Не искам да се обиждаш, ама този твой добър Доктор, не видя ли в какво състояние са ноктите на Сиси ?????
Мини Пинчер
Публикувано: 12 October 2009 - 10:44 PM
Не искам да се обиждаш, ама този твой добър Доктор, не видя ли в какво състояние са ноктите на Сиси ?????

Публикувано: 12 October 2009 - 10:44 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 10:47 PM
Точно това имах в предвид

Публикувано: 12 October 2009 - 10:47 PM
Това вече го коментирах.Когато я взехме беше страшно стресирана, а и имаше по важни неща от ноктите, сега тя вече е спокойна и това ще стане.
Трябваше първо да се погрижим за зъбките, козинката и въспаленото ушенце, а това са сериозни проблеми.
Публикувано: 12 October 2009 - 10:51 PM
САСИ
Публикувано: 12 October 2009 - 10:53 PM
САСИ
Ох простете

Публикувано: 12 October 2009 - 10:54 PM
[, Не искам да се обиждаш, ама този твой добър Доктор, не видя ли в какво състояние са ноктите на Сиси ?????
[/quote]
Това вече го коментирах.Когато я взехме беше страшно стресирана, а и имаше по важни неща от ноктите, сега тя вече е спокойна и това ще стане.
Трябваше първо да се погрижим за зъбките, козинката и въспаленото ушенце, а това са сериозни проблеми.
[/quote]
ДА ПЪРВО ТРЯБВАшЕ ДА ЗАПЛОДИТЕ НОКТИТЕ МОЖЕ ДА ПОчАКАТ правилно

Публикувано: 12 October 2009 - 10:54 PM
Публикувано: 12 October 2009 - 10:57 PM
И повярвай ми ноктите не са никак "безобидни" имах куче което получи гангрена на крака си....
Аз не го омаловажавам като проблем, само исках да кажа , че на фона на останалите проблеми които имаше малката можеше да почака малко, а иначе ние по график утре сме на педикюр да решим и този проблем.Тя милата толкова беше тормозена , че някой от нас като посегнеше да я погали пищеше и се напикаваше, та сърце не ми даде в този момент да я тормозя с рязане на нокти.В момента стои в скута ми и доволно маха с опашка.
Публикувано: 12 October 2009 - 10:58 PM
"гащеризон презерватив",

Гениално

Публикувано: 12 October 2009 - 10:59 PM
И повярвай ми ноктите не са никак "безобидни" имах куче което получи гангрена на крака си....
Аз не го омаловажавам като проблем, само исках да кажа , че на фона на останалите проблеми които имаше малката можеше да почака малко, а иначе ние по график утре сме на педикюр да решим и този проблем.Тя милата толкова беше тормозена , че някой от нас като посегнеше да я погали пищеше и се напикаваше, та сърце не ми даде в този момент да я тормозя с рязане на нокти.В момента стои в скута ми и доволно маха с опашка.
Аааа..... а вие да не си мислите, че една бременност е Релакс за Кучето ????/

Публикувано: 12 October 2009 - 11:00 PM

[/quote]
хаха, като се засечем със сааквартирантите ще взема да го смимам и ще кача снимки. Няма да са кой знае какво качество че фотам с тел. ама ще се види колко е смешен в заточение
Публикувано: 12 October 2009 - 11:03 PM
Ама как ....снимките са задължителни

Публикувано: 12 October 2009 - 11:04 PM
[/quote]
Аааа..... а вие да не си мислите, че една бременност е Релакс за Кучето ????/
[/quote]
Не съм казала , че е релакс.
Публикувано: 12 October 2009 - 11:08 PM

на Зоро целия квартал баби и дядовци трябва да го пременяват, всички му викат Жорко.