Мини Пинчер
Публикувано: 12 October 2009 - 05:01 PM

Публикувано: 12 October 2009 - 06:52 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 09:00 PM
Знаеш ли, когато ние взехме САСИ собствениците и само се докопаха до парите и дим да ги няма.До сега веднъж не са звъннали да попитат как е, добре ли е, дори аз като се обадя да ги питам нещо е същата работа.Ей това най ме дразни. А ти си като мен, аз само дума да се отвори за даване на някое куче и такъв рев му удрям.Слава богу , че кане корсото което подарихме на нашите приятели го виждам всяка седмица.Когато я давахме ясно осъзнавах, че тук няма как да стане да я гледаме защото клиентите се плашат от нея и все пак една седмица не говорех на мъжа ми .
Публикувано: 12 October 2009 - 09:04 PM

Не ми се говори за срещата, понеже беше много зле орг
анизирана и не успяхме нищо да направим,като цяло много зле за хората от Варна които са регистрирани тук,нямат ли никакъв интерес към всичко което трябваше да се получи?Както и да е,срещата не беше задължителна!Дори и организаторката липсваше

Публикувано: 12 October 2009 - 09:29 PM

Не ми се говори за срещата, понеже беше много зле орг
анизирана и не успяхме нищо да направим,като цяло много зле за хората от Варна които са регистрирани тук,нямат ли никакъв интерес към всичко което трябваше да се получи?Както и да е,срещата не беше задължителна!Дори и организаторката липсваше

Често се случва така. Аз на колкото и срещи да съм ходила, ей така организирани за различни мероприятия все сме 2-ма макс 3-ма човека.
Публикувано: 12 October 2009 - 09:37 PM

Публикувано: 12 October 2009 - 09:50 PM

ОООО това ще е пръв и последен път повече няма да я загонваме, пък и не се знае още за развъдника , то е само като идея.
Публикувано: 12 October 2009 - 09:53 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 10:20 PM
A не сте ли се замисляли, защо продават Сиси......???? И я пак се замислете, може ли тя да роди 4 бебета???
А аз вече си мисля че Вие не сте я "Спасили" от тях ......

Публикувано: 12 October 2009 - 10:24 PM

Публикувано: 12 October 2009 - 10:27 PM
A не сте ли се замисляли, защо продават Сиси......???? И я пак се замислете, може ли тя да роди 4 бебета???
А аз вече си мисля че Вие не сте я "Спасили" от тях ......
А според теб защо са я продали????? И защо да не сме??? Заповядай да видиш как живеят кученцата при нас.Ще се учудиш за какво глезене става въпрос. Пък и мислиш ли , че ако тя не се чувства добре с мен като тръгна да излизам някаде и тя започва да плаче с глас за да я взема . Сутрин като ми чуе гласа и се изстрелва като куршум от легалцето си за да се гушкаме.Ти дори неможеш да си представиш колко много я заобичах за толкова кратко време. Но все пак е лесно да съдим хората преди да сме видели, нали?? А относно за бебетата колкото толкова и едно да е ние ще се радваме то ще си остане при нас , колко от вас тичат до лекаря само като кихме камоли нещо друго???
Публикувано: 12 October 2009 - 10:30 PM

Какво искаш да кажеш, че твоето куче никога няма да го пускаш така ли??????
Публикувано: 12 October 2009 - 10:31 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 10:34 PM
Виж...не исках да те обидя. Не казвам, че Вие ща сте лоши стопани и няма да се грижите добре за нея.
Но ти найстина ли си мислиш, че тя ще може да има бебета?? Ако е така старите и собственици май не биха я продали

Публикувано: 12 October 2009 - 10:36 PM
И дали Сиси е на 5 г. ???
kukita, май твърде много си се доверила н атези хора

Публикувано: 12 October 2009 - 10:37 PM
Преди да решим да го направим се допитахме до нашия доктор, пък за това дали е била майка то и личи. Човека е много компетентен, а кученцето мина през страхотен цялостен преглед включващ и видеозон.И сега знам , че е ред да охулите и доктора за това ще ви кажа, когато се наложи да оперират другото ми куче го заведох в София при "НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ВЕТЕРИНАРНИ ДОКТОРИ" които ми казаха , че не дават гаранция за кучето . Е моя доктор тук я оперира и е жива и здрава.
Публикувано: 12 October 2009 - 10:40 PM

ivan-е знам аз че Дебнеш

Спри да гледаш Лошо и вземи пусни една снимка на Бонапард

Публикувано: 12 October 2009 - 10:40 PM
И дали Сиси е на 5 г. ???
kukita, май твърде много си се доверила н атези хора
Е, не вярвам да са толкова умни , че да направят фалшиф паспорт, пък и кой лекар би рискувал да направи и на каква цена?????
А относно това дали ще има или няма тя е моето слънчице и не бих ч дала на никой, както е и с другата кукла. Тя неможе да има но от тук немърда.
Публикувано: 12 October 2009 - 10:42 PM

ivan-е знам аз че Дебнеш

Спри да гледаш Лошо и вземи пусни една снимка на Бонапард

Ок щом така мислиш. Няма да те убеждавам в нищо, всеки има право на мнение.