на 4 кученца е лъжа. Би трябвало вета да може да разбере дали кучето е било майка. Незнам вижда ми се много опасно. По-късното 1-во раждане създава риск и за майката и за бебетата

И дали Сиси е на 5 г. ???
kukita, май твърде много си се доверила н атези хора
User's Signature

Качена снимка

#9097 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 10:37 PM

Цитат(littlezorro @ Oct 12 2009, 11:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Преди да решим да го направим се допитахме до нашия доктор, пък за това дали е била майка то и личи. Човека е много компетентен, а кученцето мина през страхотен цялостен преглед включващ и видеозон.И сега знам , че е ред да охулите и доктора за това ще ви кажа, когато се наложи да оперират другото ми куче го заведох в София при "НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ВЕТЕРИНАРНИ ДОКТОРИ" които ми казаха , че не дават гаранция за кучето . Е моя доктор тук я оперира и е жива и здрава.

#9098 Потребителят е офлайн   lutova_83 Икона

• Габи
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 October 2009 - 10:40 PM

Цитат(ivan-z @ Oct 12 2009, 08:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ivan-е знам аз че Дебнеш ea_103.gif .....и се включваш само по развъдни въпроси, и ако някой нарече кучето си Мини Пинчер ea_103.gif или недай си Боже Чихуахуа
Спри да гледаш Лошо и вземи пусни една снимка на Бонапард ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#9099 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 10:40 PM

Цитат(lutova_83 @ Oct 12 2009, 11:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(littlezorro @ Oct 12 2009, 08:31 PM) <{POST_SNAPBACK}>

И дали Сиси е на 5 г. ???
kukita, май твърде много си се доверила н атези хора

Е, не вярвам да са толкова умни , че да направят фалшиф паспорт, пък и кой лекар би рискувал да направи и на каква цена?????

А относно това дали ще има или няма тя е моето слънчице и не бих ч дала на никой, както е и с другата кукла. Тя неможе да има но от тук немърда.

#9100 Потребителят е офлайн   kukita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 October 2009 - 10:42 PM

Цитат(lutova_83 @ Oct 12 2009, 11:40 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ivan-z @ Oct 12 2009, 08:24 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ivan-е знам аз че Дебнеш ea_103.gif .....и се включваш само по развъдни въпроси, и ако някой нарече кучето си Мини Пинчер ea_103.gif
Спри да гледаш Лошо и вземи пусни една снимка на Бонапард ea_103.gif

Ок щом така мислиш. Няма да те убеждавам в нищо, всеки има право на мнение.

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 453
  • 454
  • 455
  • 456
  • 457
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни